Szörftábor
Szörftábor
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 8600 Siófok, Liszt Ferenc sétány 4.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36306120909
Bentlakásos ár
64 000 Ft
Napközis ár
45 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Testvér kedvezmény 10%
Ajánlott életkor
8-18
Első tábor éve
2005
Jelentkezési lap
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
2016.06.01.-ig történő jelentkezés esetén 64.000 forint a tábor díja.


Óráink egyszerre garantálják a könnyed kikapcsolódást és a felhőtlen jó hangulatot. Mint mindenhol, a szörfözés kezdeti nehézségein is könnyebb csoportosan átesni, így táborunkban mindenki tudásához megfelelő csoportban ismerkedhet meg a szörffel, vagy elevenítheti fel tudását.
A Szörftáborban lehetőség nyílik az aktuális fejlődési szintet a legmegfelelőbb méretű felszerelésekkel segíteni: a diákok 20-26 órát töltenek vízen és az oktatás a szárazföldön is folytatódik. A siker érdekében videó analízist, professzionális oktató dvd-ket és szárazföldi szimulátort is alkalmazunk.
Az egyéni illetve csoportos tanfolyamok során a résztvevők megismerik a windsurf részeit, a vízi kreszt, a meteorológia alapjait és az alapvető környezetvédelmi, biztonsági szabályokat.
A gyakorlati részben megtanulják a windsurf használatát, annak össze és szétszerelését, valamint az alapvető manővereket. Ezzel olyan tudásra tehetnek szert amivel a szörföt ezentúl bárhol élvezhetik, oktatói segítség nélkül is.


„Legyen egy teljes heted!”
Videók
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Korábban szinte minden évben jártunk ide a haverokkal szörfözni, fantasztikus volt.
Mi itt tanultunk meg teljesen nulláról szörfözni. Az oktatók 2-3 nap alatt megtanítottak minket rá, hogy hogyan irányítsuk a szörföket magabiztosan, innentől kezdve mindenki maga dönti el, hogy meddig fejlődik, a lassú csordogálástól kezdve a megsiklásos száguldásig. Emlékszem, negyedik nap teljesen meglepődtam, ugyanis kiderült, hogy szörffel még nagy sebességről is szinte állóra le lehet fékezni egy vitorla-befordítással. A fejlődés csak belefektetett idő kérdése, 2-3 tábor után már nagyon klassz szörfös trükköket is elkezd felszedni az ember. Az oktatók nagyon lelkesek, támogatják az ember tanulási vágyát. Ha már magabiztosan tudunk menni, önállóan is ki lehet menni a vízre. A felszerelés elég változatos, 2 m2-es gyerekvitorlától és gyerekdeszkától a nagyvitorlákig minden van és mindent ki is lehet próbálni. A felszerelés nem mindig a legújabb, de tanulni és kikapcsolódára tökéletes.
Mikor mi jártunk, még az Ezüstpart hotelben volt a tábor. Az Ezüstpart akkoriban (2006-2010) elég "retro" volt és szépen lassan romlott. Ez a helyszín volt az egyetlen ami levon egy csillagot a szinvonalból, de a tábor maga mindenért kárpótol. Összességében nagyon klassz hely, ajánlom.
2014-ben szoktam oda a srácokhoz..lementem egy táborba. Vegyes volt a korosztály, de már az első nap összeverődtünk. Megtudva, hogy a következő héten több hasonló hölgy is bejelentkezett, ráhúztam még egy hetet. Megfertőztek :)na nem a lányok hanem az oktatók a Balaton és az életfelfogásuk, na meg maga a szörf. A második héten már megsiklottam, a srácok átlendítettek a szokásos avatáson, és azóta minden szeles időben ha csak tehetem együtt csúszunk. Az előző hozzászólásban meg lett említve a szállás, amihez csak annyit fűznék hozzá - kinek mi? Ha valaki 3*** vár és a török nyaralásához méri, akkor igen van mit hiányolni, de ha valaki egy hason szőrű srác mint jómagam (tipikus unatkozó 20-on éves multirabszolga), és a szörf és a csapat miatt választja a Szörftábort, akkor nem fog csalódni. Megjegyzem, ha valaki veszi a fáradtságot és utána néz a hasonló táboroknak itthon, ezen az áron még mindig itt a legjobb a szállás és ellátás. Mindenkinek jó szívvel ajánlom ALOHA FIÚK ÉS KÖSZI
2014. nyár közepén csöppentem bele a szörftábor életébe. Abban az évben még nem álltam deszkára, pedig nagyon segítőkész volt mindenki, de én nem mertem kipróbálni, ezért inkább csak a társaság és a jó hangulat miatt jártam oda minden nap. Számomra hihetetlen, hogy a szörfösök mennyire lazák, barátságosak, nem stresszelnek túl semmit, egyszerűen csak jól érzik magukat. 2015-ben már a szezon elejétől részt vettem a tábor mindennapjaiban. Láttam ahogy különböző korosztályok, különböző tudással rendelkező szörfösök jönnek mennek hétről hétre. Azt kell hogy mondjam, mindenki megtalálta a helyét, mindenki jókedvűen és élményekkel távozott a hét végén. Nem csak gyakorlati tudással lettek gazdagabbak, de még a szörf történetéről és kialakulásáról is hallottak, megismerhették. Tavalyról megmaradt egy öt éves kisfiú emléke. Őszintén szólva nem hittem volna hogy a hét végére ő is ugyanúgy fog tudni szörfözni, mint a 30 év körüli pár, akikkel egy táborba került, de legnagyobb meglepetésemre ugyanolyan jól eltalált a bóják között, mint a felnőttek, csak lényegesen kisebb felszereléssel. :) Tavaly már én is kipróbáltam és nem hittem volna, de működött. Pár nap alatt megtanultam állni a deszkán, megéreztem a szelet és megtanultam fordulni és hihetetlen jó élmény volt a többiekkel együtt menni.
Maga a tábor tavaly esett át egy kisebb tatarozáson, így sokkal barátságosabb kinézete lett. A csapat szerencsére évről évre ugyaolyan jófej, a hotel pedig ugyanolyan retro, aminek szerintem megvan a klassz oldala.
Röviden, én mindenkinek ajánlom, hogy legalább egyszer próbálja ki ezt az életformát, hacsak egy hétre is, kortól és nemtől függetlenül, mert rosszat itt nem lehet tanulni! :)
Idén is ott a helyem! ;)
2009-ben voltam először, egy barátnőm beszélt rá a táborra. Abban az évben és a következő néhány évben is nagyon belevaló csapat gyűlt össze és mindig jó hangulatban telt el az az egy-egy hét,amit itt töltöttünk. Már az első táborban jó alapokat kaptam a szörfözéshez. Én nem szörfözöm rendszeresen, de azért jó érzés,amikor néha deszkára állsz és látszik, hogy nem vagy profi, de azért tudod mit csinálsz.
Előfordult, hogy az idő nem volt megfelelő a gyakorláshoz, de ilyenkor sem unatkoztunk, mert tréfás csapatversenyeket szerveztek nekünk az oktatók.
Ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretné a nyarat feldobni és jól érezni magát! :)
Sziasztok! A fiam már harmadik éve jár ebbe a táborba, nem véletlenül. :-) Az oktatók mindenkivel végtelenül türelmesek, kedvesek. A hangulat garantáltan oldott. Bárki, aki ismeretlenül lép be barátként távozik. Az oktatók maximálisan felkészültek, egyénre szabottan is képesek az oktatást biztosítani, a biztonságot szem előtt tartják. A kisebbek miatt sem érdemes aggódni, ők is egyenrangúak a csapatban. A tábort röviden így jellemzi a fiam: "Egyszerűen király!" Kell ennél több?!
Igazi elmeny tabor :)
Sokaig nem nagyon szerettem a nyari taborokat de a Szörftabor tenyleg mas volt.
Szerintem remek otlet hogy kicsik es nagyok, gyerekek es felnottek egyutt tanulnak es jatszanak. Tobb taborban is reszt vettem es minding nagyon jo volt a tarsasag es sikerult jo csapatszellemet letrehozni. Az oktatok kedvesek es segitokeszek voltak, inkabb mentornak mondanam oket mintsem tanaroknak :)
Nem akarom tul hosszura huzni a szot, hiszen a lenyeg az hogy nekem egy fantasztikus elmeny volt a Szorftabor es mindenkinek ajanlom.
"Fiatal korom" minden nyarát ott töltöttem. Volt olyan szezon, hogy többször is mentünk a bátyámmal és a haverokkal. Minden évben azt a hetet vártam, mert nem túlzás, a nyaraim fénypontja volt a szörftábor. Teljesen kezdő szintről indultunk, és manapság bármelyik deszkán megálljuk a helyünket (persze én csak hobbi szinten.. :-P )
A társaság nagyszerű, azóta is visszavágyom hozzájuk. Ezért manapság, ha néhány napot Siófokon töltök, mindenképp be szoktam nézni. Örömömre a hangulat ugyanaz, a szél pedig azóta is fúj. Csak ajánlani tudom!
2008 nyarán voltam először a Szörftáborban. Hatalmas élmény volt, pár nap alatt megtanultam az alapokat és a következő néhány évben sikerült elmélyíteni a tudásomat. A tábor hangulata fantasztikus, az oktatók nagyon profik, türelmesek és segítőkészek. A korosztály igen változatos, a szervezők kicsiknek és nagyoknak, kezdőknek és profiknak is tudják biztosítani a megfelelő felszerelést.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!