Feeder és videós tábor Deseda
Feeder és videós tábor Deseda
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 7452 Somogyaszaló, Erdészház
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36205998088
Bentlakásos ár
69 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Ajánlott életkor
12-16
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Ötödik éve szervezzük napközis és bentlakásos nyári horgásztáborainkat a vakáció ideje alatt a Kaposvár melletti Deseda tó partján.  A tavalyi évben 10 héten keresztül több mint 250 gyerek nyaralt nálunk. Ezzel az ország legnagyobb horgásztábora lettünk.
Ezek célja, hogy a gyerekek megismerkedjenek a horgászat alapjaival, a vízpart élővilágával, a természet értékeivel. Élményközpontú foglalkozások keretében nem csak a különféle módszerekhez szükséges felszerelés összeállítását sajátíthatják el, hanem a halfogás örömét is megtapasztalhatják.

Az idei év nagy újdonsága a feeder és videós tábor. Ide olyan 12-16 év közötti fiatalok jelentkezését várjuk, akik már rendelkeznek az alapokkal, és érdeklődnek az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő feeder-technikák iránt.
Neves versenyzők, videósok bemutatóinak, előadásainak segítségével rengeteget fejlődnek táborozóink a turnus ideje alatt, megismerhetnek olyan trükköket, technikákat, amelyeknek köszönhetően kis szerencsével a Deseda kapitális pontyai vagy amúrjai közül is zsákmányolhatnak néhányat.

A másik fő célunk, hogy az öt nap során a fiatalok elsajátítsák a videókészítés alapjait. Megtanulhatják, hogy egy jobb mobil, egy vágóprogram és némi gyakorlás segítségével hogyan lehet minőségi horgászvideókat készíteni. Sztárvendégeink ezzel kapcsolatos tapasztalataikat is megosztják majd, és hasznos tanácsokat adnak az első lépésekhez.

Mindkét turnusban több napon keresztül a vendégünk lesz Szabó Bence, az Energofish versenyzője, akinek filmjeivel biztosan találkoztatok már.

Az Energofish különösen fontosnak tartja a fiatalok támogatását, így vállalta a Feeder és videós táborunk kiemelt szponzorációját. Ennek keretében minden résztvevő egy Carp Expert orsót kap ajándékba, és a turnus során legjobb videót készítő táborozónknak pedig szerződést ajánlanak, amelynek keretében elindulhat egy ígéretes horgászvideós karrier.

A világjárvány miatt különösen nagy jelentősége van, hogy a foglalkozások szinte kizárólag szabad téren zajlanak, így a lehető legnagyobb biztonságot tudjuk garantálni táborozóinknak. A tábori személyzetet rendszeresen teszteljük, kiemelt figyelmet fordítunk a higiéniás előírások betartására.


1. turnus 07. 12-16.
2. turnus 07. 19-23.

A programok hétfő reggel fél 8-tól péntek délután 16 óráig tartanak. A tábor ára 69000 forint/fő/hét, ami magában foglalja az ötszöri étkezést, a szakszerű felügyeletet, a változatos programokat. A gyerekek sapkát, pólót és számos ajándékot kapnak, valamint a táborzáró horgászversenyen a legügyesebbek díjazásra kerülnek. Az etetőanyagot és a csalit teljes egészében a szervezők biztosítják. A szállás 2-4 ágyas apartmanokban lesz a vízparttól egy karnyújtásnyira.
A táborozónak rendelkezni kell érvényes állami jeggyel.


Tervezett programok:

• horgászfelszerelés összeállítása
• horgászbottal a célba dobás gyakorlása
• minden nap horgászat (A halfogás élménye garantált!)
• minden turnus végén horgászverseny díjazással
• lézerharc
• éjszakai túra, számháború
• sétahajózás vagy csónaktúra
• esti vagy hajnali horgászat
• tábortűz
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés