3D animációs tábor

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1073 Budapest, Erzsébet körút 24.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36209350065
Napközis ár
44 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5% testvérkedvezmény, 5% gyorsasági kedvezmény
Ajánlott életkor
9-16
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Ne csak játssz a számítógépeden, hanem alkoss is vele!
Találd ki és készítsd el a saját 3D animációidat!
Nálunk megtanulhatod, hogyan!

Szerezz élményeket, alkoss, szórakozz, miközben észrevétlenül sok hasznos és érdekes dolgot is tanulsz!

Délelőttönként a gyerekek megismerkednek a 3D animáció alapjaival, és különböző – a délutáni programokhoz kapcsolódó – modelleket, animációkat hoznak létre. Ekkor készítjük elő – elméleti ismeretekkel – a délutáni külső helyszínek látogatását is.

Délutánonként a témához kapcsolódó külső helyszínekre látogatunk, illetve neves szakemberek tartanak a gyerekeknek elméleti és gyakorlati oktatást 3D vizualizációs témákban.

Az előzetes tervek szerint ellátogatunk valamelyik híres animációs stúdióba, ahol a gyerekek megismerkedhetnek az animációs és videó effekt (VFX) stúdiók munkájával, technológiai láncával, szoftvereivel. Munka közben láthatják az alkalmazott eljárásokat, hardvereket, beszélgethetnek, kérdezhetnek a szakemberektől. Valóságos, televízióból ismert reklámfilmek, játékfilmek, játékok készítésének néhány trükkjébe is beleshetnek.

A programok között tervezzük idén is a 3D nyomtatást. A gyerekek megismerkedhetnek az additív gyártási technológiákkal, különös tekintettel a 3D nyomtatási eljárásokra, eközben megtanulják a nyomtatásra való előkészítés folyamatát. A délelőtt megtervezett kisebb modell is kinyomtatásra kerül a tábor végére, és mindenki hazaviheti a művét.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés