Fun with English and Craft

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 9021 Győr, Aradi Vértanúk útja 23.
Címkék
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36203854046
Napközis ár
48 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
1000 Ft
Ajánlott életkor
11-13
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Fun with English and Craft (Angol és kézműves tábor)
A Fun with English and Craft tábort azoknak általános iskola 5.- 7. osztályos tanulóknak ajánljuk, akik minimum 1-2 éve tanulják az angol nyelvet.
A tábor időtartama:
I. turnus: 2023.07.03- 07.07.
II. turnus : 2023 08.07.-2023. 08.11.
A foglalkozások naponta 9-16 óráig tartanak. A táborozó gyerekek részére 7:30 és 9 óra, valamint 16 óra és 17 óra között felügyeletet biztosítunk.
Helyszín: Generációk Művelődési Háza – 9021 Győr, Aradi vértanúk útja 23.
Részvételi díj: 48 000Ft / fő, mely tartalmazza a táborban készült tárgyak anyagköltségét és az étkezést (ebéd és uzsonna). Az elkészített alkotásokat a gyerekek hazavihetik.
A tábor leírása:
Ha szeretnél egy élményekkel teli és hasznos nyári hetet eltölteni, akkor érdemes részt venned egy egyhetes angol nyelvi táborban, ahol játékos és interaktív módon sajátíthatod el az angol nyelvet.
A táborban tapasztalt tanár segít abban, hogy a nyelvtanulás élvezetes és könnyed legyen. A tábor időtartama egy hetet foglal magában, amely alatt egy játékos, angol nyelvi tréninget kapsz különböző témakörökre építve, miközben számos új barátra is találhatsz.
Az angol órák mellett lehetőséged lesz részt venni kézműves foglalkozásokon is, így nem csak az angoltudásodat fejleszted, hanem kreatív és szórakoztató tevékenységekkel is gazdagabb leszel.
Ha szeretnél egy élményekkel teli nyaralást, amelynek során fejlesztheted a nyelvtudásodat és kreatív kikapcsolódásban is részesülsz, akkor a játékos nyelvtanulás és kézműves foglalkozásokat kínáló egyhetes angol nyelvi tábor tökéletes választás számodra, ne habozz itt a helyed!
Ízelítő a programokból:
• egy kis testmozgás minden nap a közeli parkban
• játékos szókincsfejlesztő feladatok
• szerepjátékok
• egyéni és csoportos feladatmegoldások
• angol film nézés, majd erre épülő játékos feladatok
• kézműves foglalkozások
Érdeklődni a +36 20 385 4046-os telefonszámon, Antal-Sinka Zsuzsannánál lehet, illetve az info@royalnyelviskola.hu email címen.
Jelentkezés az info@royalnyelviskola.hu email címen.
Levelében kérjük adja meg a következő adatokat: táborozó neve, születési ideje, adóazonosító száma, lakcíme, szülő neve és telefonszáma.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés