ÖsszHang énektábor
ÖsszHang énektábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2000 Szentendre, Barackvirág utca 6.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36204940302
Bentlakásos ár
40 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Ajánlott életkor
9-99
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
A tábor díja tartalmazza a szállást és napi háromszori étkezést!


Programok:

Csoportos és magánórák:
A tábor alapvető programját képezik a csoportos órák, amikor együtt, egymástól is tanulva mélyedünk bele 1-1 elméleti és technikai témakörbe.
Bár egy kurzus alapvetően a csoportos oktatásról szól, mi fontosnak tartjuk, hogy egyénileg is foglalkozzunk a növendékekkel. A magánórán egy előre kiválasztott dalt dolgozunk ki és formáljuk a növendék saját egyéni stílusa, hangja szerint, majd STÚDIÓZÁS keretén belül felvesszük. Az utómunkák után az összes résztvevő megkapja CD-n a táborban készült felvételeket.

Órabehallgatás:
A kurzus egyik nagy előnye, hogy a növendékek beülhetnek társaik órájára. Ez hasznos lehet mindkét félnek: a tanulónak gyakorlat a mások előtti éneklésben, gátlásai levetkőzésében,a többiek pedig hallhatnak olyan isntrukciókat, amiknek ők is hasznát tudják venni és alkalmazhatják saját órájukon.Beszédtechnika Tihanyi Ágnessel:
"Hogy mondta? Tessék? Mit mondott? - valamennyien feltettük már ezeket a kérdéseket egy előadót hallgatva. Éneklés közben a dallam, a ritmus gyakran felülírják a beszéd természetes prozódiáját, ami nehezíti a megértést. Mit tehet hát az előadó, hogy hallgatóságához eljusson az üzenet?
A foglalkozáson játékos formában tekintünk be a beszédtechnika kulisszatitkaiba. A jó beszédtechnika ugyanis több, mint tiszta artikuláció. A helyes hangképzéssel javul a hangerő, a tónus és az érthetőség.
Mondd tisztán, mondd hallhatóan, mondd érthetően! Szólj a saját hangodon!"

Csoportos táncóra Gáspár Esztivel:
Alapvető mozgáskultúra fejlesztése a természetesség jegyében.
Főként a ritmusérzék fejlesztésén van a hangsúly, illetve a színpadon való természetes jelenléten. Hogyan tudom a zenével összhangba hozni a testem, mozgásom? Mit kezdjek magammal a szóló/ instrumentális részek alatt?
Továbbá betanulunk egy egyszerű, mindenki számára megjegyezhető koreográfiát. A cél nem feltétlen a látvány, hanem a közös siker élménye, amikor létrejön valami, aminek én is részese vagyok.

Kórus:
A közös éneklés mindig nagyon nagy energiákat tud megmozgatni, és nagyon hatékony módszer a hallásfejlesztésre, szólaméneklés gyakorlására. Továbbá megtanít, hogyan legyek része egy közös produkciónak, hogy bátran kiengedjem a hangom, de nem elnyomva a többieket.

Korrepetálási lehetőség:
A kurzuson lehetőség nyílik, hogy feltedd azokat a kérdéseid, amik idő közben felmerültek benned, illetve ha úgy érzed, hogy valamit nem sikerült teljesen elsajátítanod a csoportos foglalkozáson, megpróbálunk plusz segítséget nyújtani.

Kertmozi
Videók
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés