ArtCamp Hungary

Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 8237 Tihany Major u. 63, Major u. 63
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Bentlakásos ár
135 000 Ft
Napközis ár
75 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Ajánlott életkor
8-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Anya és lánya vagyunk, akik szerettek volna egy minőségi nemzetközi környezetben tanulni képzőművészeti technikákat és kézműves foglalkozákat. Ebből lett a táborunk, a mi vágyaink szerint. Ehhez csatlakoztak a további szervező anyukák és képzőművészek Én, Michelin Zsófia, séf vagyok és közgazdász vagyok. Évekig volt egy esküvőszervező cégem. Így számomra az igényesség és a minőség nagyon fontos. A gyermekek nem csak nagyon szép környezetben lesznek, hanem a program és az étkezések is a minőségi elvásáraimnak megfelelően lettek megkreálva. Remélem, hogy a gyermeke is részese lehet majd ennek a különleges egy hétnek.
Leírás
A tábort azért hoztuk létre, hogy magyar és külfüldi gyerekek egy csodálatos környezetben magas minőségű kézműves foglalkozásokon és képzőművészeti kurzusokon vehessenek részt. A tábor nyelve az angol, de ha gyermeke nem beszéli jól az angolt, vagy csak keveset tanult eddig, akkor is szívesen látjuk. A patrónusok és a csapat angolul beszél a gyerekekhez, de a válaszadás mindkét nyelven tud zaljani Fontos még táborunkról tudni, hogy törekszünk a kütyü mentességre, így a gyekerek telefonjaikat csak esténként használhatják, hogy szüleiket felhívják.

Napi 2x3 óra művészeti foglalkozásokat tartunk. Magasszínvonalú kézműves foglalkozások: szappan készítés, gyertya öntés, madárház és társasjáték készítés, újrahasznosított tárgyak készítése
Agy gyerekek képzőművészeti technikákat tudnak elsajátítása: olajfestés, akvarel, zsírkréta, ceruza
Reggeli jógázunk, késő délután nagyokat kirándulunk és sportolunk. Este pedig a tűz mellett jókat énekelünk, játszunk együtt.
Esti get together programok
Napi 5 fogásos étkezés
Helyszín: Tihany, MKE-Művésztelep
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés