Hagyományőrző és Honismereti Gyerektábor

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 4130 Derecske, Bajcsy-Zsilinszky u. 86
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36309661578
Napközis ár
35 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
6-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A Debreceni Történelmi Korok Hagyományőrző Egyesület tagjai 2010 óta foglalkoznak szabadidős tevékenység szervezésében, gyerekprogramokkal, gyerektáborokkal. Mindig is szerettünk volna olyan gyerektábort szervezni, melyben a hagyományőrző bemutatók és programok, kézművesség, a régi kor sporttevékenysége, mint az íjászat vagy a vívás van középpontban. A történelmi és honismereti táborunk ezekbe ad betekintést. Fiúk és lányok egyaránt megtalálják benne a maguk számára érdekes, hasznos és szórakoztató elfoglaltságot. Megjelenik a zeneművészet, a különböző kézműves foglalkozások, az aktív sportolás. Egyben nem csak történelmi, de egy széles honismereti érdekes, és interaktív módon előadott tudásanyagot is átadunk. Ezzel szeretnénk egyszerre hasznos és kellemes időtöltést adni számukra a nyáron.
Leírás
Mindenkit szeretettel várunk a Debreceni Történelmi Korok Hagyományőrző Egyesület nyári táborában 2022-ben már Derecske településén egy varázslatos kis Vadászház környezetében. Táborunk történelmi és honismereti tábor mely során a tábort hagyományőrző programok és bemutatók színesítik. Kézművesség és aktív sportolás teszi még érdekesebbé. Hétfőtől péntekig tart, nappi háromszori étkezést biztosítunk, illetve ki-és vissza utazást is.
Pedagógusaink segítségével a gyerekek egy kis érdekesen reprezentált történelmi és honismereti programokban vehetnek részt, mely során jut idő a szórakozásra, és a kikapcsolódásra is. A mesés helyszín minden felszereltséggel rendelkezik, amire a táborozó gyerekeknek szüksége lehet. Várjuk Önöket szeretettel.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés