Funside Robotika napközis nyári tábor: LEGO Boost

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1111 Budapest, Villányi út 14
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36705121204
Napközis ár
49 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
3000 Ft testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
7-13
Turnusok
A tábor idén nem indít turnust
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Oktatás
Szint: kezdő (nem igényel előképzettséget *)

A Funside Budapest, teljesen kezdő szinttől, Lego Boost robotika tábort indít. A programozó platform használata blokk alapú, tehát egymásba illeszthető parancsok segítségével irányítható a robot, így már egészen kis kortól is használható és megtanulhatóak a programozáshoz szükséges alapkészségek.

Az építhető és programozható készlet 843 alkatrészt, egy központi és egy interaktív motort, valamint szín- és távolságérzékelő szenzort tartalmaz. Az elemek bárhogyan összeépíthetők és szinte bármire utasíthatók.

Az út során 5 különböző modell építhető meg, amelyeknek mind különböző képességeik vannak: Vernie, a beszélő robot, Frankie, a szájharmonikázó cica, az Automatikus építő, a Többeszközös Rover 4 munkagép és a Gitár4000 nevüknek megfelelő dolgokra képesek.

A táborban a gyerekek saját programozható Lego robotot építenek, melyet saját maguk programoznak be különböző feladatokra.

---

Kipróbálnád a programozást? Érdekel a robotika? Vagy éppen a Minecraft-ot kódolnád újra? Esetleg saját LEGO-filmet forgatnál vagy angol beszédedet fejlesztenéd tovább játékos módon a Funside School egyedi módszerével? A Funside Budapest napközis tábor Gellért téri helyszínén, ahol 2019-ben angol nyelv és 4-féle technológiai téma közül választhatsz! Szent Gellért téri táborainkba 7-13 éves korú gyermekeket várunk, akik hetente kettő, egyenként napi 90 perces foglalkozást is kipróbálhatnak. A délutánok a Funside hagyományaihoz hűen vidám programokkal telnek majd: strandolás a MOM Sport medencéiben, látogatás olyan izgalmas helyekre, mint a PlayVR centrum, amely Budapest legnagyobb virtuális valóság központjába, vagy a Cyberjump trambulinparkba! Ezen kívül minden héten lesznek ismeretterjesztő és szórakoztató szakmai programok a Műszaki Egyetem tanszékeivel és technológiai cégekkel együttműködve, és még sok más izgalmas szabadidős program (bővebben a részletekről és arról, hogy melyik program melyik turnusban érhető el, lejjebb)!

Csapatunk gondosan válogatott, felkészült informatika oktatókból, tanárokból és animátorokból áll, akik mindenkire kellő figyelmet fordítanak köszönhetően a kiemelkedő felügyeleti arányunknak, melyben 1 oktatóra maximum 5 gyermek jut, a színvonalas és biztonságos programokról pedig felelősségbiztosítással rendelkező szervezőcsapatunk gondoskodik. Mindemellett 2019 nyarát is tradicionális és közösségépítő Nyárzáró bulinkkal zárjuk augusztus 30-én, amely minden táborozónk számára ingyenes
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés