Zenés napközis tábor a BABtérben
Zenés napközis tábor a BABtérben
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 2040 Budaörs, Templom tér 12.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36202999985
Napközis ár
50 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Testvérkedvezmény (ha egy családból legalább két testvér együtt jön): 7%
Ajánlott életkor
8-15
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A budaörsi BABtér, azaz a Budaörsi Animációs és Kreatív Tér ismét meghirdeti a népszerű nyári napközis táborait és már elindult a jelentkezés. Idén az animáció mellett grafikai és zenei csoportok is indulnak a 7–15 éves korosztály számára. A tábori gyerekek a BABtér 300 négyzméterét használhatják ki, belső udvarunkon pedig a gyerekekkel játékos kiegészítő foglalkozásokat is tartunk. Pihenésként a mozitermünkben a Primanima fesztivál legjobb, televíziókban nem látható gyerekfilmjeit mutatjuk be a táborozóknak.

A nyári táborok a BABtér kreatív heti foglalkozásaiból, a Primanima Animációs Játszóházból, valamint a grafikai és zenei szakköreiből nőtték ki magukat. A szervezők és a gyakorlott művészpedagógusok célja, hogy a tábor során a gyerekek el tudjanak merülni az egyhetes intenzív alkotómunkában, megéljék a kreatív tevékenységek örömét. A tábori részvételhez nem szükséges művészi előképzettség, hiszen a tapasztaltabb szakkörös diákok és a művésztanárok egymást bátorítva segítik a részvételt.

ZENÉS NAPKÖZIS TÁBOR
A napközis zenei tábor résztvevői elkezdhetnek tanulni a különböző hangszereken (gitár, basszusgitár, dob, elektromos dob, zongora, szintetizátor, ukulele, baglama, ütőgardon és más különleges húros és ütős hangszerek), megismerkedhetnek különböző felvételi dj és stúdiótechnikákkal és az együtt zenélés alapjait illetve a saját zenei ötletek otthoni megvalósításának fortélyait sajátíthatják el. A táborban lehetőség lesz hangeffektek készítésére is, azaz a gyerekek megtanulhatják azt is, hogy mi szükséges egy némafilm hangosításához, ami igazán különleges élmény számunkra. Mindez a BABtér különleges, zenei stúdiójában zajlik, a végeremény pedig olyan hangfelvétel, amit a tábor végén a gyerekek elvihetnek és szabadon felhasználhatnak. A tábor Kovács Gergő zenész vezetésével, együttműködve más zenészekkel és további oktatókkal személyre szabott módszerekkel zajlik.

A táborhoz teljesen kezdőként is lehet csatlakozni, de természetesen azok jelentkezését is szívesen várjuk, akik már rendelkeznek zenei- vagy hangszeres előképzettséggel.

Időpontok: (Naponta 8-17 óra között)

1.tábor: június 29 – július 3.
2.tábor: július 6 – július 10.

Igény esetén további  táborokat is meghirdetünk.

Korcsoport: 8–15 év
Létszám csoportonként: maximum 10 fő
Táborvezetők: Kovács Gergő producer/zenész a DzsinnKalaDzsi zenekarból
Tábori díj: 50.000 Ft, ami tízórait és ebédet is tartalmaz. Testvérkedvezmény (ha egy családból legalább két testvér együtt jön): 7%

A tábori részvételt 20.000 Ft előleg befizetésével lehet lefoglalni.

További információ, jelentkezés, előlegbefizetés: (+36) 20 299 9985, nora@babter.hu, hello@babter.hu
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés