Botanicon ŐSZI TÁBOR
Botanicon ŐSZI TÁBOR
Tábor típusa
Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 1121 Budapest, Kázmér út 51.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36308955395
Napközis ár
34 000 Ft
Napi tábor ár
12 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
4-10
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A Botanicon táborok szervezője Szalontai Kriszta kertészmérnök, pedagógiai asszisztens, újságíró. KERTpedagógia: Nevelés a kertben - kertészet az oktatásban című könyve 2015-ben, Gyógynövények és tanösvények című könyve 2016-ban jelent meg. Bővebb bemutatkozás a www.botanicon.hu oldalon a Rólunk menüpont alatt.
Leírás
2021 ŐSZI ÖKO TÁBOR! Három napos Természetismereti tábor az őszi szünetben, 4-10 éves gyermekeknek kirándulásokkal, kertészkedéssel, bogarászással, madarászással, kirándulásokkal
Erdei program: tájékozódás térképpel és iránytűvel, az erdő szintjei és lakói, állatnyomok keresése, kirándulás játszótérre.
Kerti móka: tökfaragás, lombsöprés, őszi virágkompozíció, Gyógynövény tanösvény bejárása, megfázás elleni gyógytea kóstoló.
Játék és pihenés: szerepjátékok, mesekönyvek, tudományos gyerekkönyvek, tornaszoba, társasjátékok, pihenő kuckó.
A tábor ára 34.000 Ft/fő napi három étkezéssel. A részvételi díj a tábor első napján fizetendő! Napidíj: 12.000 Ft/fő/nap.

Programjainkat 4-10 éves gyermekeknek ajánljuk.
Napközis táborunk nyitva tartása: 8-16.30 óráig. Rossz idő esetén a foglalkozásokat teremben tartjuk, jó időben kirándulunk vagy a kertben tevékenykedünk. Házunk közelében természetvédelmi terület kezdődik, mely erdei kirándulásaink kiindulópontja. A foglalkozások mellett sok szabad játékot is biztosítunk: játszótér és tornaszoba, társasjátékok, szerepjátékok, logikai játékok várják a gyermekeket. Szeretettel várjuk az amatőr természetbúvárokat!

Helyszín: Botanicon Kert Klub és Hill-top Tanoda, 1121 Budapest, Kázmér út 51.


A tábor szervezője Szalontai Kriszta, a Botanicon Kert Klub vezetője, a KERTpedagógia és a Gyógynövények és tanösvények című könyv szerzője. Bővebb infók: www.botanicon.hu
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés