Élménytábor Tatán

Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2890 Tata, Öreg tó
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36205667737
Bentlakásos ár
18 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
9-15
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Egyesületünk az ország nyugati részén honos, de szerte az országban jelen vagyunk. Nevünket a különleges Frangipáni virág ihlette. Az öt levél az öt legfontosabb célkitűzésünket demonstrálja: Harmóniát a családokba! (a szülők és a gyerekek együttműködésének segítése) Élet a kijelzőn túl (valóságos élethelyzetek megismertetése a fiatalokkal) A kölcsönkapott Föld! (környezetvédelem játékosan, kreatívan) A kinyújtott kar (Ma Neked segítünk, hogy holnap Te is segíthess) Legfontosabb rendezvényeink: Élménytábor általános iskolásoknak Napközis tábor 10-15 éves diákoknak, változatos, szórakoztató, sportos és környezetvédelmet célzó programokkal: bowling, kalandpark, kézműveskedés, elsősegélynyújtás-oktatás, helyismeret, környezettisztítási verseny. Önsegítő hozó-vivő Ezzel a címmel hoztunk létre egy olyan kis fészket, ahová bárki hozhat és vihet is bármit, amire szüksége van. (Ruha, könyv, elektronikai- háztartási és babaápolási eszközök). Az önkéntesünk által felajánlott helyiség hamar népszerű lett és sok-sok családon segített már. A kis „fészekben” nemcsak ruhák és tárgyak cserélnek gazdát, hanem kapacitásunktó függő rendszerességgel szülő és gyerek közötti kapcsolatról szóló tanácsok is. Így tematikusan hol a kicsi, hol a nagyobb gyerekeket nevelő szülők kapnak tanácsokat szakembertől, vagy folytatnak tapasztalatcserét. Nagyi-unoka Futóklub beindítása Farsang, házi fánkkal, és kiszebáb égetéssel Együk és formáljuk – Egészséget mindenkinek Őstermelők támogatásával egészséges ételeket, zöldségeket kóstolhattunk egy önkéntesünk udvarán. Szüreti mulatság Tele vagyunk tervekkel és a járvány csendesedése, megszűnése miatt szerencsére meg is tudjuk ezeket valósítani. Most például ezt a feledhetetlen 5 napos tábort, amelyben minden gyerek nagyon kellemes, feledhetetlen élményeket szerez!
Leírás
Élménytábor Tatán 2021 július 5-10-ig!
Kedves 10-15 év között lányok és fiúk!
Szeretettel várunk Titeket Tatán, az Öreg tó partján, 2021. 07. 05-2021. 07. 10-én megrendezésre kerülő táborban, ahol sok-sok programmal, hajókázással, strandolással, sporttal, szabadidős
tevékenységekkel, vicces játékokkal, kincskereséssel és jókedvvel töltjük majd az időt!
Az elhelyezést 6+4 fős emeletes ágyas szobákban tudjuk biztosítani, ahol a mosdók, wc-k, fürdők külön épületben vannak.
A hatalmas erdős, fás részen elterülő táborhelyszínen rengeteg játéklehetőség (kézilabda pálya, kosárpálya, röpipálya, focipálya, ping-pong asztalok) vár, illetve tollasozni és reményeink szerint
íjászkodni is lehet.
Érdekes kreatív, kézműves programmal is készülünk (ékszerkészítés hőre zsugorodó fóliából, műgyantából, stb.).
Ellátás: napi ötszöri étkezés (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora)
Helyszín: Tata, Öreg tó mellett elhelyezkedő ifjúsági tábor
Ára: 18 000 Ft/fő/hét. Az alacsony részvételi díj pályázati forrásnak köszönhető, a jelentkezéseket sorrendben tudjuk fogadni. A díj 50 %-ának befizetése mellett lesz érvényes a jelentkezés.
számlaszámunk: Frangipáni Egyesület
Magnet Bank: 16200151-18562264
(A fennmaradó 50% pedig 2021.06. 30-ig szintén az egyesület bankszámlájára fizetendő. Az összeget egyszerre is be lehet fizetni, a teljes összeg befizetése után állítunk ki számlát.)
A jelentkezési lap itt található:


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf9_nbPYaOd-YzbXPIdq-5k3wj4aYrCEgJmSR7jgcLA24FgRQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&fbclid=IwAR0TAoyQeNyP5bMKaVG7Zs2KWVy63-5EH1HiHv3V30hD1yHAWVWs8kK7mSg

Találkozó és Indulás:
Budapest Déli pályaudvarról vonattal, a délelőtti órákban, (pontos időpontot később fixálunk, melyet a tájékoztató levelünkben megküldünk). A retúr vonatjegyet Budapest és Tata között szintén tartalmazza a tábor díja.
Természetesen az oda- és visszajutás egyénileg is lehetséges.
Gyakorlott táborvezetők, képzett animátorok és programszervezők kísérnek majd ezen az egy héten át,
akikhez forduljatok bizalommal Ti és a szüleitek is bátran, bármilyen kérdés esetén.
A tábor ideje alatt esténként kis összefoglaló e-mail-ben nézhetik meg a szülők, mit alkottunk és mit éltünk át együtt!
Mivel szorít az idő, hétvégén is hívhatsz ezzel kapcsolatban, készséggel válaszolunk minden kérdésre!
Tölts velünk egy hetet hazánk egyik legszebb részén! Kevesebb jelenjen meg
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
A legszebb élményeim születtek ezekbn a táborokban! A táborvezetők kedvesek, viccesek (Kriszti néni, Judit néni nagyon cuki..) Soha nem keménykedtek feleslegesen, de mindig összetartottak minket és segítették az ismerkedést! Köszönöm! Lili!
Kétszer is nyaralt itt mindkét gyerekünk 10 éves lány, 12 éves fiú. Amikor hazajöttek, azt mondta a fiam, anya olyan jó nektek, hogy ilyen retro-s körülmények között nőttetek fel! Az éjszakai zászlólopás, a tábortűz, a csónakázás, tinidiszkó, diszkógömbbel, annyira bejött nekik, hogy azonosították a mi időnket ezzel a fillingel és még az se zavarta őket, hogy közös wc-t, zuhanyzót kell használni. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Nagyon szép emlékeim vannak innen. Négy barátommal azóta is tartom a kapcsolatot (ők Kapuváriak, én gyulai :) Utólag megszépül a .... portás bácsi is,aki nem engedett ki este 8 után. Legszívesebben minden nyarat ott töltenék! Olyan a hely, mintha egy erdőben lennénk. Nekem örök panellakónak ez különösen szuper volt. A tó nagyon szuper, de szúnyogirtót és bedugós szúnyogirtót vigyen, aki megy!