Nagyonnyár Grafikus-festő tábor
Nagyonnyár Grafikus-festő tábor
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 4150 Püspökladány, Hősök tere 2.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36309644115
Bentlakásos ár
57 000 Ft
Napközis ár
27 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
4000 Ft testvér/barátkedvezmény
Ajánlott életkor
9-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A rajzfilmes tábort Hegedűs Tibor, a Pannónia Filmstúdió volt munkatársa tartja, jelenleg a debreceni Medgyessy Ferenc Gimnázium szakképzőjén tanít mozgókép-és animáció készítés szakon, évek óta vezet rajzfilmes táborokat. Ő és kollégái foglalkoznak a csoporttal. A csapatot erősíti még Aros Éva reklámgrafikus, festőművész, Danka Attila, Sinka Péter grafikusművészek és további segítők, szervezők. A csoportok átlag 20 fősek, általában 2-3, egyes programoknál még több pedagógus foglalkozik a gyerekekkel.
Leírás
Grafikus-festő táborunkban változatos rajzi, sokszorosító-grafikai és festő technikákkal találkozhatsz. Itt megismerkedhetsz a ceruza-, szén- és tusrajz trükkjeitől kezdve a monotípia és a linómetszet technikáival, az akvarellfestéstől kezdve a színes tusfestésen (ecolin), temperán át a bámulatos hatásokra képes olajfestésig sokféle festőtechnikával! Készíthetsz plein air képeket tóparton, erdőben, pusztán, skiccelhetsz állatokat, vidéki tájat. Művész tanárok útmutatása segít hozzá, hogy színeken és formákon keresztül mutathasd be színes egyéniséged, és megtaláld gondolataid, vizuális ötleteid kifejezéséhez a hozzád illő technikát. A tábor végén alkalmi kiállításunkon mutatjuk be az elkészült munkákat, melyek közül a legjobbakat bekeretezve vihetitek haza!

A grafikus-festő táborhoz sem szükséges különösebb előképzettség, fő az, hogy érdekeljen, és ne idegenkedj a ceruzától, ecsettől! Az alapoktól kezdve tanuljuk meg a képépítés lépéseit, a vázlatrajztól kezdve a folyamatos fejlesztésen keresztül a befejezésig. Ha már nem vagy kezdő, akkor is megtalálod a személyedre szabott érdekes kihívásokat! Mindenki saját stílusában, habitusának megfelelő módon alkothat, művésztanáraink útmutatásai, javaslatai nem fognak korlátozni, inkább segítenek kiteljesíteni az alkotók látásmódját. Felüdülésképpen belekóstolunk a plasztikai formálás rejtelmeibe is, egy nádudvari fazekasmester útmutatásával.


A táborokat középiskolai szervezik. Évek óta foglalkozunk táborok szervezésével és lebonyolításával, így hatékonyan gondoskodunk róla, hogy a színes programok zökkenőmentesen, a táborozók legnagyobb megelégedésére valósulhassanak meg. A foglalkozásokat tartó tanárok, művészek, szakemberek szakmájuk legjobbjai, akiktől hiteles és szakszerű útmutatást kaphatnak a táborozók, hogy a szünidő valóban szünidő, a nyár „Nagyonnyár” lehessen!

A tábor helye a város kollégiuma, illetve a környék látnivalói, a tematikához kapcsolódó helyszínei. A táborozókat 4-6-8 ágyas szobákban helyezzük el, az ismerősök, barátok természetesen közös szobát kaphatnak. Az étkezés napi háromszori, napközben friss gyümölccsel, ásványvízzel látjuk el a gyerekeket. Speciális étkezési igényeket is figyelembe tudunk venni, kérjük, ezt a jelentkezési lapon jelezzék!


Egy átlagos nap rendje:
7.00 Ébresztő, reggeli tisztálkodás
8.00 Reggeli
8.30-12.00 Délelőtti foglalkozások
12.00-13.00 Ebéd, szieszta
13.00-18.00 Délutáni foglalkozások
18.00 Vacsora
18.00-22.00 Társas programok
22.00 Takarodó

További részletekről érdeklődhet telefonon, e-mailben és facebookon.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés