OSE sport és nyári élménytábor a Római-parton
OSE sport és nyári élménytábor a Római-parton
Tábor típusa
Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 1031 Budapest, Rozgonyi Piroska utca 28.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+3612403353
+36203210811
Napközis ár
15 000 Ft
Napi tábor ár
6 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
1. Több nyári tábor befizetése esetén, 2. Nyári tábor+vízitúra együttes befizetése, 3. Testvér kedvezmény. Minden esetben -5.000 Ft a választott programok összköltségéből. A kedvezmények nem összevonhatóak!
Ajánlott életkor
6-99
Első tábor éve
1997
Jelentkezési lap
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Az Óbudai Sportegyesület csapata 1997 óta foglalkozik a gyermekek számára sport és kalandprogramok, illetve természetjáró vízitúrák szervezésével. Római-parti sport és nyári élménytáborainkban és oktatásainkon arra törekszünk, hogy egy ÉLETRE SZÓLÓ ÉLMÉNYT nyújtsunk a gyermekeknek és családtagjaiknak. Profi kormányos csapatunknak köszönhetően játszva tanulhatnak meg nálunk a résztvevők kenuzni, miközben felszabadultan élvezhetik a Római-part adta élmény gazdag játékokat és természeti szépségeket a Duna partján. KÜLDETÉSÜNK: A velünk táborozó gyermekek és vízitúrázók számára olyan új és maradandó ismereteket, élményeket nyújtsunk, amelyek egyszerre SZÓRAKOZTATÓK és BIZTONSÁGOSAK. VEZETŐSÉGÜNK Horváth „Indián” Pál elnök mottója: „Számomra az a legfontosabb, hogy ne telhessen el gyermekkor élmények és értékes programok nélkül. A fiatalságom emlékezetes pillanatai közül jó pár kapcsolódik a barátokkal közösen eltöltött időhöz a Dunán. Szeretek visszaemlékezni evezős kalandjainkra, és remélem, hogy minél több gyermek tapasztalhatja meg a saját bőrén ezeket az életre szóló élményeket” Horváth Péter „Kisindián” edző, elnökhelyettes gondolatai: „Ma is jó érzés visszagondolni rá, hogyan gondoskodtak szüleink és a kormányosok arról a kenutúrákon, hogy gyermekként a legjobbat kaphassuk. Csupa izgalom volt a lapátválasztás, melyik hajóban lehet evezni, ki lesz tábor végére a kedvenc kormányosunk, hol verjük fel a sátrat, hogyan fogjuk meggyújtani a tábortüzet. Mennyi új kalandot és élményt adhatunk egy vízitúrán keresztül a kicsiknek és nagyoknak egyaránt...” Polyák Viktória élményfelelős meglátása: „A művészeti iskolában jöttem rá, hogyan lássam meg a formákban és a színekben az emberi gondolatokat. Jó érzés részese lenni az alkotás és a játék örömének, amikor a gyermekek visszatükrözik a bennük lévő fantasztikus dolgokat egy rajz vagy mosoly segítségével” Várjuk szeretettel leendő evezőseinket egy nagy közös kalandra!
Leírás
OSE sport és nyári élménytábor a Rómain

Nyári tábor gyerekeknek - szabadidősportos kajak-kenu oktatás, edzés

Az Óbudai Sportegyesület (OSE) idén is megrendezi szervezett nyári gyermektáborait Budapesten. Az iskolai szünet kezdetén, azaz június 18-át követő héten már megnyitjuk budapesti, alapvetően napközis időtartamú (9-17 óra) sportos nyári élménytáborainkat. Ezeken a Duna parti tengeri kajakos és túrakenus sportoktatásokon, edzéseken a 6-20 éves korosztályt fogadjuk.

Nyári tábor középiskolásoknak: Római-parti evezésoktatásainkon a kenuzás tanulása mellett az 50 órás közösségi szolgálatot is lehet nálunk teljesíteni 14-20 éves korig.

Utalással 05.30-ig lehet fizetni, utána kizárólag készpénzben.


Mit lehet még csinálni két kenuzás közt?* Kaland csomag vásárlása esetén:

Élménystrand vagy kalandpark! Kreatív foglalkozás, KÖTÉLPÁLYA 3 fokozatban, lézerharc, zorb, ÓRIÁS TRAMBULIN, FOCI, ping-pong, tollaslabda, mini röplabda, PETANQUE, slackline, ÓRIÁSHOMOKOZÓ

Programjaink miben KÜLÖNBÖZNEK az egyszerű sportfoglalkozásoktól?

OSE nyári kenus tábor = Játék és sport -- felfedezés és kaland!

A teljesen kezdőktől a tapasztaltakig, a kicsiny gyermekektől a középiskolás korosztályig felejthetetlen vízi élményekhez, ismeretekhez, és egy vidám közösségben való részvételi lehetőséghez juthatnak résztvevőink.

Célunk olyan vízi kalandok megszervezése, amelyekre később is kellemes érzésekkel gondolhatnak vissza evezőseink, és kormányosaink, és segítőink. Az egész napi foglalkozások, mozgás után a szülők élményekkel teli kaphatják vissza tőlünk csemetéiket.

Mindez olyan közösségben, ahol kicsik és nagyok, lányok és fiúk egyaránt biztonságban érezhetik magukat.


Korhatárok: A betöltött 6 éves korhatártól lehet önállóan jönni. Az idősebb testvér vagy szülő jelenléte mellett természetesen a kisebbek, vagy akár az egész család is részt vehet a programon. Emiatt nem ritka az sem, hogy piciny gyermekek is érkeznek hozzánk már 4-5 évesen.

Korcsoportok: A résztvevőknek nagyjából a 30%-át adják a 6-8 éves gyermekek. A derékhadat (40%) a 8-13 éves gyermekek alkotják, őket követik hasonló számban a 14-16-18 éves résztvevők.

A kormányosok és a kormányos tanulók, illetve a közösségi szolgálatosok 14-16-18 évesek, illetve 60-40% körül alakul a lányok-fiúk aránya. Minden korosztály képviselteti magát kor és nem szerinti eloszlásban.

BIZTONSÁG: Tapasztalt sportoktatóink az átlagosnál stabilabb túrakenukban és kajakokban, profi mentőmellények kötelező viselése mellett mutatják meg a gyermekeknek és szüleiknek, illetve az 50 órás közösségi szolgálat résztvevőinek a vízitúrázás mesterfogásait.

3-4-7 gyermekenként jut egy tapasztalt kormányos, de minden hajóba minimum egy!

SAJÁT felszerelés: Egy átlagos strandos nap felszerelése (törülköző/gyékény stb) elegendő a gyermekek és kísérőik részére. Az időjáráshoz igazodó könnyű, szellős viselet mellett egy plusz váltás ruha, és adott esetben esőkabát is jól jöhet.

ESŐS időben irány a játékszobánk, illetve a fedett teraszunk, ahol csocsó és társasjáték várja a gyermekeket.

ÉTKEZÉS: Hétfőtől-csütörtökig ebédre be lehet fizetni egy parti étkezdében, ahol H-CS 4x 900 Ft = 3.600 Ft a kétfogásos menü.

Részletes programleírást a weboldalunkon találni.

Táboraink kapacitása elegendő a június közepéig tartó jelentkezések felvételéhez. Utána érdeklődjön, van e még helyünk.
Videók
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Barátságos, jó fej kormányosokkal és önkéntesekkel találkoztam itt.

A gyerekek jól érezték magukat, újszerűek voltak a hajók, mindenkinek jutott mentőmellény.

A kicsik és nagyok egyaránt megtanultak 1 hét alatt evezni.
Én nagyon élveztem, mikor ott lehettem :D Nem csak hasznos időtöltés volt, de egyértelműen nevelőértékű!
Kisfiam 7 évesen vett részt tavaly a táborban, és nagyon élvezte. Minden nap azt mondogatta, hogy reméli legközelebb is mehet. Pedig igen félénk kisfiú és kicsit tartottunk is attól, hogy talál-e majd barátokat magának, de délutánonként alig lehetett kirobbantani a srácok, lányok közül.
Szuperek voltak a kormányosok, az oktatók is. Mindig tudott valami jót mondani a "nagyokról" is.
Szerintem nem kérdés, hogy idén is részt vesz valamelyik oktatáson, talán már egy túrán is.