Balatoni yacht Club vitorlás gyermektábor

Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 8226 Alsóörs, Vasút utca 5.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36303906292
Bentlakásos ár
85 000 Ft
Napközis ár
60 000 Ft
Napi tábor ár
12 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
10% kedvezmény alsóörsi lakosok számára
Ajánlott életkor
7-16
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A vitorlázás, ez a gyönyörű sport hamar a szívedhez fog nőni, hiszen a szelek szárnyán és a hullámok hátán siklani hatalmas élmény! E mellett a vitorlázás kitartásra, céltudatosságra, csapatszellemre nevel, és közben a friss levegőn, a sokszínű Balatonon töltheted a nyarat táborozó társaiddal együtt.

Velünk megtanulhatod az önálló hajóvezetés alapjait és ha a tábor után tovább szeretnél fejlődni, ifjúsági versenyprogramunkhoz is csatlakozhatsz! A vitorlázás és az elméleti alapok elsajátítása mellett további érdekes programokkal színesítjük az ittléted, mindezt gyönyörű környezetben.

Miért minket válassz?

Tíz tábor turnus a nyár folyamán
Bentlakó és napközis opció egyaránt
Szakképzett és tapasztalt edzők, oktatók
Korszerű oktatóhajók és edzőmotorosok
Magas színvonalú vitorlás oktatás
Változatos kiegészítő programok
Gyönyörű környezet, jó hangulat
Lehetőség a továbbfejlődésre utánpótlás versenyprogramunk keretében

Magasan képzett, sok-sok éves tapasztalattal rendelkező vezető oktatóink, akik valamennyien maguk is szülők, biztosítják képzésünk magas szakmai színvonalát és azt, hogy a vitorlázás megismerése igazi élmény legyen!
Vezető oktatóink mellett minden táborban segédoktatóink is közreműködnek, és segítik a vezető edzők munkáját vízen és parton.

Táborainkat maximum 20 gyermek/tábor részvételével tartjuk, 2-2 vezető oktatóval és 2-2 segítővel szervezzük, a vízi munkát két korszerű edző és kísérő motoroshajó támogatja.
Táborainkban minden gyermek saját vitorlás hajót kap. Az egyszemélyes hajók (Optimist egyszemélyes kishajók) mellett lehetőség van a többszemélyes ifjúsági hajók (Laser Pico, Laser Bahia) kipróbálására is, hiszen számos gyermek társaival közösen bátrabban vág neki az új kihívásnak. Oktatóink korszerű gumimotoros edzőhajókkal ügyelik a vízi program biztonságát.

Minden gyermek számára súlyának megfelelő mentőmellényt biztosítunk.
Napi program

Az időjárás függvényében a tábor minden napján lehetőség szerint két vízi foglalkozást tartunk, amelyeket elméleti bemutatás, előadás előz meg, a nap végén kiértékeljük az aznapi tapasztalatokat. A vízi és elméleti oktatást változatot parti sport és közösségi programok egészítik ki.

Minden gyermek számára meleg ebédet és vízi uzsonnacsomagot, a bennlakó gyermekek számára e mellett reggelit és meleg vacsorát biztosítunk, változatos, gyermekbarát menü alkalmazásával.

A szállást vízparti ifjúsági közösségi szálláshelyünkön 8Alsóörs, Vasút utca 5), 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban biztosítjuk a gyermekeknek, itt kerül sor az előadásokra, napközbeli pihenésre, valamint az étkezésekre is.

A táborok napi programja 08.30-kor kezdődik és 18.00-ig tart, a bentlakó gyermekeknek természetesen napi 24 órás felügyelettel és kiegészítő reggeli/esti programokkal.

Szeretettel várunk a szelek szárnyán, hullámok hátán!

A Balatoni Yacht Club Magyarország második legidősebb egyesülete, 1912-ben alakult, és mindig fontos küldetésének tartotta az utánpótlás nevelést, a vitorlázás minél szélesebb körben való megszerettetését

Egyesületünk magas szintű utánpótlás-nevelő programt valósít meg, 2018-ban a 3. legeredményesebb klubként zárta az évet, nagy hangsúlyt helyezünk a kezdő gyermektáborok szervezésére, iskolai vitorlás program megvalósítására és az ifjúsgi versenyporogramra is több szinten és hajóosztályban. E mellett egyesületünk olimpai felkészítő tevékenysége keretében Berecz Zsombor világbajnokunk, háromszoros olimpikon Tokiói Olimpiára való felkészítését segíti. Egyesületünk minden évben számos vitorlás versenyt rendez, nemzetközi színvonalon. Fontosnak tartjuk a közösségépítést, és a hagyományápolást, egyesületünk gazdag örökségének megőrzést.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés