Mikuszi-Suli úszótábor

Tábor típusa
Egynapos
Cím
HUMagyarország 1044 Budapest, Íves út 16.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36309817427
Napi tábor ár
5 500 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
6-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Úszóiskolánkban oktatást a tanév ideje alatt végzünk, szeptembertől júliusig. A nyári szünidőben külön megbeszélés alapján vállalunk oktatást. Az oktatás állandó időpontjának kiválasztása közös megbeszélés alapján történik, melyet az oktatás eredményességének érdekében lehetőség szerint tartani kell. Az úszásoktatás havi tandíjas, ezért mindig egész hónapot kell fizetni (ami a hónap első napjától az utolsóig tart). Ezen összegen felül kell megváltani a gyermek uszodai belépőjét a pénztárnál, illetve a szülő részére az úszójegyet, ha szolgáltatást kíván igénybe venni vagy az oktatás ideje alatt a fürdőben szeretne tartózkodni. Amennyiben a szülő csak öltöztetni szeretné gyermekét és a létesítményt elhagyja az oktatás időtartamára, úgy összesen 40 percre ingyenes belépést biztosít -kaució ellenében- a fürdő vezetősége. A belépők 120 perces időtartamra szólnak, ezt követően túlfürdési díjat számítanak fel.

A tandíj a hónap elején egy összegben fizetendő, hiányzás esetén a tandíj visszatérítésére nincs lehetőség. Az elmaradt órák pótlására indokolt esetben - betegség, előre bejelentett hiányzás -, az elmaradt órától számított egy hónapon belül biztosítunk lehetőséget. Ha az óra az oktató miatt marad el, annak pótlásáról az oktató gondoskodik vagy a következő havi tandíj áránál beszámításra kerül. Ünnepnapokon szünetel az oktatás. Egy hónapnál hosszabb hiányzás és/vagy fizetési késedelem esetén a helyet tartani nem tudjuk.

A
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés