EMI Gyerekzsúrok angol tánc és sport tábora

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 2120 Dunakeszi, Fő út 70
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36308244016
Napközis ár
37 500 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
április 15-ig 10% kedvezmény, testvérkedvezmény 4000Ft
Ajánlott életkor
4-13
Turnusok
A tábor idén nem indít turnust
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Nyári táborokat szervezünk legújabb helyszínünkön Dunakeszin. Pedagógus diplomával rendelkező professzionálisan szakképzett animátoraink várnak Benneteket szeretettel egész napra (8.00-16:00-ig) nyáron izgalmas programokkal kicsiktől a nagyobbakig.

A táborainkban 4-12 éves gyermekeket várunk elsősorban, de nagyobbakat is szeretettel látunk korhatár nélkül.

A programokat úgy építjük fel, hogy minden korosztály számára szórakoztató legyen. Egyszerre 2 animátor foglalkozik a gyerekekkel, közülük az egyik pedagógus, így a kisebbeket szükség esetén ( 4-6 évesek) külön tudjuk választani a nagyobbaktól, így a koruknak megfelelő gondoskodásban részesülnek, illetve foglalkozásokon vehetnek részt. Természetesen törekszünk arra, hogy az összes gyermeket egyszerre lekössük, és lehetőleg minden gyermek hasonlóan izgalmas élményben részesülhessen.

Időpont:

2017 július 10-14-ig ANGOL TÁNC ÉS SPORT TÁBOR KÉZMŰVES FOGLALKOZÁSOKKAL


Étkezés:

A gyerekek napi 3 étkezésben részesülnek (reggeli, ebéd, uzsonna), meleg ételt a Dunakeszi Humán szolgáltató központtól rendelünk.

Rendkívüli figyelmet fordítunk arra, hogy a gyerekek lehetőleg minél több időt töltsenek a szabadban. Személyszállító szolgáltató segítségével visszük el a gyerekeket a Katonadombi játszótérre, ahol a foglalkozásaink egy  részét le is tudjuk bonyolítani. A főétkezést, igény szerint a csendes pihenőt, és rossz idő esetén a programokat saját helyszínünkön (Fő út 70-Emi gyerekzsúr ház) bonyolítjuk le.

A tábor hétfőtől péntekig 8:00-16:00-ig tart nyitva, és pénteken mindkét tábor esetében levezető 1,5 órás bulival zárjuk a hetet.

A tábor végén uv holdfény partit tartunk és bemutatjuk a héten tanult koreográfiákat, illetve karaokezunk és bulizunk egy nagyot!

Az első turnusunkat angol nyelvtanár vezetésével nyitjuk meg, hogy ne csak a szórakozásról szóljon a nyár, hanem tanuljunk is egy kicsit. Igény szerint angol nyelven vezetnénk le a játékokat és az egész napot végigtáncoljuk profi Zumba fitness and Kids,-és jóga oktatóink segítségével.

Tematikus napokat tartunk, és a  témáknak megfelelően építjük fel a kisebbek és a nagyobbak programjait, és játékait, úgy mint SPACE, AFRIKA, ÁLLATKERT, INDIÁNOS NAP, ÓKORI EGYIPTOM
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés