Velencei napközis vakáció tábor
Velencei napközis vakáció tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 2481 Velence, Kis köz 6.
Kategóriák
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36304541714
+36304479824
Napközis ár
45 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5%
Ajánlott életkor
8-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Célunk, hogy táborunkban NYARALJANAK a gyerekek a szó romantikus és szó szoros értelmében is.

Nyaraljanak, vagyis napozzanak, tanuljanak meg biztonságosan strandolni és egymásra is vigyázni; ismerkedjenek meg a szörfözéssel, kenuzással, a kajakozással; üljenek elektromos csónakba; túrázzanak, kiránduljanak (és közben tanuljanak egy kicsit a világ működéséről); és persze tematikus foglalkozásokon is vegyenek részt (mert nem lehetnek napon délidőben) és egyenek naponta háromszor egészséges, minőségi ételeket és persze pihenhessenek, amikor elfáradtak. Mindezt kulturált környezetben, színvonalas strandon, felelős felnőtt irányítása és felügyelete mellet tegyék. Jókedvűen, napbarnítottan és boldogan. Ehhez kínáljuk nappali táborunk alapprogramjait.

A nyaralás tematikus, vagyis minden jelentkezőnek választania kell egy témát, amit a hét során mindennap a "Foglalkozás" kb. 75-90 perce alatt művel. A Színjátszás, az Angol másképp és a Művészetek témából lehet és kell választani. Amikor nem alkotnak a srácok, (ez a táborban töltött idejük java), akkor természetesen teret kap a Velencei tó adta számtalan programlehetőség.

HETI TEMATIKA:
Hétfő:  Tábornyitás, „Ismerkedős Kaland”, vízből mentés I.; foglalkozás; strand
Kedd: Rocsózás, kajak-kenu oktatás és túra, vízből mentés II.; foglalkozás; strand
Szerda: Pl. Kirándulás a Pákozdi Arborétumba; Kerékpártúra a tó körül; Kalandozás a falmászóteremben; foglalkozás; strand
Csütörtök:  Kirándulás Budapestre (pl.:Tropicarium és Csodák Palotája; Babilon Center; Budai Vár és Budavári labirintus), illetve Balatonra (Badacsony; Tihanyi félsziget)
Péntek:  Strand, „A Nagy Finálé”, Táborzárás
Táborunk megálmodásakor azokra a gyerkőcökre is gondoltunk, akik több turnusban vennének részt. Értelemszerűen ebben az esetben célszerű másik témát választani, illetve a szerdai és csütörtöki programok, kiruccanások hétről hétre változnak majd.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés