Élni jó fazekas-kézműves tábor
Élni jó fazekas-kézműves tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2066 Újbarok, Rákóczi Ferenc u. 10
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36303992137
Bentlakásos ár
33 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Ajánlott életkor
7-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Korongozunk, nemezelünk, batikolunk, szövünk, kemencében kalácsot és réteseket sütünk, kirándulunk, vagy hátul a kertben fürdünk a nagy medencében. Reggel, délben és este finom ételek, tábortűz,  ének és tánc!
Délelőttök Grósz Robival, a fazekasunkkal telnek, majd következik a finom ebéd, amit magunk fogunk elkészíteni, így megtanulunk néhány egyszerű, de ízletes ételt.
A délutánok pihenéssel, sok-sok játékkal, fürdéssel, nemezeléssel, batikolással, kirándulással folytatódnak. Az esték közös olvasással, énekléssel, zenével zárulnak.
Az ebédet együtt készítjük. Mindennap mások, akik aznap egyéb konyhatündéri feladatokat is végeznek.
Három órától nemezelünk, ilyenkor karkötőket, nyakláncokat, fülbevalót, mobiltartót készíthetsz magadnak,  és szövünk. Egyik nap batikolunk, csütörtökön pedig kalácsot, kenyeret és réteseket készítünk, majd a kemencében megsütjük. Aznap este zenekart hívunk, táncolunk és énekelünk, erre a szülőket is várjuk szeretettel, valamelyik nap pedig kirándulunk. Esténként diafilmet vetítünk, vagy mesét olvasunk.
Hét órakor közös vacsora, beszélgetés kezdődik, értékeljük az aznapi jó cselekedeteket. “Jóságpontokat” adhatsz a társadnak, ha megérdemli. Ezeket a pontokat a tábor végén beválthatjátok olyan tárgyakra, amiket ti magatok hoztok, gondolván, hogy a másik örülni fog neki. ( könyv, póló, baseball sapka, plüss, csoki  stb.)
Ha az idő jó, fürödhetsz még a szabadban, vagy készülődhetsz az esti tábortűzre, ahol énekelünk, zenélünk.
Tíz órától tusolás, majd alvás!
Fejér megye, Szár, Élni jó ház
Típusa:ott alvós
közlemény rovatba, kérlek, tüntessétek fel a gyerek nevét, és a tábor időpontját.  A fennmaradó összeget a tábor kezdetekor egyenlíti ki. SZÉP kártyát elfogadunk.
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés