4. KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábor
4. KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2081 Piliscsaba, Széchenyi utca 8–12.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36203617056
Bentlakásos ár
55 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
2.500 Ft Barátkedvezmény / Testvérkedvezmény, 2.500 Ft Nagycsaládos-kedvezmény VAGY 10-40% KÖSZI Nagykövet kedvezmény
Ajánlott életkor
11-18
Turnusok
2024. okt 25, péntek - 2024. okt 28, hétfő (4 nap) 4. KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábor
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Idei mottónk: Párhuzamos világ

Tomnak, egy igazán vagány srácnak nyoma vész. Napokig semmi hír róla, de aztán a barátai egyszercsak meglátják… a kedvenc videojátékukban. És úgy tűnik, bármit is szeretne Tom, mostmár a játék foglya…. A fiúk segítséget kérnének – de kitől, aki nem nézi őket bolondnak?

Volna kedved segíteni a srácoknak? Rájönni, mi történt, belépni a játékba, megtalálni és kiszabadítani Tomot?

Az biztos, hozzá bátorság, ész, rátermettség, ötletesség és persze hűség a barátaidhoz. Egy igazi titkos küldetés, ami rád vár, egy olyan táborban, ahol garantáltan jól szórakozol és kikapcsolódsz majd!

Te is szeretsz csapatban dolgozni, és rejtélyeket megfejteni? Elkalandoznál messzi tájakra is képzeletben? Nem riadsz vissza semmilyen kihívástól – amit a barátaiddal együtt teljesítetek? Sok titokkal, élő szerepjátékkal, izgalmas karakterekkel, folytonos kihívásokkal vár téged a KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábor. Ha mind összefogunk, talán sikerül teljesíteni a küldetést egy jó cél érdekében!

A KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábor a fantázia világába kalauzolja a fiatalokat, miközben megmozgatja az agyukat és a testüket is, nem utolsó sorban pedig megmutatja az összefogás, a kooperáció erejét. Miközben számos készséget fejleszt, mint a kreativitást, a problémamegoldó és a kommunikációs készséget, kiváló szórakozást nyújt, és lehetőséget teremt a tartalmas kikapcsolódásra az őszi szünetben is.

Felkészült, szívvel-lélekkel dolgozó önkénteseink szeretettel várnak minden fiatalt, aki valaha titkos küldetésekről ábrándozott.


Költséghozzájárulás és befizetési tudnivalók

A költséghozzájárulás mértéke: 55 000 Ft.
Jelentkezési és befizetési határidő: 2024. október 22. 11:59

Légy szemfüles, és fizess csak 45 000 Ft-ot!
Szemfüles időszakban jelentkezési és befizetési határidő: 2024. szeptember 15. 23:59

További információért, befizetési tudnivalókért és kedvezményekért kérünk látogass el weboldalunkra.

Kincskereső támogatás:
Amennyiben a család anyagi helyzete miatt problémát jelent a költséghozzájárulás, illetve az utazási költség előteremtése a kedvezmények igénybevétele után is, úgy a Szívvel-Lélekkel Alapítvány Kincskereső pályázatán kérhetsz támogatást a tábori költséghozzájárulás kifizetéséhez, illetve az utazási költségekhez. A jelentkezéshez keresd fel a Szívvel-Lélekkel Alapítvány honlapját.

Helyszín: Piliscsaba
A táborhelyszín a Pilis festői tájai közt helyezkedik el, a Budapestről is könnyen megközelíthető, barátságos Piliscsabán. A szálláshely egy hatalmas zöld területen fekvő komplexum, ahol füves réten sportolhatnak, tűzrakónál gyújthatnak tábortüzet, hangulatos, nyitott kápolnában és saját templomban csendesedhetnek el a táborozók. A 2-3 ágyas szobákhoz saját fürdő tartozik, a barátságos ebédlőben helyben készült falatok várják az éhes szájakat. Egy kedves, otthonos, zöldellő szálláshely biztosít itt vidám és tartalmas időtöltést.

A tábor programja minden nap más és más, de az alábbi típusú programokra lehet számítani:

Csapatépítő programok: Küldetés indul (bemutatkozó gála), Jégtörő-Est (összerázó, csapatépítő este), Vándorbankett (táncos mulatság)

Személyiségfejlesztő programok: Kupaktanácsok (kiscsoportos, interaktív foglalkozások lelki témában)

Készségfejlesztő és ismeretterjesztő programok:  Videójátékba rejtve (ismeretterjesztő vetélkedő), A dimenziók között (ötletességet, kreativitást igénylő vetélkedő)

Mozgásos programok: A szabadítás (akciójáték), Kulcskérdés (akadálypálya), Keresztények és rómaiak (fogójáték a fénnyel és sötéttel)

Szerepjátékok: Karakterszemle (csapatos szerepjáték), A titkos tárgyalás (kreatív csapatjáték)

A titkos küldetés: Az egész táboron átívelő játék új műfajt teremt a gyerektáborok között, hiszen a résztvevők a jó ügy érdekében dolgozó ügynökökké válnak, és  egy titkozatos küldetésre indulnak. A kooperatív játékok során egy képzeletbeli történetbe kerülnek bele, ahol megelevenednek a szereplők és a helyszínek, a csapatok pedig a programok során újabb és újabb feladatokat teljesítenek, hogy célba érjenek. Testi ügyességükkel akadálypályákon jutnak át, logikus gondolkodásukkal rejtélyeket fejtenek meg, kreativitásukat és kommunikációs készségeiket szerepjátékokban kamatoztatják - miközben senkinek nem kell mindenben jónak lennie, hiszen csapatokban egészítik ki egymás képességeit. A készségfejlesztés mellett izgalmas szórakozást, vidám közösségi élményt nyújt a tábor, mely a kalandregényes téma ellenére a lányoknak és félénkebb gyerekeknek is bízvást ajánlott.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés