Pop-Rock Tábor

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1112 Budapest, Muskétás utca 1.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36703982646
Bentlakásos ár
0 Ft
Napközis ár
39 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Testvér kedvezmény
5000 Ft
Ajánlott életkor
7-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Pop-Rock Tábor - Feel the Beat!

https://www.youtube.com/watch?v=PS7P1XZsdPg&list=PLU8L_Wpdfl61-GeJeNbiaPgsJitakX6Lw

Mai modern a rádiókban is sokat játszott dalokat ki ne szeretné? Pláne, ha ő maga elő tudja adni! A közös zenélés értéket teremt, közösséget kovácsol, rendszerre, figyelemre és kitartásra ösztönöz. :)
Ebben hiszünk, ezt közvetítjük!

Jó a gyerekeknek - mert élvezik, hogy együtt lehetnek a régi barátaikkal, s köttetnek új barátságok, fejlődnek szakmailag a workshopnak is beillő intenzív próbákon, lazulhatnak és kikapcsolódhatnak a közösségépítő és személyiségfejlesztő játékok alatt, s élvezik a gyümölcsét a közösen létrehozott produktumnak, a tábor végi szuper koncertnek.
Jó a szülőknek - mert élvezik, hogy a srácaiknak sikerélményük van, jó kezekben vannak, tartalmas és életre szóló élményt szereznek önmaguknak és szüleiknek egyaránt :)
Jó Margit néninek és Tibi "nembácsi"-nak is - egyszerűen csak azért, mert élvezik előzőek örömét. Örömet szereznek másoknak... és persze maguknak.

Az első tábor után tehát fertőzött a Pop-Rock Tábor feeling, s lettünk majd kétszer annyian a karácsonyi táborra. Mennyi új lehetőség nyílik meg, amikor egy zenekari vezető akár 14 szólamban is megszólaltathat egy dalt, és egy olyan apparátussal dolgozhat, amiben 15 gitáros, 6 ütős, 6 fúvós, 1 zongorista, 2 énekes van, és sokuk vetésforgóban több hangszeren is játszik a különböző dalokban.

Egy szó mint száz: jó hangulat, szuper közösség, sok nevetés, intenzív zenélés (napi 5-6 próba!), sok-sok játék (darts-ozás, kidobós, floorball, foci, activity, kártyázás), közkívánatra közös pizzázás, megannyi felejthetetlen pillanat, ajándék emlékpólók, 5 nap alatt sok-sok megtanult dal, és egy fantasztikus, igazi pop-rockos koncert mindenki örömére.


Bizony-bizony! A Pop-Rock Tábor zárásaként az utolsó napon egy koncertre hívjuk a szülőket, hozzátartozókat, hogy megmutassuk, mi mindent ki tudnak hozni a gyerekek magukból, ha megfelelően motiválva vannak!

Azokat a fiatalokat várjuk, akik játszanak valamilyen hangszeren (legalább 1 éve) vagy szépen tudnak énekelni.
Az ötödik nap végén mindenki emlékpólót kap!

A tábor jelentkezési sorrendben telik be, figyelembe véve a hangszerek arányát is.
A végleges jelentkezéshez szeretnénk kérni egy rövid videót ide: poprocktabor@gmail.com, amin a gyermek énekel vagy bemutatja hangszertudását.


A táborban 8-18 óráig felügyelünk a gyerekekre, ezalatt az idő alatt lesz:
- napi 4-5 jó hangulatú zenei próba
- nagy sikerre való tekintettel lesz darts
- közösségépítő, személyiségfejlesztő játékok, foglalkozások
- napi kétszeri étkezés: kétfogásos meleg ebéd (kivéve, mikor pizza van) és uzsonna

Helyszín: Új Budai Alma Mater Általános Iskola (www.ujalma.hu)

Szeretettel várjuk a zenélni vágyó fiatalokat:
Margit néni és Tibi nembácsi
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés