Funside AI-programozás tábor

Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 8313 Balatongyörök, Szépkilátó hrsz. 707/1.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36705121204
Bentlakásos ár
220 000 Ft
Fizetési mód
Bankkártya, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Ajánlott életkor
12-17
Turnusok
2024. júl 7, vasárnap - 2024. júl 13, szombat (7 nap)
2024. júl 14, vasárnap - 2024. júl 20, szombat (7 nap)
2024. júl 21, vasárnap - 2024. júl 27, szombat (7 nap)
2024. júl 28, vasárnap - 2024. aug 3, szombat (7 nap)
2024. aug 4, vasárnap - 2024. aug 10, szombat (7 nap)
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Vadonatúj foglalkozásunk célja, hogy a mindennapokban használható, praktikus és szórakoztató technológiai tudást nyújtson, miközben az angolodat is fejleszti!  

Sokat hallottál mostanában a mesterséges intelligenciáról? Szeretnél a témában különféle eszközöket kipróbálni? Emellett szívesen fejlesztenéd nyelvi készségeidet is a nyár folyamán, kellemes környezetben? Akkor az AI technikák angolul órát neked találtuk ki!

A foglalkozás során tanulunk a képgenerálásról, szöveggenerálásról és videókészítésről is, valamint gyakoroljuk azt is, hogyan írjunk angol nyelven parancsokat a különböző AI-eszközöknek, hogy a kívánt eredményt érjük el. Emellett hangsúlyt fektetünk arra is, hogyan használjuk a rendelkezésünkre álló platformokat biztonságosan és etikus módon.

A hét végén a nyelvi projektbemutatókra készítünk el egy, a heti témához kapcsolódó videót. Amennyiben legalább A2-es szinten beszéled az angol nyelvet és elmúltál 11 éves, várunk téged szeretettel az AI technikák táborunkba! (Ha még nem vagy A2-es szinten, az alábbi gombra kattintva éred el többi nyelvi táborunkat!)


Bemutatkozás:

Az ország legnagyobb nemzetközi nyári tábora - amelyet magyar táborozóink mellett több mint 25 országból látogatnak nyaranta - idén is a régió legnagyobb választékával vár: több mint 20-féle foglalkozás közül (köztük 2 teljesen új) választhatnak táborozóink akár 2-félét is hetente. Ha a kéthetes “hosszú turnust” választod, akár 4-féle foglalkozást és rengeteg különböző szabadidős programot is kipróbálhatsz! Idén is 5 héten keresztül táborozunk a megszokott helyszínen, a Keszthely közelében fekvő Balatongyörökön, és a megszokott hetekben, július 3 és augusztus 6 között. A Funside-nál büszkék vagyunk fiatal és képzett tanári csapatunkra, amelyet egy hosszú felvételi folyamat során állítunk össze és készítünk fel, hogy a lehető legszínvonalasabb és legbiztonságosabb tábori élményt nyújthassuk, amelyet kiemelkedő, 5 az 1-hez gyermek-felnőtt arányunk is biztosít. Balatoni táborunk kétnyelvű: hivatalos nyelveink a magyar és az angol. A Funside Balaton egy minden évben telt házzal működő tábor, amelyet felelősségbiztosítással rendelkező, professzionális szervezőcsapatunk hoz el neked idén is!
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés