Fotozoom fotós tábor a Balatonon

Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 8624 Balatonszárszó, Nárcisz utca 32.
Címkék
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36302525479
Bentlakásos ár
135 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
12-17
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Érdekel a fényképezés? Már próbáltál fotózni, de szeretnéd közvetlenül fotóstól megtanulni a legjobb trükköket? Irány a Fotozoom tábor, ahol limitált számú kiscsoportokat indítunk a hatékonyabb foglalkozások érdekében.

Szint: Kezdő
Fotozoom táborban a Balaton déli partján sajátíthatod el a fotózás rejtelmeit: saját fényképezőgépeden (vagy ha nincs, akkor bérelhetsz tőlünk) mutatjuk meg neked, hogyan tudsz sokkal jobb képeket készíteni, amit utána gyönyörű környezetben gyakorolhatsz magad is. Minden tábor végén díjazzuk a legjobb fotókat.

Az elméleti képzésre koradélutáni órákban kerül sor napi 2 órában, majd a tanultakat gyakorlatban is kipróbálhatod túrázásaink során, elmegyünk Rádpusztára, Balatonboglárra, Siófokra és Balatonföldvárra.

Megmutatjuk az alapvető beállításokat, átvesszük a kompozíciót és a témaválasztást, foglalkozunk az alapbeállításokkal (záridő, ISO, blende), átbeszéljük a porté- és természetfotózás alapjait, felépítünk egy stúdiót, hátteret festünk, fényformálókat tesztelünk és persze sokat gyakorolunk élesben. Majd letöltjük a kész képeket és egy-két ügyes fogással javítunk is rajtuk, ha kell.
Lehetőség szerint hetente egyszer naplemente fotózáson is részt vehetsz.

Táborozóink munkáját egy hivatalos Fotozoom Instagram fiókba fogjuk feltölteni és tagja lehetsz egy támogató facebook csoportnak, ahol bátran feltehetitek egymásnak a kérdéseiteket és kérhetek egymástól segítséget is.

A turnus díja magában foglalja:

    Szállás és napi háromszori étkezés
    Minden foglalkozás díját
    Minden külső program jegyét és az azokra való utazás költségeit
    Minden táborozónk számára egy Fotozoom Balaton pólót és baseball sapkát

Szállást a balatonszárszói Nárcisz apartman biztosítja számunkra, a Balaton partjától 250 méterre.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés