Szörftábor
Szörftábor
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 8600 Siófok
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36306120909
Bentlakásos ár
64 000 Ft
Napközis ár
46 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Kedvezményes jelentkezési időszak: 2018.05.31.-ig Testvér kedvezmény 10% egész szezonra
Ajánlott életkor
7-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Nem titkolt vágyunk a szörföt mindenki számára elérhetővé tenni és a családokat az aktív pihenésre motiválni. Reméljük, táborainkban olyan tehetségekre is lelünk, akik nemcsak megkedvelik a szörfözést, de meg is ragadnak a magyar mezőnyben; így a 2011. évtől nagy lépéseket tettünk az utánpótlás nevelés érdekében is. Egyesületünkről röviden A Szörftábor.hu megálmodói Vető Marci (Magyar Freestyle Bajnok) és Koszti Gábor (14x Magyar Bajnok) 2005-ben kezdtek el foglalkozni egy tábor megrendezésének gondolatával. A két élversenyző mellé nem sokkal később további két fiatal Freestyle tehetség, Takácsy Balázs és Gyömrei Ádám szegődött, így az első Szörftábor 2005 s-ben nyitotta meg kapuit a sportág már meglévő és leendő szerelmesei előtt. Az elmúlt 13 évben büszkeségre adhat okot, hogy több mint 2000 lelkes tanulónak adtuk át tudásunk, és visszatérő vendégeink, valamint versenyzőink, tovább öregbítik hírnevünk. Az a tapasztalat és tudás, amit a mögöttünk lévő évek során összegyűjtöttünk, hozzájárult, hogy egy évek óta sikeres saját tematikát dolgozhassunk ki, melyet magas színvonalon és sikeresen tudunk alkalmazni munkánk során. A „Szörftábor.hu” számodra elsősorban kötetlen szörfélményt nyújt, és nem versenyzésre nevel, hisz alapvető célja a sportág népszerűsítése, annak nagyobb tömegekkel való megszerettetése. A szörf különleges vízi élményt nyújt, egyedülálló módon edzi a testet, lelket egyaránt. A Szörftábor oktatóinak mindegyike nemzetközi WOWS licensszel és többéves oktatói és versenyzői tapasztalattal rendelkezik, tudásukat a Magyar Szörf Szövetség is többszörösen elismerte. „LEGYEN EGY TELJES HETED!”
Leírás
13.éve évről évre szervezzük táborainkat. Büszkék vagyunk arra, hogy vendégeink száma ezidő alatt meghaladta a 2000 lelket. Nálunk nem csak táborozásra, hanem egyéni / csoportos oktatásokra, felszerelésbérlésre, vagy éppen edzésre is van lehetőség. 2016-ban módosúlt helyszínünk, így szörfiskolánk immáron egy 500 nm-2 es területen közvetlenüla a Balaton partján várja kedves vendégeit.

2018-ban az alábbi időpontok közül választhattok:

TURNUSOK
1.    július 9.-13.
2.    július 16.-20.
3.    július 23.-27.
4.    júl. 30.- aug. 3.
5. augusztus 6.-10.    
6. augusztus 13.-17.
Táboraink minden hétfőtől – péntekig tartanak.

TÁBORAINK NAPIRENDJE:
hétfő reggel 9:00 érkeztetés, szállások elfoglalása
10:00 délelőtti vízre menetel 2-2,5 óra
13:00 ebéd
13:30 - 15:30 csendes pihenő
16:00 délutáni vízre menetel 2-2,5 óra
18:30 pakolás
19:00 vacsora
19:30 - klub élet
22:00 lámpaoltás

A szörfözés mellett kedvezőtlen, szélsőséges időjárás esetén az alábbi lehetőségek közül szoktunk választani:

strandröplabda
vitorlázás
labdarúgás szörf- időjárás elmélet
kalandpark
kerékpár

RÉSZVÉTELI DÍJAK

Hétfőtől - Péntekig teljes ellátással:

kedvezményes befizetés esetén:
64.000.- Ft / Fő 2018.05.31.-ig

2017.05.16.-tól ár:
74.000.- Ft / Fő
külsős szállás - bejárás esetén:
46.000.- Ft / Fő  2018.05.31.-ig 10% kedvezmény (ellátás nélkül) igény esetén az étkeztetést meg tudjuk oldani
AMIT NE HAGYJ OTTHON!

sportcipő, edző ruházat, sapka amit a vízen tudsz használni
hálózsák
törölköző, naptej/krém, napszemüveg
ha van uv álló lycra vagy saját neoprén illetve trapéz hozd magaddal
Jelentkezés a "Jelentkezz" fül kitöltésével és telefonon / email-ben történhet.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Korábban szinte minden évben jártunk ide a haverokkal szörfözni, fantasztikus volt.
Mi itt tanultunk meg teljesen nulláról szörfözni. Az oktatók 2-3 nap alatt megtanítottak minket rá, hogy hogyan irányítsuk a szörföket magabiztosan, innentől kezdve mindenki maga dönti el, hogy meddig fejlődik, a lassú csordogálástól kezdve a megsiklásos száguldásig. Emlékszem, negyedik nap teljesen meglepődtam, ugyanis kiderült, hogy szörffel még nagy sebességről is szinte állóra le lehet fékezni egy vitorla-befordítással. A fejlődés csak belefektetett idő kérdése, 2-3 tábor után már nagyon klassz szörfös trükköket is elkezd felszedni az ember. Az oktatók nagyon lelkesek, támogatják az ember tanulási vágyát. Ha már magabiztosan tudunk menni, önállóan is ki lehet menni a vízre. A felszerelés elég változatos, 2 m2-es gyerekvitorlától és gyerekdeszkától a nagyvitorlákig minden van és mindent ki is lehet próbálni. A felszerelés nem mindig a legújabb, de tanulni és kikapcsolódára tökéletes.
Mikor mi jártunk, még az Ezüstpart hotelben volt a tábor. Az Ezüstpart akkoriban (2006-2010) elég "retro" volt és szépen lassan romlott. Ez a helyszín volt az egyetlen ami levon egy csillagot a szinvonalból, de a tábor maga mindenért kárpótol. Összességében nagyon klassz hely, ajánlom.
2014-ben szoktam oda a srácokhoz..lementem egy táborba. Vegyes volt a korosztály, de már az első nap összeverődtünk. Megtudva, hogy a következő héten több hasonló hölgy is bejelentkezett, ráhúztam még egy hetet. Megfertőztek :)na nem a lányok hanem az oktatók a Balaton és az életfelfogásuk, na meg maga a szörf. A második héten már megsiklottam, a srácok átlendítettek a szokásos avatáson, és azóta minden szeles időben ha csak tehetem együtt csúszunk. Az előző hozzászólásban meg lett említve a szállás, amihez csak annyit fűznék hozzá - kinek mi? Ha valaki 3*** vár és a török nyaralásához méri, akkor igen van mit hiányolni, de ha valaki egy hason szőrű srác mint jómagam (tipikus unatkozó 20-on éves multirabszolga), és a szörf és a csapat miatt választja a Szörftábort, akkor nem fog csalódni. Megjegyzem, ha valaki veszi a fáradtságot és utána néz a hasonló táboroknak itthon, ezen az áron még mindig itt a legjobb a szállás és ellátás. Mindenkinek jó szívvel ajánlom ALOHA FIÚK ÉS KÖSZI
2014. nyár közepén csöppentem bele a szörftábor életébe. Abban az évben még nem álltam deszkára, pedig nagyon segítőkész volt mindenki, de én nem mertem kipróbálni, ezért inkább csak a társaság és a jó hangulat miatt jártam oda minden nap. Számomra hihetetlen, hogy a szörfösök mennyire lazák, barátságosak, nem stresszelnek túl semmit, egyszerűen csak jól érzik magukat. 2015-ben már a szezon elejétől részt vettem a tábor mindennapjaiban. Láttam ahogy különböző korosztályok, különböző tudással rendelkező szörfösök jönnek mennek hétről hétre. Azt kell hogy mondjam, mindenki megtalálta a helyét, mindenki jókedvűen és élményekkel távozott a hét végén. Nem csak gyakorlati tudással lettek gazdagabbak, de még a szörf történetéről és kialakulásáról is hallottak, megismerhették. Tavalyról megmaradt egy öt éves kisfiú emléke. Őszintén szólva nem hittem volna hogy a hét végére ő is ugyanúgy fog tudni szörfözni, mint a 30 év körüli pár, akikkel egy táborba került, de legnagyobb meglepetésemre ugyanolyan jól eltalált a bóják között, mint a felnőttek, csak lényegesen kisebb felszereléssel. :) Tavaly már én is kipróbáltam és nem hittem volna, de működött. Pár nap alatt megtanultam állni a deszkán, megéreztem a szelet és megtanultam fordulni és hihetetlen jó élmény volt a többiekkel együtt menni.
Maga a tábor tavaly esett át egy kisebb tatarozáson, így sokkal barátságosabb kinézete lett. A csapat szerencsére évről évre ugyaolyan jófej, a hotel pedig ugyanolyan retro, aminek szerintem megvan a klassz oldala.
Röviden, én mindenkinek ajánlom, hogy legalább egyszer próbálja ki ezt az életformát, hacsak egy hétre is, kortól és nemtől függetlenül, mert rosszat itt nem lehet tanulni! :)
Idén is ott a helyem! ;)
2009-ben voltam először, egy barátnőm beszélt rá a táborra. Abban az évben és a következő néhány évben is nagyon belevaló csapat gyűlt össze és mindig jó hangulatban telt el az az egy-egy hét,amit itt töltöttünk. Már az első táborban jó alapokat kaptam a szörfözéshez. Én nem szörfözöm rendszeresen, de azért jó érzés,amikor néha deszkára állsz és látszik, hogy nem vagy profi, de azért tudod mit csinálsz.
Előfordult, hogy az idő nem volt megfelelő a gyakorláshoz, de ilyenkor sem unatkoztunk, mert tréfás csapatversenyeket szerveztek nekünk az oktatók.
Ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretné a nyarat feldobni és jól érezni magát! :)
Sziasztok! A fiam már harmadik éve jár ebbe a táborba, nem véletlenül. :-) Az oktatók mindenkivel végtelenül türelmesek, kedvesek. A hangulat garantáltan oldott. Bárki, aki ismeretlenül lép be barátként távozik. Az oktatók maximálisan felkészültek, egyénre szabottan is képesek az oktatást biztosítani, a biztonságot szem előtt tartják. A kisebbek miatt sem érdemes aggódni, ők is egyenrangúak a csapatban. A tábort röviden így jellemzi a fiam: "Egyszerűen király!" Kell ennél több?!
Igazi elmeny tabor :)
Sokaig nem nagyon szerettem a nyari taborokat de a Szörftabor tenyleg mas volt.
Szerintem remek otlet hogy kicsik es nagyok, gyerekek es felnottek egyutt tanulnak es jatszanak. Tobb taborban is reszt vettem es minding nagyon jo volt a tarsasag es sikerult jo csapatszellemet letrehozni. Az oktatok kedvesek es segitokeszek voltak, inkabb mentornak mondanam oket mintsem tanaroknak :)
Nem akarom tul hosszura huzni a szot, hiszen a lenyeg az hogy nekem egy fantasztikus elmeny volt a Szorftabor es mindenkinek ajanlom.
"Fiatal korom" minden nyarát ott töltöttem. Volt olyan szezon, hogy többször is mentünk a bátyámmal és a haverokkal. Minden évben azt a hetet vártam, mert nem túlzás, a nyaraim fénypontja volt a szörftábor. Teljesen kezdő szintről indultunk, és manapság bármelyik deszkán megálljuk a helyünket (persze én csak hobbi szinten.. :-P )
A társaság nagyszerű, azóta is visszavágyom hozzájuk. Ezért manapság, ha néhány napot Siófokon töltök, mindenképp be szoktam nézni. Örömömre a hangulat ugyanaz, a szél pedig azóta is fúj. Csak ajánlani tudom!
2008 nyarán voltam először a Szörftáborban. Hatalmas élmény volt, pár nap alatt megtanultam az alapokat és a következő néhány évben sikerült elmélyíteni a tudásomat. A tábor hangulata fantasztikus, az oktatók nagyon profik, türelmesek és segítőkészek. A korosztály igen változatos, a szervezők kicsiknek és nagyoknak, kezdőknek és profiknak is tudják biztosítani a megfelelő felszerelést.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!