23. KÖSZI Nyomkereső detektívtábor - Kölyök és Kamasz turnus
23. KÖSZI Nyomkereső detektívtábor - Kölyök és Kamasz turnus
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország Piliscsaba, Széchenyi utca 8–12.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Bentlakásos ár
99 000 Ft
Napközis ár
79 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5.000 Ft Barátkedvezmény / Testvérkedvezmény, 5.000 Ft Nagycsaládos-kedvezmény VAGY 10-40% KÖSZI Nagykövet kedvezmény
Ajánlott életkor
8-18
Turnusok
2024. júl 14, vasárnap - 2024. júl 20, szombat (7 nap) Kölyök turnus
2024. aug 11, vasárnap - 2024. aug 17, szombat (7 nap) Kamasz turnus
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Idei mottónk: Zene nélkül mit érek én?

Belegondoltál már, milyen lenne a világ zene nélkül? Szerintünk egy jóval szomorúbb és unalmasabb hely volna. A zene nemcsak a tánc, a buli, az ünnepi hangulat alapja, de nélküle a sport, a szurkolás, a filmek és annyi más volna jóval szegényebb!

De mit tud még a zene, és milyen lenne nélküle élni? Milyen utat járt be a zene története, és milyen zenéket hallgatnak a világ másik oldalán? Hiszen minden ritmusnak, hangjegynek jelentősége van, és a zene pont olyan sokszínű és változatos, mint mi magunk…

Hozd el hozzánk idén nyáron a füleidet, az ízlésedet, a zenéidet, és találd meg a saját belső dallamod! Mi elkalauzolunk a zene bámulatos világába – és közben, reméljük, néhány bűnözőnek is elhúzzuk a nótáját a szokásos detektívjátékunk során!

Szeretnéd egy nyári hétre hátrahagyni a gondjaidat, és egy rejtély kellős közepébe csöppenni, amit új barátaiddal közösen kell megfejtenetek? Szabadulós játék, logikai fejtörők, helyszínelés, szerepjáték és más vetélkedők során pallérozhatod eszed és kreativitásod, miközben egy megértő és családias közösségben élvezheted a nyarat! Garantáltan új barátokra és közösségre találsz a KÖSZI Nyomkereső detektívtáborban, és bátorsággal, hittel, önbizalommal feltöltődve térsz majd haza!

A KÖSZI Nyomkereső detektívtáboraiban élvezetes szerepjátékot és izgalmas csapatmunkát kínálunk, miközben észrevétlenül fejlesztjük a fiatalok kulcskompetenciáit: a logikus gondolkodást, az érveléstechnikát, a kreativitást és a szociális készségeket. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a gyerekek, fiatalok önismeretét, önbizalmát erősítsük. Fontos számunkra, hogy a táborozók között jó közösség alakuljon ki, megtanulják egymást támogatni, segíteni.

A tábor két turnusban is indul, két különböző korosztálynak!

Költségek:
A tábori költséghozzájárulás mértéke:
● napközis táborban: 79 000 Ft
● ottalvós táborban: 99 000 Ft

Jelentkezési és átutalási határidő:

2024. július 11. 11:59 (Kölyök turnus)
2024. augusztus 8. 11:59 (Kamasz turnus)


Légy szemfüles, és fizess csak 89 000 Ft-ot az ottalvós táborra vagy csak 69 000 Ft-ot a napközis táborra!
Szemfüles időszakban jelentkezési és átutalási határidő:

2024. május 31. 23:59 (Kölyök turnus)
2024. június 30. 23:59 (Kamasz turnus)

További információért, befizetési tudnivalókért és kedvezményekért kérünk látogass el weboldalunkra.

Kincskereső támogatás:
Amennyiben a család anyagi helyzete miatt problémát jelent a költséghozzájárulás, illetve az utazási költség előteremtése a kedvezmények igénybevétele után is, úgy a Szívvel-Lélekkel Alapítvány Kincskereső pályázatán kérhetsz támogatást a tábori költséghozzájárulás kifizetéséhez, illetve az utazási költségekhez. A jelentkezéshez keresd fel a Szívvel-Lélekkel Alapítvány honlapját.

Helyszín: Piliscsaba
A táborhelyszín a Pilis festői tájai közt helyezkedik el, a Budapestről is könnyen megközelíthető, barátságos Piliscsabán. A szálláshely egy hatalmas zöld területen fekvő komplexum, ahol füves réten sportolhatnak, tűzrakónál gyújthatnak tábortüzet, hangulatos, nyitott kápolnában és saját templomban csendesedhetnek el a táborozók. A 2-3 ágyas szobákhoz saját fürdő tartozik, a barátságos ebédlőben helyben készült falatok várják az éhes szájakat. Egy kedves, otthonos, zöldellő szálláshely biztosít itt vidám és tartalmas időtöltést.

A tábor programja minden nap más és más, de az alábbi típusú programokra lehet számítani:
Csapatépítő programok: Detektívrajt (bemutatkozó gála), Kitörés (a népszerű csapatos, összefogást és ötletességet igénylő escape game, azaz kiszabadulós játék), Jégtörő-Est (összerázó, csapatépítő este), Vízi Olimpia, Kincsvadászat (játékos, csapatos vetélkedő), Vándorbankett (táncos mulatság), Ki mit tud?

Személyiségfejlesztő programok: Kupaktanácsok (kiscsoportos, interaktív foglalkozások lelki témában)

Készségfejlesztő és ismeretterjesztő programok: Helyszínelők (ötletességet, kreativitást igénylő program, mely során fontos helyet kap az ismeretterjesztés), Agyhegyező (logikai fejtörőkből, gondolkodást fejlesztő játékokból álló csapatos vetélkedő),Szemfényvesztők (ügyességi akadálypálya bekötött szemmel), Kézműves Palota (délutáni kreatívkodás)

Mozgásos programok: Úszás, Foci, Táncház, Keresztények és rómaiak (fogójáték a fénnyel és sötéttel), Éjszakai túra, Kirándulás

Szerepjátékok: A titok nyitja (labirintusjátékot magába foglaló záróprogram),

Kastélyjáték: Az egész táboron átívelő játék egyedülálló a gyerektáborok sorában, hiszen a fiatalok egy teljes hétre nyomozók bőrébe bújnak, és így keresik egy rejtély megfejtését. A csapatverseny során egy képzeletbeli történetbe kerülnek bele, ahol megelevenednek a szereplők, a helyszínek, sőt a jelenetek is, hogy a kis nyomozók csoportjai versenyre keljenek. Tanúkat hallgatnak ki személyesen, emberismeretüket teszik próbára, logikai feladványokat kell megoldaniuk, együttműködési, érvelési, problémamegoldó készségeiket kell alkalmazniuk. A készségfejlesztés mellett izgalmas szórakozást, vidám közösségi élményt nyújt a tábor, melynek végén minden titokra fény derül.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés