Ficánkoló Delfinek ovis tábor
Ficánkoló Delfinek ovis tábor
Tábor típusa
Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 1112 Budapest, Kánai út 2.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36204711177
Napközis ár
33 000 Ft
Napi tábor ár
8 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Testvér kedvezmény
10% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
2-8
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
A Frisky Dolphins-Ficánkoló Delfineki Óvoda 3-8 éves gyermekek részére ismét megszervezi nyári nyelvi-,- és kézműves táborát, amely 2017. június 26-től augusztus 18-ig tart, egyhetes turnusokban.

A szervezőgárda már 15. éve szervez táborokat; tagjai nagy tapasztalattal rendelkező ambiciózus óvodapedagógusok és tanítók, akik a tanév folyamán intézményünkben szereztek tapasztalatot. A színvonalas programokra, a biztonságos környezetre és a megfelelő ellátásra az Oktatási és Kulturális Minisztérium által nyilvántartásba vett, a szükséges hatósági engedélyekkel rendelkező óvodánk jelent garanciát.
Gyermekeik angol nyelvű és magyar óvodapedagógusok vezetésével tölthetik el színesen és változatosan a nyári szabadidejüket, játszhatnak egymással és pedagógusaikkal.

A sport- és a kézműves foglalkozások – akárcsak a nyelvi foglakozások – angol nyelven folynak. A kézműves foglalkozások – 5-10 gyermek részvételével – elsősorban a termekben zajlanak délelőtt 11 és 12 óra között: mintázás, rajzolás, festés, óriás kép közös elkészítése, papír munkák, gipszkiöntés, képek készítése termésekkel, és más kreatív tevékenységek keretében. Természetesen a nap nagy részét a szabadban töltik a gyerekek!
Szeretettel várjuk nyári csoportjainkba az angol nyelvvel most ismerkedő óvodásokat és kisiskolásokat, valamint minden olyan gyermeket, aki az iskolai kereteken túlmutató, hatékonyabb és élményszerűbb nyelvtanulásra vágyik.
Azon szülők részére, akik nem kívánják egész napos szolgáltatásunkat igénybe venni, illetve csak délelőtti vagy délutáni elfoglaltságuk idejére keresnek gyermekük részére megfelelő elhelyezést, lehetőséget biztosítunk a tábor igénybevételére félnapos időtartamban is.

Az egész napos foglalkozások hétfőtől péntekig 8-17 óráig, a félnapos foglalkozások 8-13 óráig tartanak.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés