PEOPLE TEAM Drónépítők és -pilóták • Nyári tábor Kecskemét

Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 6000 Kecskemét, Homokszem utca 3-5.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36209335495
Bentlakásos ár
78 000 Ft
Napközis ár
39 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Tesó
Ajánlott életkor
10-17
Turnusok
2021. júl 25, vasárnap - 2021. júl 31, szombat (7 nap)
2021. aug 1, vasárnap - 2021. aug 7, szombat (7 nap)
2021. aug 8, vasárnap - 2021. aug 14, szombat (7 nap)
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A repülés szabadsága és izgalmai várnak! Az első önálló felszállás után az ügyesebbek már szaltózhatnak is drónjukkal. Fel, le, jobbra, balra, előre, hátra, körbe. Egy drón mindenhogy is tud. Teljesen új perspektívát kínál: másként látod tőle a világot. Különleges a madártávlat, de ne hidd, hogy ez minden! Segítünk felfedezni, hogy mit és hányféle módon láthatsz még. Technikák és taktikák, hogy úgy ismerkedhess a világoddal, ahogyan még soha.

A drónok az alkotás eszközei. Szédítő képek és videók készülhetnek velük. De mi lenne, ha a drón okos lenne? Programozz drónt, hogy önállóan is arra menjen, amerre szeretnéd, és ott szaltózzon, landoljon, majd szálljon fel újra, ahol te akarod. Tervezd meg, programozd le, próbáld ki! Vajon sikerül elsőre kitalálnod a háromdimenziós labirintusból? Akadálypályán végigkísérheted őket, később pedig drónjaidat megkoreografálhatod a mozgásukat.

Igen, a drón kinti-benti móka. A propellervédőkkel a drónok bent is a legjobb barátaid, és korántsem irányíthatatlanok. Szelfiznél, csak nem elég hosszú a karod a tökéletes képhez? Szálljon messzebb a kamerád! Kipróbálnád magad egy légi járművel szemben? Fuss versenyt a drónnal! Más ötlet? Szólj, és megtervezzük, megvalósítjuk együtt!
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés