Nyári úszótábor a Paskál fürdőben
Nyári úszótábor a Paskál fürdőben
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1149 Budapest, Egressy út 178. F
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36304553069
Napközis ár
49 990 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
10% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
4-13
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A Smile Úszóiskolát Varga Tamás úszóedző, tűzoltó alapította. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően 15 úszóoktató és 3 recepciós kolléga várja a fiatalokat Zuglóban és Rákospalotán. A Smile Úszóiskola elsődleges célja, hogy megszerettesse a vizet a gyermekkel, és megfelelő úszásalapot biztosítson a jövőre – akár verseny, akár hobbi szinten szeretnék folytatni az úszást. A profitorientált kurzusfelépítés helyett a hangsúly az élhető és oktatható környezeten van, ahol tanuló és tanár egyaránt jól érzi magát. Koncepciónk sikerét mutatja, hogy nem csak a legkisebbek távoznak elégedetten a táborainkból, tanfolyamainkról. A szülők érzik az extra figyelmet a foglalkozásokon, tapasztalják a gyors fejlődést gyermekükön – mind az úszástechnika fejlődésében, mind az egyéb képességek elsajátításában (pl. mozgáskoordináció javulása, fegyelem, kitartás, állóképesség). Miért érdemes hozzánk jönni? - gyermekközpontúság - összeszokott csapat - felkészült oktatók - játékos foglalkozások - kis létszámú csoportok - szülőbarát hozzáállás
Leírás
A Smile Úszóiskola idén is megrendezi több turnusban, a gyakorlatilag egész nyáron keresztül folyamatosan zajló szervezett nyári úszótáborát gyerekeknek. A táborban az úszáson kívül ügyességi játékok, kreatív foglalkozások, illetve angol nyelvtanulás is szerepel a tábor programjai között, és a tábor szervezői rossz idő esetére is gondoskodtak szórakoztató és játékos, beltéri programokról.
A teljesség igénye és részletes tábor napirend nélkül íme néhány napirendi pont a tábor tervezett programjaiból:
⦿ 2 óra úszás tudásszint szerinti csoportokban + STRANDOLÁS
⦿ sellőúszás bemutató ruhapróbával,
⦿ napi 3 étkezést biztosítunk,
⦿ kicsiknek pihenési lehetőség,
⦿ MOZI (Pólus Mozi) ????️
⦿ kreatív játékok,
⦿ labdajátékok,
⦿ sportvetélkedők,
⦿ vízipisztoly csata,
⦿ ugrálóvár,
⦿ homokvárépítés,
⦿ ki mit tud vetélkedő,
⦿ gyermek íjászat.

A táborban a gyermekek 3-szori étkezést kapnak, ezen kívül fagylalttal, édességgel igyekszünk kedveskedni nekik.
Akik már voltak a táborban, tudják, hogy felejthetetlen élmény a gyermekek számára. Akik még nem voltak, mindenképpen próbálják ki! :-)
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Minden évben mennek ide a lányaim táborozni. Imádják! Hatalmas élmény nekik évről évre ez a tábor. Szuper csapat, kedves, fiatal tanárok, jófej segítőkkel és ténlyeg megtanítják a gyerekeket úszni! :)
Mi már 2x voltunk és idén is megyünk :)
Nagyon jó programok vannak, családias kis tábor. A felügyelők, tábor dolgozók nagyon kedvesek, aranyosak, gyerekek imádják őket! Csak ajánlani tudom Őket!!!! Smile :)
Régóta táborozunk a Smile úszó csapattal! Nagyon szeretik a gyerekeim, minden évben várják! Remek csapat, remek programok, kiváló oktatók!!! Csak ajánlani tudom! Gyermekcentrikusak és megbízhatóak!!!!