Funside Fashion upcycling tábor

Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 8313 Balatongyörök, Szépkilátó hrsz. 707/1.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36705121204
Bentlakásos ár
220 000 Ft
Fizetési mód
Bankkártya, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Ajánlott életkor
12-17
Turnusok
2024. júl 7, vasárnap - 2024. júl 13, szombat (7 nap)
2024. júl 14, vasárnap - 2024. júl 20, szombat (7 nap)
2024. júl 21, vasárnap - 2024. júl 27, szombat (7 nap)
2024. júl 28, vasárnap - 2024. aug 3, szombat (7 nap)
2024. aug 4, vasárnap - 2024. aug 10, szombat (7 nap)
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Ha kíváncsi vagy hogyan találkozik a divat világa a fenntarthatóság témakörével, próbáld ki magad újonnan induló Fashion Upcycling foglalkozásunkon! A hét során megismerkedünk a rég elhordott ruhák és textíliák újrahasznosításának kreatív módjaival, a szabás- és varrástechnikák alapjaival, valamint a különböző ruhaanyagok sajátosságaival.

Hiszünk abban, hogy a környezetbarát szemlélet és a pozitív gondolkodásmód kulcsfontosságú a fenntartható jövő felé vezető úton. Számunkra fontos, hogy az alkotás élménye mellett új nézőponttal is gazdagodj és a foglalkozáson tanultakat a mindennapokban is alkalmazhasd. A részvételhez előképzettség nem szükséges, lépésről lépésre végigvezetünk a folyamaton, ahol egyéni segítséget és folyamatos visszajelzést adunk. A hét végén lehetőséged lesz arra, hogy az elkészült alkotásod az egész tábor előtt bemutasd.

Ha van olyan ruhád, amitől nehezen tudsz megválni, hozd el magaddal és alakítsd át!

Bemutatkozás:

Az ország legnagyobb nemzetközi nyári tábora - amelyet magyar táborozóink mellett több mint 25 országból látogatnak nyaranta - idén is a régió legnagyobb választékával vár: több mint 20-féle foglalkozás közül (köztük 2 teljesen új) választhatnak táborozóink akár 2-félét is hetente. Ha a kéthetes “hosszú turnust” választod, akár 4-féle foglalkozást és rengeteg különböző szabadidős programot is kipróbálhatsz! Idén is 5 héten keresztül táborozunk a megszokott helyszínen, a Keszthely közelében fekvő Balatongyörökön, és a megszokott hetekben, július 3 és augusztus 6 között. A Funside-nál büszkék vagyunk fiatal és képzett tanári csapatunkra, amelyet egy hosszú felvételi folyamat során állítunk össze és készítünk fel, hogy a lehető legszínvonalasabb és legbiztonságosabb tábori élményt nyújthassuk, amelyet kiemelkedő, 5 az 1-hez gyermek-felnőtt arányunk is biztosít. Balatoni táborunk kétnyelvű: hivatalos nyelveink a magyar és az angol. A Funside Balaton egy minden évben telt házzal működő tábor, amelyet felelősségbiztosítással rendelkező, professzionális szervezőcsapatunk hoz el neked idén is!
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés