Marshmallow Camp Badacsonytomaj
Marshmallow Camp Badacsonytomaj
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 8258 Badacsonytomaj, József Attila utca 27
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36706721024
+36705995198
+36303453938
Bentlakásos ár
79 500 Ft
Napközis ár
25 000 Ft
Napi tábor ár
5 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
10% testvér kedvezmény, 15% 3 testvér esetén, 10% márc 15ig, 10%-ha már táboroztál nálunk és hozol egy barátot
Ajánlott életkor
5-18
Turnusok
2021. júl 19, hétfő - 2021. júl 24, szombat (6 nap) Lovas, művész, angol, kaland tábor
2021. aug 8, vasárnap - 2021. aug 13, péntek (6 nap) Lovas, művész, angol, kaland tábor
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Takács Vanessza, 25 éves. A családommal 10 évvel ezelőtt kezdtük el üzemeltetni saját lovardánkat Badacsonytomajon. 6 éve belekezdtem szüleimmel a nyári lovastáborok szervezésébe. A célom, hogy a gyerekek megismerjék és élvezzék a lovaglás örömeit, magabiztosak legyenek, valamint biztonságban érezzék magukat a lovak körül. A lovaglás mellett a lovak körüli tevékenységek megismerése is fontos, hiszen ezen feladatok nagy része is kapcsolatteremtés a lovakkal. Fontosnak tartom, hogy a gyerekek a tudásuknak, előismereteiknek megfelelő lovon üljenek. Nagyon szeretem a gyerekeket, és igyekszem közvetlen és vidám légkört kialakítani a srácokkal. Kondics Alexandra,22 éves pedagógia szakos. Szeretném továbbadni azt a sok táboros élményt, amit gyerekként megélhettem az alkotó táborok során. Az elmúlt két nyáron amerikai nyári táborokban dolgoztam, így rengeteg amerikai játékot, dalt sajátíthattam el, ami igazán különlegessé varázsolja a tábori életet. Az angol foglalkozások tehát játékosak, könnyedek. Közel állnak hozzám a sportok, a nyelvek, a képzőművészet, a túrázás, valamint a kalandok. Igyekszem mindig mosolyt csalni a mellettem jobbra állók arcára. Na meg a baloldaliéra is. Vida Vanda,22 éves. Én jobbára a tábor művészkedős oldalát fogom erősíteni a nyár folyamán. Egész kiskorom óta ezzel foglalkozom, grafikus végzettséggel rendelkezem, hosszabb távú terveim alapján pedig rajztanár szeretnék lenni, vagy bármi, ami művészettel és gyerekekkel egyaránt kapcsolatos. Nagy hangsúlyt fektetek a kreativitásra és az új dolgok kipróbálására, hogy merjük kicsit másként látni a világot. A művészkedni vágyó táborozókkal vicces és elgondolkodtató, nem hétköznapi módszereket szeretnék kipróbálni és úgy alkotni valami igazán személyeset. Amerikában töltöttem egy nyarat egy táborban, ahol nevelőként dolgoztam és az art részlegen tevékenykedtem, így be tudjuk csempészni a táborba az amerikai táborok hangulatát, dalokat, játékokat, még talán egy hot dog is beleférhet.
Leírás
LOVAGLÁS :A tábor egyik legfontosabb helyszíne a Badacsonytomaji lovarda, ahol a gyerekek megismerkedhetnek a lovak világával, lovagolhatnak és segíthetnek Randi, Barbie, Virtuosa, Silver Tequila, Kócos és Tökös körüli teendőkben.  Nem szükséges lovas ismerettel rendelkezni, vannak nálunk egészen kezdők és haladó lovasok is. Vani minden gyermek számára megtalálja a megfelelő lovat, akivel aztán örök barátságot köthet. A lovarda nem csak lovaglásra szolgál, itt szoktunk tábortüzet rakni, kincseket keresni és sátrazni is.

MŰVÉSZKEDÉS: A tábor egyik fő mozgatórugója a kreativitás, amely minden gyerekben ott lakozik. Sokfajta különböző művészkedős feladatokkal, játékokkal várjuk a táborozókat. Építünk tutajmodelleket, batikolunk, napfelkeltét festünk, rajzolunk, ékszereket készítünk, homokvárépítő versenyt tartunk, különleges hajfonatokat készítünk és bármi, ami a gyerekek elméjéből kipattan.

ANGOL: Hagyományos iskolai angolozásról szó sincsen, NYÁR VAN! Dalokat tanulunk, himnuszokat írunk, barkóbázunk, szituációs játékokat játszunk és marshmallowt sütünk. Célunk az, hogy a gyerekek jókedvvel sajátítsanak el angol kifejezéseket és ne féljenek angolul megszólalni... if you know what I mean...

KALAND, TERMÉSZET: A tábor egész hangulatában igyekszünk visszatérni a természethez, így a lovardában sátrazunk, bunkert építünk és abban alszunk, túrázunk, szám és színháborúzunk valamint strandolunk, strandolunk, strandolunk. Igyekszünk egy kalandos, felszabadult légkört teremteni, ahol a gyerekek biztonságban, de mégis kicsit a vadonban érezhetik magukat.

CÉLUNK: Mi felnőttek tudjuk mennyire lennénk újra gyerekek, és valljuk be a szívünk mélyén még mindig azok vagyunk. Ezzel mi, táborszervezők is így vagyunk, ezért mi is aktív résztvevői vagyunk a programoknak és benne vagyunk minden tejfelezésben a gyerekekkel. Célunk, hogy egy befogadó légkört  és egy olyan közösséget teremtsünk, amelynek köszönhetően minden élmény örök érvényűvé válik. Emellett fontos számunkra az önállóság, a személyiség kibontakozása és a kreativitás robbantgatása.

BADACSONY: A Balaton a világ közepe, ezt mindenki tudja. Így táborozóink sok helyről érkeznek, például: Siófok, Budapest, Szombathely, Németország, Svájc, Franciaország, Olaszország stb. Így a gyerekek tanulhatnak egymás kultúrájáról és nemzetközi barátságokat köthetnek.


Elérhetőségek:
Szállás címe: 8258, Badacsonytomaj, Kert utca 8., Tatay Sándor Általános iskola
                                   ágyakkal, zuhanyzóval, focipályával, röplabdapályával

Lovarda címe: 8258, Badacsonytomaj, József Attila utca 27.
                                   a programok jelentős része ezen a helyszínen fog zajlani
                                   Facebook: Nyeregben Badacsonytomajon SE

Érdeklődni:            facebook üzenetben, SMS-ben, vagy telefonon:
                                  Kondics Alexandra: +3670 599 5198
                                  Takács Vanessza: +3630 345 3938
                                  Vida Vanda: +3670 672 1024
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés