Zenei tábor
Zenei tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1133 Budapest Hegedűs Gyula utca 97/c, Hegedűs Gyula utca 97/c
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36306449595
Napközis ár
38 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya
Testvér kedvezmény
Amennyiben a Szülő bármilyen okból maga kívánja biztosítani gyermeke napi háromszori ellátását (reggeli, ebéd, uzsonna), akkor a tábor ára csak 30.000.- Ft.
Ajánlott életkor
6-16
Turnusok
2021. jún 28, hétfő - 2021. júl 2, péntek (5 nap) II. turnus (előképzettség nélkül is lehet jelentkezni)
2021. júl 5, hétfő - 2021. júl 9, péntek (5 nap) III. turnus (jelentkezés feltétele: alapfokú hangszeres tudás, min. 1-2 év)
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A Mesterek és Tanítványok Alapfokú Művészeti Iskola fenntartója a Cilinder Színház és Iskola Alapítvány.
Leírás
A zenei tábor során a gyerekek - hangszeres tanárok segítségével - együtt hoznak létre egy komplett zenei produkciót, amelyben minden gyermek a saját hangszerével (énekhangjával) vesz részt, és amit a tábor utolsó napján koncert formájában elő is adnak. A darab megalkotása és a produkció begyakorlása minden nap a délelőtti órákban történik. Délután a gyerekek - a játszóterezés mellett - a zene társművészeteinek bevonásával,  komplex művészetterápiás foglalkozásokon vehetnek részt, amelyek hol a relaxációt szolgálják, hol a felesleges feszültségek levezetésében segítenek, hol a társas kompetenciákat fejlesztik, de minden esetben élvezetesek. Ezekhez használunk többféle ütőhangszert, furulyát, gitárt, zongorát stb.,  Dixit-kártyákat, verseket, történeteket, képzőművészeti technikákat, de leginkább a gyerekekben rejlő végtelen kreativitást.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés