BOLDOG TÁBOR® a BALATONON
BOLDOG TÁBOR® a BALATONON
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 8600 Siófok , Egres utca 8.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36307775411
Bentlakásos ár
45 900 Ft
Napközis ár
27 000 Ft
Napi tábor ár
9 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5000 Ft testvérkedvezmény, 5000 Ft ajánlói kedvezmény
Ajánlott életkor
4-16
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Saját márkanevünk és védjegyünk a Boldog Tábor®. A tábor kitalálója és vezetője játék- és szabadidőszervező mestertanár, pedagógiatanár MA, angol nyelv és kultúra tanára, valamint művelődésszervező végzettségű pedagógus. 20 év pedagógiai, tanítási tapasztalattal rendelkezik, jelenleg elsősorban magán angol oktatást, magán angolórákat tart, valamint a teljes nyári szünet időtartama alatt évek óta szervez nyári táborokat, nyári foglalkozásokat nagy sikerrel.
Leírás
A BOLDOG TÁBOR® csodája, hogy olyan készségfejlesztő tábor, amelyben minden gyerek igazán boldog lehet. Itt nem számít, hogy ki rossz matekból, kinek szörnyű az énekhangja, vagy kinek vannak tanulási nehézségei. A készségfejlesztő BOLDOG TÁBOR®-ba mindenki tiszta lappal érkezik, és mi garantáljuk, hogy egyenlően kezeljük a gyerekeket. Készségfejlesztő táborunk ellensúlyozza a negatív tapasztalatokat, mi a táborozó gyermekek nem eredményeikért, hanem önmagukért fogadjuk el.

Miben más a BOLDOG TÁBOR®?

Táborunk készségfejlesztő tábor. Nálunk az egy hét alatt kipróbálhatod a játékos angol tanulást, a kézműveskedést, a festést, a rajzolást, a Balatonban pancsolást és egyedi, nagyon BOLDOG kalandokat, élményeket szerezhetsz! Vidámságot garantálunk, szeretetteljes környezetben és azt, hogy mindenki megtalálja azt, amit a legjobban és a legboldogabban szeret csinálni.

Táborhelyszínünk Siófokon a 7-es számú főút mellett található, mindössze 450 méterre Siófok ingyenes Ezüstpartjáról. Körülzárt, füves területen, a Balatonszéplak-felső vasútállomástól mindössze 2 perces sétára táborozhatsz. A Balaton körüli látnivalók az épület előtt induló vonattal, busszal vagy a siófoki kikötőből induló hajóval érhetők el. A helyszínen privát homokos sportpályánk, 2 kosárpalánkunk, pingpongasztal és tollaslabda-pálya is van. Fedett grillezési lehetőség és közös társalgó is biztosított.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés