Impró és Dráma Tábor
Impró és Dráma Tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 18.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36703810706
Napközis ár
42 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
39.900 ft/testvér
Ajánlott életkor
9-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Boldoghy Bori a Momentán Társulat (Magyarország első imporvizációs színháza) alapító tagja “Tanár, imprószínész, drámapedagógus és pszichodráma asszisztens vagyok. Rendszeresen tartok év közbeni workshopokat felnőtteknek és nyári táborokat gyerekeknek, ahol a rögtönzésé és játéké a főszerep. Hiszek abban, hogy az improvizáció filozófiájának megismerése és gyakorlása révén észrevétlenül és könnyedén sajátítjuk el a jobb kommunikáció, kreatív hozzáállás, együttműködés és kritikus gondolkodás képességét. Mindezzel karöltve pedig mélyebben megismerjük saját magunkat is.” Törőcsik Tamás, több éves színházi tapasztalattal rendelkező színész, logopédus. “Rendszeresen tartok színjátszó és dráma foglalkozásokat. Évek óta a Bátor Tábor önkéntese vagyok, ahol a dráma mellett tánc és mozgás órákat is tartok a gyerekeknek. Logopédusként az önkifejezést, a testbeszéd tudatosítását és a magabiztos kommunikáció fejlesztését tartom fontosnak. Azt gondolom, hogy az önfeledt játék, a humor és a pozitív hozzáállás minden egyes nap előrébb visz bennünket.”
Leírás
MIÉRT A LÉTRA NAPKÖZIS TÁBORT VÁLASZD?
ÉLETRESZÓLÓ ÉLMÉNY - Tapasztalt, képzett és gyerekközpontú szakemberek várnak, akik már a Létra Klub foglalkozássorozatain is sok gyereknek adtak életre szóló élményt.
JÁTÉKOS TANULÁS - A táborok alatt a gyerekeknek lehetőségük nyílik a játékos tanulásra, kikapcsolódásra, fejlődésre és a fölös energiák levezetésére.
CSAK MAGADAT HOZD! - Minden a foglalkozásokhoz szükséges eszközt és az alapanyagot mi biztosítunk Számodra.
CSODÁS KÖRNYEZET - és újonnan kialakított épület vár a Budagyöngyétől pár percre.
KINT ÉS BENT... - A táborok változatos, bel- és kültéri programokat kínálnak.
NEM KELL KLÍMA! - Tereinkben kellemes, természetes hűs van a nyári hónapokban.

Napirend, étkezés, létszám
Érkezés, távozás: táboraink 8.30 illetve 9.00 órakor kezdődnek és 16.30 és 17 órakor fejeződnek be. A gyerekeket már 8 órától tudjuk fogadni.
A táborokban napi háromszori étkezést: meleg, kétfogásos ebédet és hideg tízórait, valamint uzsonnát biztosítunk a gyerekeknek.
A maximum létszám 16 fő, akikről két táborvezető és egy asszisztens gondoskodik.

Jelentkezés, fizetés
Regisztrálni online jelentkezési lapunk kitöltésével lehet. A jelentkezési lap kitöltése után megerősítő emailt küldünk, amely tartalmazza majd a tábordíj átutalásával kapcsolatos tudnivalókat is. Jelentkezésed a tábor díjának befizetésével válik érvényessé. A jelentkezés a táborok feltöltéséig folyamatos, az ezt követően jelentkezők várólistára kerülnek. Mindegyik táborunkban elérhető testvérkedvezmény, melynek konkrét összegét az adott tábor leírásánál találod. Ez a kedvezményes összeg akkor is érvényes, amennyiben
- egy gyerek 2 táborban is részt vesz a nyár folyamán,
- ha a 2 testvér külön táborokba jelentkezik.
Táborozóink a Létra Klub szeptemberi foglalkozásaira való jelentkezésnél elsőbbséget élveznek!
Kitöltöm a jelentkezési lapot:https://www.letraklub.hu/jelentkezes

Leírás: Karantén után mindannyian vágyunk majd valódi személyes élményekre. Az Impró és Dráma táborban új embereket ismerhetsz meg egy olyan közegben, ahol a nyitottság és az elfogadás mindennél fontosabb. Rengeteget játszunk és nevetünk majd. Nem kell, hogy színészi tehetséged legyen, ha csak magabiztosabb szeretnél lenni mások előtt, itt a helyed. Lesznek improvizációs, dráma, fantázia, szabadtéri és szerepjátékok. Valamint tánc és kézműves elemek is.

A táborban a résztvevők megismerkednek egymással, megtanulnak egymáshoz értő figyelemmel fordulni, megtapasztalják, hogy mások és a saját hibáinkból milyen remek dolgok születhetnek. A játékok során mélyebb önismeretre tesznek szert, és mindeközben fejlődik a kommunikációjuk, magabiztosságuk, együttműködési készségük, kreativitásuk és a testtudatuk.

Minden napnak más tematikája lesz. Reggelente energetizáló, frissítő játékokat mutatunk a gyerekeknek, aztán jön az elmélyülés szakasza, ahol megismerkedünk az improvizáció alapelveivel, a történetmesélés fontos elemeivel, különböző szerepekbe bújunk, és megnézzük mitől működik egy megírt és egy rögtönzött jelenet a színpadon. Ebéd után műhelymunka jellegű foglalkozások lesznek, ahol a gyerekek kisebb csoportokban dolgoznak, alkotnak. A nap végén egész csoportos, mozgásos, táncos játékokat játszunk.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés