Úszó és vízilabda nyári tábor
Úszó és vízilabda nyári tábor
Tábor típusa
Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 1038 Budapest, Pusztakúti út 2-6.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36304942009
Napközis ár
30 000 Ft
Napi tábor ár
7 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
7-11
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A 3. kerület legnagyobb vízilabda egyesülete nemcsak olyan gyerekeket keres, akik heti 5 edzésre járnak és teljesen elkötelezettek a sport mellett, hanem olyan lányokat és fiúkat is várunk edzéseinkre és persze táborainkba, akik kíváncsiak a vízilabdázásra és szeretnék azt kipróbálni. Nyári táborainkat Bilkei Bora vezeti, aki egy három gyerekes édesanya és tudja, hogy a túlzott szigor, a kiabálás sehova nem vezet. Épp ezért az edzések és a táborokon az oktatás is jó hangulatban zajlik. Erre a legjobb példa, hogy a legtöbb gyerek ősszel már alig várja, hogy újra edzésen legyen Boránál. KELL EGY HÉT VÍZILABDA ÉS ÚSZÁS. Várunk mindenkit, aki kedvet érez az úszás és vízilabdázás iránt.
Leírás
Kell egy hét úszás és vízilabda! Ismét itt a nyár és egyre több szülőnek okoz fejtörést, hogy milyen programokat találjon ki a gyermekének a hosszú nyári szünet alatt. Az Oázis Sport Club évek óta szervez pénztárca kímélő táborokat Óbudán és Bicskén. Hétéves kortól várjuk az úszni már tudó lányokat és fiúkat úszó- és vízilabdatáborunkba, ebéddel, napi két edzéssel és sok játékkal. A gyerekekkel foglalkozó edzők célja, hogy a srácok megszeressék az úszást és a labdázást és jólelfáradjanak a nap végére.
Akinek van kedve már korábban kapcsolatba léphet velünk és jöhet edzésre, akkor a tábor ára is kevesebb. Táborunkat a gyönyörű Csillaghegyi Forrásfürdőben rendezzük reggel 9 és 15:30 között.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés