14. KÖSZI Életfonal életvezetési tábor
14. KÖSZI Életfonal életvezetési tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2081 Piliscsaba, Széchenyi utca 8–12.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36203617056
Bentlakásos ár
55 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5000 Ft Barátkedvezmény / Testvérkedvezmény, 5000 Ft Nagycsaládos-kedvezmény VAGY 10-40% KÖSZI Nagykövet kedvezmény
Ajánlott életkor
12-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A KÖSZI Egyesület célja a gyerekek és fiatalok értékrendjének formálása, olyan kompetenciáinak fejlesztése, mint a logikus gondolkodás, vagy a kreatív és szociális készségek, és olyan közösség kialakítása, ami megtartó erőt biztosít és örömteli élményt ad. A KÖSZI táborvezetői többségükben vallásosak - az evangélikus, katolikus és református felekezetek tagjai, ugyanakkor a táborokban való részvételnek nem feltétele a vallásosság, vagy bármely felekezethez való tartozás. Szeretnénk hogy tudd, nem célunk senkit meg-, illetve áttéríteni, célunk viszont, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk, és amelyekről úgy gondoljuk, hogy a későbbiekben útmutatóul szolgálhatnak majd számukra. Vegyes társaság vagyunk! Számtalan szakma képviselői, köztük tanító, pedagógus, pszichológus, mérnök, közgazdász, bölcsész, teológus és lelkész is színesíti a közösségünket. Táboroztatóink egy része egykor táborozónk is volt, így pontosan tudják, mitől lesz igazán jó egy tábor, másik részük viszont teljesen új csapattag, akiktől mindig új ötleteket, módszereket tanulunk – így biztosítva a hagyományok megőrzését és egyúttal a folyamatos megújulást :) Csapatunk 1997 óta szervez gyermek- és ifjúsági programokat, azóta minden évben szívvel-lélekkel azon dolgozunk, hogy egyedi, maradandó táborélményeket teremtsünk.
Leírás
Neked is van olyan dolgod, amire nem vagy büszke, amitől szíved szerint rögtön megszabadulnál? Egy előnytelen testrészed, egy rossz tulajdonságod  vagy valami, amiben ügyetlen vagy? Esetleg mindig rossz fiúkat választasz, nem mennek a nyelvek, vagy képtelen vagy lemondani dolgokról?

Mindenki rendelkezik gyengeségekkel, de sok híres ember, történelmi vagy bibliai figura tudott előnyt formálni ezekből. De hogyan lesz a gyengeségből erő? Miként tanulhatjuk meg elfogadni, sőt hasznunkra fordítani hiányosságainkat? Dönthetünk róla mi is, mi lesz belőlünk?

Gyere, és gondolkodj, beszélgess, táncolj, énekelj, nevess, alkoss velünk ezen a tavaszi hosszú hétvégén! Fantasztikus hangulatban, csapatos feladatokkal, szórakoztató programokkal, egy újabb döntési helyzetekkel teli életjátékkal vár az Életfonal tábor 2022. április 1–4. között Piliscsabán!

A költséghozzájárulás mértéke: 35.000 Ft
Jelentkezési és befizetési határidő: 2022. március 29. 11:59
LÉGY SZEMFÜLES ÉS FIZESS CSAK 30.000 Ft-ot!
Szemfüles időszakban jelentkezési és befizetési határidő: 2022. február 28. 23:59
További információért, befizetési tudnivalókért és kedvezményekért kérünk látogass el weboldalunkra.

Kincskereső támogatás:
Amennyiben a család anyagi helyzete miatt problémát jelent a költséghozzájárulás, illetve az utazási költség előteremtése a kedvezmények igénybevétele után is, úgy a Szívvel-Lélekkel Alapítvány Kincskereső pályázatán kérhetsz támogatást a tábori költséghozzájárulás kifizetéséhez, illetve az utazási költségekhez. A jelentkezéshez keresd fel a Szívvel-Lélekkel Alapítvány honlapját.

Helyszín: Piliscsaba
A táborhelyszín a Pilis festői tájai közt helyezkedik el, a Budapestről is könnyen megközelíthető, barátságos Piliscsabán. A szálláshely egy hatalmas zöld területen fekvő komplexum, ahol füves réten sportolhatnak, tűzrakónál gyújthatnak tábortüzet, hangulatos, nyitott kápolnában és saját templomban csendesedhetnek el a táborozók. A 2-3 ágyas szobákhoz saját fürdő tartozik, a barátságos ebédlőben helyben készült falatok várják az éhes szájakat. Egy kedves, otthonos, zöldellő szálláshely biztosít itt vidám és tartalmas időtöltést.

A tábor programja minden nap más és más, de az alábbi típusú programokra lehet számítani:
- Csapatépítő programok: vetélkedők, kreatív csapatversenyek
- Személyiségfejlesztő programok: pszichodráma-foglalkozások (kiscsoportos, dramatikus elemeket tartalmazó, játékos önismereti gyakorlatok), kupaktanácsok (kiscsoportos, interaktív foglalkozások lelki témában), személyiségfejlesztő tréning a magabiztosság fejlesztésére
- Mozgásos programok: aerobic, foci, éjszakai túra, táncos mulatság
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés