Challenge Camp Velence
Challenge Camp Velence
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 8624 Balatonszárszó, Balatonszárszó, József Attila u. 28, 8624
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36706132333
+36306359719
+36205661499
Bentlakásos ár
62 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
5-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Bálint bácsi és Bence bácsi úszóiskolájának kiemelt célja, hogy a gyerekek élvezzék az oktatás minden percét. Ezért is fektetünk nagy hangsúlyt arra, hogy ne csak úszni tanuljanak meg az oktatáson résztvevők, hanem olyan közösségben is legyenek, ahová napról-napra örömmel térnek vissza. ​ Oktatóink kiváló szaktudással és pedagógiai érzékkel tanítanak, az új generációs úszásoktatás folyamán a gyerekek show műsor keretein belül sajátítják el az úszás alapjait és a bonyolultabb úszótechnikákat. Akik voltak az óráinkon azok már mindezt tapasztalták, akik pedig még nem, ők bemutató óráinkon betekintést nyerhetnek munkánkba. Várunk téged is, hogy te is részese légy az itt megszerzett tudásnak és élményeknek!
Leírás
Kedves Táborozók!Idén a jól megszokott helyszínünket Balatonszárszóra cseréljük!

Júliusban ismét találkozunk! A tanév befejezése után, az idén is lesz Challenge Camp, ahová sok szeretettel várunk Téged is! Az egyhetes balatoni rendezvényünk az idén is az év legnagyobb élménye lesz számodra. Új sztárvendégek, új programok, új barátságok várnak rád.
Úszóiskolánk oktatói tudják, hogy napjainkban nemcsak a sportban, de az angol nyelv ismeretében is szükség van a magabiztosságra és mindkét készség korai elsajátítása óriási előnyhöz juttatja a fiatalokat. BBswimming¬* programunkat kiegészítettük BBlearning* projektünkkel és 2020-ban is megszervezzük azt az élménytábort, ahol a résztvevők kellő motivációt kapnak mind a sportok, mind az angol nyelv elsajátítása iránt. A Challenge Camp-et az idén is neves sportolók és előadóművészek támogatják, akik előadásaikkal színesítik táborunk programjait.
Az események során igazi BB hangulatban lesz részed, hiszen több sportot kipróbálhatsz, tematikus angol órákon vehetsz részt, délután pedig várnak rád a tábori élmények fürdőzéssel, kerékpározással, vízi akadálypályával, vízibicikli szlalomversennyel, sor- és csapatversenyekkel és persze az elengedhetetlen tábortűzzel.
Várunk téged is a Challenge Camp-ben! Jelentkezz minél hamarabb!Előjelentkezés: 2022. február 1-től, 20.000 Ft kezdőbefizetéssel.

Részvételi díj teljes ellátással: 62.000 Ft

Info és jelentkezés:  Tel: +3670-613-2333, +3620-566-1499, +3630-635-9719
E-mail: b.b.swimmingsport@gmail.com
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés