Ég - Fedeles Kosárlabda Tábor

Tábor típusa
Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 1148 Budapest, Lengyel u. 23.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
Napközis ár
38 000 Ft
Napi tábor ár
10 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Testvéreknek 35000 Ft/fő
Ajánlott életkor
8-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Egyesületünk kosárlabdázók utánpótlás nevelésével foglalkozik 25 éve. Közel 200 gyermek részére biztosítunk évközben edzési és versenyzési lehetőséget. Szakképzett edzőinkkel és vezetőinkkel arra törekszünk, hogy az egyesületben sportoló gyerekek egészséges, sportszerető, becsületes és jó közösségi felnőttekké váljanak. Táborunkat 24. alkalommal rendezzük meg, kinyitva a kapukat a nem egyesületi sportszerető gyerekek számára is.
Leírás
Zugló legnagyobb kosárlabda táborába várjuk a sportot, mozgást kedvelő gyerekeket. Minden jelentkezőt a korosztályának és tudásának megfelelő csoportba sorolunk, a kosaras előképzettség nem feltétel. Két beltéri és két kültéri pálya áll rendelkezésünkre a Németh Imre Általános iskolában, így hűvös idő vagy eső esetére sem kell a programunkon változtatni. A táborban 4 edző és 10 segítő foglalkozik a gyerekekkel. A gyerekek folyadékpótlásáról folyamatosan, a kiadós étkezésekről naponta háromszor gondoskodunk, a speciális étrendű gyerekeknek is.
A táborba sportcipő, rövidnadrág, póló, baseball sapka, kulacs szükséges. A napvédelemre mi is odafigyelünk. Minden nap meglepetés, a tábor utolsó napján értékeljük és díjazzuk a részvevőket. Minden gyermek emlékpólót kap ajándékba. Garantáltan jókedvű, de fáradt gyereket adunk vissza délután. A táborban csak egészségesen, a szülő által aláírt egészségügyi nyilatkozattal lehet részt venni.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés