Indián-vízitúra - Napközis sport és nyári élménytábor a Római-parton
Indián-vízitúra - Napközis sport és nyári élménytábor a Római-parton
Tábor típusa
Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 1031 Budapest, Rozgonyi Piroska utca 28.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+3612403353
+36203210811
Napközis ár
19 000 Ft
Napi tábor ár
8 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
1000 Ft/fő testvérkedvezmény, második tábor árára 1000 Ft kedvezmény. A kedvezmények nem összevonhatóak.
Ajánlott életkor
6-99
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Az Óbudai Sportegyesület csapata 1997 óta foglalkozik a gyermekek számára sport és kalandprogramok, illetve természetjáró vízitúrák szervezésével. Római-parti sport és nyári élménytáborainkban és oktatásainkon arra törekszünk, hogy egy ÉLETRE SZÓLÓ ÉLMÉNYT nyújtsunk a gyermekeknek és családtagjaiknak. Profi kormányos csapatunknak köszönhetően játszva tanulhatnak meg nálunk a résztvevők kenuzni, miközben felszabadultan élvezhetik a Római-part adta élmény gazdag játékokat és természeti szépségeket a Duna partján. KÜLDETÉSÜNK: A velünk táborozó gyermekek és vízitúrázók számára olyan új és maradandó ismereteket, élményeket nyújtsunk, amelyek egyszerre SZÓRAKOZTATÓK és BIZTONSÁGOSAK. VEZETŐSÉGÜNK Horváth „Indián” Pál elnök mottója: „Számomra az a legfontosabb, hogy ne telhessen el gyermekkor élmények és értékes programok nélkül. A fiatalságom emlékezetes pillanatai közül jó pár kapcsolódik a barátokkal közösen eltöltött időhöz a Dunán. Szeretek visszaemlékezni evezős kalandjainkra, és remélem, hogy minél több gyermek tapasztalhatja meg a saját bőrén ezeket az életre szóló élményeket” Horváth Péter „Kisindián” edző, elnökhelyettes gondolatai: „Ma is jó érzés visszagondolni rá, hogyan gondoskodtak szüleink és a kormányosok arról a kenutúrákon, hogy gyermekként a legjobbat kaphassuk. Csupa izgalom volt a lapátválasztás, melyik hajóban lehet evezni, ki lesz tábor végére a kedvenc kormányosunk, hol verjük fel a sátrat, hogyan fogjuk meggyújtani a tábortüzet. Mennyi új kalandot és élményt adhatunk egy vízitúrán keresztül a kicsiknek és nagyoknak egyaránt...” Polyák Viktória élményfelelős meglátása: „A művészeti iskolában jöttem rá, hogyan lássam meg a formákban és a színekben az emberi gondolatokat. Jó érzés részese lenni az alkotás és a játék örömének, amikor a gyermekek visszatükrözik a bennük lévő fantasztikus dolgokat egy rajz vagy mosoly segítségével” Várjuk szeretettel leendő evezőseinket egy nagy közös kalandra!
Leírás
Fedezd fel napközis nyári vízi táborainkban az indián kenus élet izgalmas világát!

Nyári táborainkban több mint 5 féle foglalkozás, és 2 féle vízi sportág közül választhatsz több héten át.

Jelentkezőink 6-18 évesek. Nálunk minden korosztály a neki megfelelő szórakoztató élményben részesülhet.

Programjaink általában teltházasak, ezért javasoljuk az online jelentkezést hetekkel előre leadni.

A foglalkozásaink szabadidősportos kajak-kenu edzésnek minősülnek edzői felügyelettel, és motorcsónakos kísérettel!⇓====FONTOS INFÓK!====⇓

Turnusok: Hétfőtől-péntekig (7.30-18), 2020-ban 5 héten át!06. 15-19. Sport és nyári élménytábor a rómain I. hét

06. 22-26. Sport és nyári élménytábor a rómain II. hét07. 06-10. Sport és nyári élménytábor a rómain III. hét

07. 13-17. Sport és nyári élménytábor a rómain IV. hét08. 03-07. Sport és nyári élménytábor a rómain V. hétKapunyitás: 7.30. utána kezdésig felügyeletet adunk.

Program: 9.00 - 17.00.

Kapuzárás: 18.00.A turnusokat 30-99 fő közötti létszámkorláttal indítjuk.

Táboraink 95%-át meg tudtuk tartani az elmúlt 20 évben.Kiket várunk?

A teljesen kezdő 6 éves gyermektől a profi kormányosokig minden érdeklődőt, aki nem szenved semmilyen fertőző betegségben és alkalmas a szabadidősportra.

SNI-s vagy magyarul nem beszélő gyermekeket szakosodás hiányában nem tudunk vállalni.Lehet önkéntesnek is jelentkezni?

Igen, várjuk a közösségi 50 órásokat (érettségihez), a szakmai gyakorlatosokat, és a segíteni vágyó összes többi embert is!

Az önkéntesek kiválasztásáról, és kiképzéséről 06.06-án szombaton reggel 9 órától külön gondoskodunk!A 2020. év újdonságai

- Megnövelt programszámmal készülünk a szabadságukat elhasználó szülőknek, és az élményekben hiányt szenvedő gyermekek részére.

- Higiéniai oktatást tartunk, és kiemelten ügyelünk a személyes tisztaságra

- Az esetlegesen elmaradó táborok díját teljes értékben jóváírjuk neked egy másik, még szabad időpontra vagy egyéb programunkra, ha ezt kéred.

- A tábor előtti 7 napig szabadon dönthetsz arról, ha mégis másik (még szabad) időpontra át szeretnél jelentkezni.

- A tábor díját a pártolói tagsági díj (6.000 Ft/év) kivételével visszatérítjük, ha a tábor működését hatósági döntés miatt fel kell függesztenünk, és nem szeretnéd másik időpontra áttenni a jelentkezésedet. Erre a kockázatmegosztásra azért van szükség idén, hogy az igényeid kielégítésére előre megszervezett tábor minket terhelő fix költségei (bérleti díjak, stb) miatt az Egyesület se érje aránytalan kár.

- Táborainkat a 2019-es kedvező árakon veheted igénybe.

- Óbudai lakos gyermeked? További kedvezményeket tudunk adni!==JEGYEK fogyasztóknak, végfelhasználóknak==

Mindegyik hétre kétféle hetijeggyel juthatsz be (1.) Alap vagy (2.) élménycsomag vásárlásával.

A hetijegyek ára tartalmazza a 6.000 Ft/év pártoló tagsági díját is, amely további kedvezményekre jogosít egyes szolgáltatásainknál.1. Alapcsomag: 19.000 Ft/fő/hét

- Túrakenuzás

- Vízitúrázás a „lakatlan szigetre”

- Római strandfürdős pancsolás

- Szárazföldi vízicsata, és más játékok

VAGY2. Élménycsomag: Alapcsomag + extra élmények. 23.000 Ft/fő/hét

+ Tengeri / túra kajakozás

+ Hajózás a „Rabszolgályával”

+ Kreatív foglalkozásTestvérkedvezmény: 1.000 Ft/fő/hét mindegyik jegytípusból azaz hetiből és a napiból is.Napi tábordíj, (ha nem a hetijegyet választod): 8.000 Ft/fő/nap==Étkezés==A tábor alapvetően önellátásra épül, de külön igényelhető profi konyha dobozos étel kiszállítása is egyszer használatos étkezési eszközökkel.

6.000 Ft/fő/4 nap (H-Cs). 2 fogásos menüt tartalmaz + du. gyümölcsöt + egyszer használatos evőeszközöket.


PÉNTEKEN ÖNELLÁTÁS VAN MINDENKINEK.

Előzetes egyeztetés alapján lehetőség van speciális „mentes” ételek igénylésére is a jelentkezésnél.==Jelentkezés==Május 18-i héttől, kizárólag webshopon keresztül.

Link: www.indian-vizitura.hu/shop==PROGRAMLEÍRÁS==Hétfő-péntek 9-17 h7.30-kor kapunyitás. Szabad foglalkozás 9 óráig felügyelettel (játékszoba, társasjáték stb.)9.00-12 óráig: Gyülekező, bejelentkezés, felszerelés előkészítése. A napi tájékoztató után indulunk le a partra. Kiskocsikon levisszük a felszerelést, elrendezkedünk a fák árnyékában. Fokozatosan vezetjük be résztvevőinket a túrakenuzásba és a tengeri kajakozásba.Mindent részletesen megmutatunk, elmagyarázunk akár többször is (mit-miért, hogyan-jól).A hajóba szállás előtt kötelező a mentőmellény felvétel, amelynek megmutatjuk a helyes használatát.A barátok, testvérek együtt is mehetnek. A kormányosok több körben, és váltott legénységgel eveznek tudásszint szerint, így minden gyerek vízre szállhat, naponta több mint ötször is!

12-13 óra: Ebédszünet13-16 óra: Délutáni evezés, egyre hosszabb partközeli körökkel. A tapasztaltabbakat a kezdőkkel vegyesen is eveztetjük, az egyedül lévőket új párba soroljuk.Játék és pihenési lehetőség a part egy meghatározott, felügyelt részén van. Lehet közösen kártyázni, társasozni, beszélgetni. Mosdóba kimenni, enni, inni, pihenni kérés alapján bármikor lehet.16-17 óra: Feljövünk a partról és kitakarítjuk az eszközöket. Ezután lehet kijelentkezni, hazamenni.17-18.00. Kormányosoknak, kormányos tanulóknak és önkénteseknek játékos program lehetőség.

18.00 :KapuzárásProgram extrák:Hétfő: A teljesen kezdő hajósokkal kiemelten foglalkozunk. Megismerkedünk a kenuzással, és a biztonsági szabályokkal.Kedd: Amennyiben az időjárás lehetővé teszi, délelőtt elmegyünk a strandra vagy másik napot választunk. A strandon vízicsatát rendezünk a gyerekeknek.Szerda: Az ebédszünet után a vízirendőrség előadást tart a biztonságos hajózásról, illetve elkezdjük a "rabszolgályás" hajózást és a kreatív foglalkozást.Csütörtök: Délelőtt gyakorlati „vizsga” az evezősöknek, délután a kormányosoknak.Pénteki vízitúra: A korai gyülekező (9.00) után vízre szállunk, és felevezünk egy kellemes sóderes partszakaszig a Tündér sziget érintésével.

Ezen a napon mindenkinek önellátás van. Piknikezünk, pihenünk, pancsolunk egyet. A csoportkép elkészülte után megkerüljük a Lupa-szigetet, majd összekapaszkodunk, és együtt csorgunk lefelé.A sziget végétől barátságos hazaevezős versenyt rendezünk. Becsült érkezés 16 óra, amely után záróünnepséget tartunk, kiosztjuk a díjakat. Kijelentkezéssel zárunk 18.00-ig.A kreatív foglalkozásokat szerdától csütörtökig folyamatosan, kisebb csoportokban tartjuk.==Miért az Indián-vízitúra?==- Jól képzett szabadidős sportoktatók és edzők

- Személyre szabott evezős és kormányos oktatás

- Lelkes és gyermekszerető fiatal önkéntesek

- Táborozó-oktató arányunk kiemelkedő 8:1 arányú

- Újszerű stabil hajók és profi mentőmellényekAz Óbudai Sportegyesületet Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata támogatja.

A változtatás jogát fenntartjuk.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Barátságos, jó fej kormányosokkal és önkéntesekkel találkoztam itt.

A gyerekek jól érezték magukat, újszerűek voltak a hajók, mindenkinek jutott mentőmellény.

A kicsik és nagyok egyaránt megtanultak 1 hét alatt evezni.
Én nagyon élveztem, mikor ott lehettem :D Nem csak hasznos időtöltés volt, de egyértelműen nevelőértékű!
Kisfiam 7 évesen vett részt tavaly a táborban, és nagyon élvezte. Minden nap azt mondogatta, hogy reméli legközelebb is mehet. Pedig igen félénk kisfiú és kicsit tartottunk is attól, hogy talál-e majd barátokat magának, de délutánonként alig lehetett kirobbantani a srácok, lányok közül.
Szuperek voltak a kormányosok, az oktatók is. Mindig tudott valami jót mondani a "nagyokról" is.
Szerintem nem kérdés, hogy idén is részt vesz valamelyik oktatáson, talán már egy túrán is.
Sarkadi-Szabó Kristóf unokám 6. éve jár ide nyaranként. Szuper. Tetszik, hogy nevelik is a gyerekeket. Nagyon jól érezte magát, most megy a második hétre ebben az évben.