Funside ausztriai snowboard tábor
Funside ausztriai snowboard tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
ATAusztria Murau, -
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+3619509502
Bentlakásos ár
140 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
10-18
Turnusok
A tábor idén nem indít turnust
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Táborozz télen is a Funside Csapattal, Ausztriában!

A Funside Austria egy különleges sítábor, ahol a sí- vagy snowboard-oktatáson kívül élménygazdag szabadidős programok várnak 6 napon át, valamint újra találkozhatsz a nyáron, a Funside Balaton vagy Funside Budapest táborokban megismert barátokkal is! Képzett oktatókkal fejlesztheted tudásodat, de az sem gond, ha most áll majd először lécen! Sőt, idén már snowboardos csoport is indul majd. A nyáron megismert tanárok közül is velünk tartanak majd néhányan és balatoni táboraink szervezőcsapata garantálja a Funside-tól megszokott hangulatot és minőséget. Helyszínünk újra – a 2015-ös FIS Freestyle Sí- és Snowboard-világbajnokságnak is otthont adó – muraui Kreischberg sípálya lesz, szállásunk pedig újra a tavalyról megismert Zechnerhof családi panzió lesz. A táborban – Funside szokásoknak megfelelően – nagyon kedvező a tanár-gyermek arány: a sítáborban is minden 5-6 táborozóra jut egy felnőtt.


A sítábor vasárnaptól péntekig tart. Az első nap az odaúttal indul: akik busszal utaznak velünk, azok számára vasárnap reggel lesz találkozó Budapesten, majd kora délután érkezünk meg a szállásra. A délutáni kipakolást követően a helyszínen rendezünk izgalmas tábornyitó programokat, hogy összeismerkedhessen az egész táborozó csapat. Hétfőn reggel indulunk először a pályákra, majd négy napon keresztül napi 2×2 óra oktatás, sok felügyelt, csoportos szabad síelés, hütte ebéd, valamint minden nap valami más esti program várja táborozóinkat. Az ötödik sí napon mindenki összemérheti tudását a saját csoportjának tagjaival a turnus-végi sí- és snowboard versenyen a hazaindulás előtt, amely a busszal utazók számára pénteken délután lesz.

Szállás
A tavalyi tábor után jó szívvel térünk vissza a Zechnerhof családi panzióba, amely nagyon kellemes emlékeket ébreszt bennünk a 2014-es táborból. Ez a két épületből álló, hagyományos stílusú osztrák családi panzió a sípályához közeli fekvésével, igényes szobáival és barátságos hangulatával nyert meg minket. A szobák és apartmanok vegyes elrendezésűek: vannak 2, 3, 4 és 5 ágyas szobák, de vannak 2×4 ágyas apartmanok is. Van olyan szoba, ahol csak szimpla ágyak, van ahol emeletes ágyak várnak minket. Minden szoba vagy apartman külön, színvonalas fürdőszobával is rendelkezik.

Étkezés
A szálláshoz – a tábor díjában – félpanzió tartozik, amely házias büféreggelit, valamint levest, főételt és desszertet tartalmazó háromfogásos osztrák vacsorát takar. Mindezt a panzió főépületében található étteremben tálalják. Ebéd vásárlására két lehetőség van: lehet saját költőpénzből vásárolni a sípálya önkiszolgáló hüttéjében, vagy opcionálisan rendelhető előre szervezett, hütte ebéd menü is, amelyet csoportosan fogyasztunk el a Kreischberg legnagyobb éttermének számunkra lefoglalt különtermében. Az ebéd menüt a jelentkezéskor lehet kérni.

Utazás
Jó minőségű, modern és kényelmes busszal utazunk a szállásra február 8-án, vasárnap reggel, majd kora délután érkezünk meg Murauba. A busz végig velünk marad a helyszínen: ezzel utazunk minden nap a pályára és vissza (egy irányba 2 km), az utolsó napon (február 13., péntek) pedig a síelést követően indulunk haza és este érkezünk meg Budapestre. Fel- és leszállásra Budapesten kívül még Győrben van lehetőség (ez irányú igényt kérjük a jelentkezési lapon jelezni). Buszos utazás helyett egyéni utazásra is van lehetőség: ez esetben vasárnap délután 3-ig kell megérkezni a helyszínre.

További részletek a honlapon.
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés