Ég - Fedeles Kosárlabda Tábor

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1148 Budapest, Lengyel u. 23.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36308416818
Napközis ár
28 500 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
2500 Ft testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
8-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Zugló legnagyobb kosárlabda táborába várjuk a sportot, mozgást kedvelő gyerekeket. Minden jelentkezőt a korosztályának és tudásának megfelelő csoportba sorolunk, a kosaras előképzettség nem feltétel. Két beltéri és két kültéri pálya áll rendelkezésünkre a Németh Imre Általános iskolában, így hűvös idő vagy eső esetére sem kell a programunkon változtatni. A táborban 4 edző és 10 segítő foglalkozik a gyerekekkel. A gyerekek folyadékpótlásáról folyamatosan, a kiadós étkezésekről naponta háromszor gondoskodunk, a speciális étrendű gyerekeknek is.
A táborba sportcipő, rövidnadrág, póló, baseball sapka, kulacs szükséges. A napvédelemre mi is odafigyelünk. Minden nap meglepetés, a tábor utolsó napján értékelés. Senki nem tér haza üres kézzel. Garantáltan jókedvű, de fáradt gyereket adunk vissza délután. A táborban csak egészségesen, a szülő által aláírt egészségügyi nyilatkozattal lehet részt venni.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés