BOLDOG TÁBOR
BOLDOG TÁBOR
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 3231 Gyöngyössolymos, Mátrafüred-Sástó (Mátra)
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36307775411
Bentlakásos ár
45 900 Ft
Napközis ár
27 000 Ft
Napi tábor ár
6 500 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5000 Ft testvér kezvezmény/fő
Ajánlott életkor
4-16
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője, a táborvezető játék- és szabadidőszervező mestertanár, pedagógia mestertanár, angol nyelv és kultúra tanára, valamint művelődésszervező végzettségű pedagógus. 20 év pedagógiai, tanítási tapasztalattal rendelkezik, jelenleg elsősorban magán angol oktatást, magán angolórákat tart, valamint a teljes nyári szünet időtartama alatt évek óta szervez nyári táborokat, nyári foglalkozásokat. Saját márkanevünk és védjegyünk a Boldog Tábor ®.
Leírás
Kalandparkos BOLDOG TÁBOR® a MÁTRÁBAN!

A BOLDOG TÁBOR® csodája, hogy minden gyerek otthon hagyja majd azt a csomagot, amelyet az iskolában cipelt. Itt nem számít majd, hogy ki rossz matekból, kinek szörnyű az énekhangja, vagy kinek vannak tanulási nehézségei. A BOLDOG TÁBOR®-ba mindenki tiszta lappal érkezik és mi garantáljuk, hogy egyenlően kezeljük a gyerekeket. Táborunk ellensúlyozza a negatív tapasztalatokat, a táborozó gyermekeket nem eredményeikért, hanem önmagukért fogadjuk el.

Táborunk KÉSZSÉGFEJLESZTŐ tábor, nálunk az egy hét alatt kipróbálhatod a játékos angol tanulást, a kalandparkos élményeket, a kézműveskedést, a festést, a rajzolást, a medencében pancsolást és egyedi, de mindenek előtt nagyon BOLDOG kalandokat, élményeket szerezhetsz. Vidámságot garantálunk szeretetteljes környezetben és azt, hogy mindenki megtalálja nálunk, amiben a legjobb, amit nagyon szeret csinálni.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés