DO60 BALANCE CAMP
DO60 BALANCE CAMP
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 8621 Zamárdi, Nagyváradi u. 92
Címkék
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36309637836
Bentlakásos ár
88 900 Ft
Fizetési mód
Bankkártya, SZÉP-kártya
Ajánlott életkor
10-14
Turnusok
2021. aug 1, vasárnap - 2021. aug 7, szombat (7 nap) DO60 BALANCE CAMP 1.
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Szervezetünk, az 1987 óta működő Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) Magyarország legnagyobb és legnépesebb gyermek- és ifjúsági civil szervezete, amely mindent megtesz azért, hogy a diákok rendszeres testmozgáson keresztüli egészségfejlesztését ösztönözze. Már 33. éve folyamatosan szervezzük egyedülálló iskolai sport és teljes körű tehetséggondozó és versenyrendszerünket, a Diákolimpiát. Legfőbb filozófiánk, hogy meg kell teremteni minden gyermek számára a testnevelésórákon és a tanórán kívüli testmozgásban való részvétel lehetőségét, és minden gyermeket arra kell ösztönözni, hogy a testmozgás a mindennapjainak szerves részévé váljon, a szabadidő hasznos eltöltésében fontos szerepet játsszon.
Leírás
A DO60 Balance Camp egy 10-14 éveseknek szóló tábor, ahol keverednek a beltéri és a szabadtéri, a hagyományos és a modern, az egyéni és csapatsportok és időtöltések. Programjainkat úgy alkottuk meg, hogy a gyerekek mellett a szülők is kedvüket leljék bennük, és testet, lelket, szellemet egyaránt megmozgassanak.
A tábor órarendjét kedvetekre állíthatjátok össze a sport, jóga, gaming és kommunikáció témákhoz tartozó javaslatokból. Ezután már nektek is csak arra kell figyelnetek, hogy megmaradjon az egyensúly!
Minden részletet megtaláltok a honlapunkon!
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés