Fotós művészeti tábor Száron
Fotós művészeti tábor Száron
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2066 Újbarok, Rákóczi Ferenc u. 10
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36303992137
Bentlakásos ár
35 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Ajánlott életkor
9-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Bege Nóra fotográfus és művészetterapeuta, Éder Vera színház és portré fotográfus és Nemeskéri Júlia színházi drámapedagógus és művészetterapeuta szakmai vezetésével.
A táborban megismerkedhetnek a gyerekek a portréfotózás alapjaival, a külső és belső helyszíneken kipróbálhatják azt, hogy hogyan készíthetnek egymásról minél személyesebb, szeretetteljesebb fényképet, hogyan használhatják ki fotózás közben a fény és árnyék lehetőségeit.
A délelőtti foglalkozások első része beszélgetéssel telik majd, ahol átbeszéljük a napi programot, illetve megosztjuk egymással az előző napi feladatok élményeit.
Utána két csoportba osztva kezdünk el fotózni. Az egyik csoport külső helyszínen ( kinn a kertben, illetve faluban ), a másik csoport a házban felállított kis műteremben fényképezhet szakmai felügyelettel.
Az ebéd és csendes pihenő után megnézzük együtt az elkészített felvételeket, majd a újra két csoportra osztva kipróbálhatják a digitális képfeldolgozás technikáit. Közösen egy képes honlapot is megszerkesztünk a tábor történéseiről.
Az egyik nap közösen megfestünk egy különleges fotóhátteret, mely előtt mindenkit lefényképezünk ( a festés is dokumentálva lesz). A programba terveink szerint beillesztünk egy kis fotótörténetet is, ahol a táborozók megismerkedhetnek az első női fotográfus Julia Margaret Cameron képeivel , majd mindenki elkészítheti a maga régi stílusú fényképeit.
Vacsora után minden este kimegyünk a kálváriára naplementét nézni ( fotózni), beszélgetni.
A tábor végén mindenki kap egy CD-t ajándékba az elmúlt egy hét eseményeinek fotóiról.
A táborba olyan gyermek is jelentkezhet, aki nem tud digitális gépet hozni magával. Hozhat viszont színes anyagokat , könyvet és olyan fotóalbumot, amiről szívesen mesélne a többieknek!
Éder Vera  jelenleg a Budapesti Operett Színház, a Budapest Bábszínház és a Rózsavölgyi Szalon fotográfusa, 2013-tól az Abrakadabrafotó tagja  www.abrakadabrafoto.com
Bege Nóra fotográfus a Magyar Fotóművészek Szövetségének tagja , a Baltazár Színház fotográfusa . Művészetterapeutaként önismereti csoportjaiban elsősorban képzőművészeti és fotográfiai technikákat alkalmaz.
Nemeskéri Júlia táncot tanít fiataloknak, és művészetterápiai foglalkozásokat vezet.
A közlemény rovatba, kérlek, tüntessétek fel a gyermek nevét és a tábor időpontját. SZÉP kártyát is elfogadunk.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés