Improhero, avagy Summer is Coming! - Impró és dráma tábor az Itt és Most Társulattal

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1092 Budapest, Ráday u. 18. fsz. IV.
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36302446680
Napközis ár
45 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
15-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
ImproHero tábor - 7 napos imprótábor!

Egy hihetetlenül izgalmas és komplex táborra várjuk a jelentkezőket, ahol 7 napon keresztül megismerkedhetünk a színjátszás, és az improvizáció alapjaival.

Minden nap dráma és improvizációs színházi technikákat oktató foglalkozások, ismerkedés az "Igen, és", a jelenlét, az egymásra figyelés, az elfogadás alapjaival.

Önálló feladatok megvalósítása, „Mi zavar a világban?” témakörben és ezek megbeszélése egy szövetség munkatársaival. A szövetség a környezettudatosság, zero waste és a minimalizmus hazai úttörője, nagyon szeretjük őket.

Társasjáték és szerepjáték Zoltán vezetésével. Zoli autogramot is ad, merthogy annyira népszerű, hogy szoktak kérni tőle. Saját játékot tervezett és adott ki, az a neve, hogy Igen?, és valami elképesztően vicces.

Ismerkedés az írás és a szó fontosságával. Kortárs írókkal és költőkkel táborozni nagyon menő a legmenőbb dolog a világon.

A hatodik nap végén mini impró előadás, igazi közönséggel! A nézőtér befogadóképessége korlátozott, kb. 50 fő, ennél többet ne hívjatok majd.

Napi háromszori étkezés, iszonyat jó kaja.

A tábor helyszíne fedett, rossz időre készülni felesleges! A helyszín kulturált, nagyon tuti bútorokkal berendezett, igazi színházi hangulatot idéz.

A résztvevőkkel folyamatosan 3-4 pedagógus, drámapedagógus, színész és tréner foglalkozik. Egy perc üresjárat nem lesz, az garantált.

Korosztály: 15-18 éves kor

Helyszín: IX. kerület

Napi programterv:

A napi program összeállítást az alábbiakban olvashatjátok.

Minden áldott nap:

- Rengeteget nevetünk és sokat játszunk együtt!
- 08:30-09:00 között megérkeztek, megreggelizünk és egymásra hangolódunk.
- 09:00-12:00 között dráma és impró foglalkozás Annával és Borbival. Izgalmas és szórakoztató játékok, páros és csoportos feladatok. A bemutatásra kerülő gyakorlatok között a hagyományos színész képzésben használt készségfejlesztő feladatok és az impró színházi fogások egyaránt megtalálhatók lesznek. Wuss, hát te mit csinálsz?, ritka kripta, Joli lojális, hármas egység, estig sorolhatnám, sőt, addig, míg el nem fogy a 6000 karakternyi hely, amit ide be lehet írni :)
- 12:10-13:00: ebéd, nyami.
- 13:00-14:30 között lesz időtök önállóan dolgozni azokon a feladatokon, amiket a hét elején kaptok. Erről kicsit lejjebb bővebben olvashattok.
- 14:30-17:00 között vagy folytatjuk a napi dráma-impró foglalkozást, vagy valamelyik partnerünk által vezetett programon vesztek részt. Erről is bővebben szólunk lejjebb. Mielőtt komolyabban belemelegendénk ezekbe a délutáni mókákba, azért egy uzsonnát betolunk együtt.
- 17:00-kor vége az aznapi balhénak, sírva búcsúzkodunk, és tűkön ülve várjuk a következő napot! :)

Hétfőn délután Orsolyával beszélgetünk arról hogy hogyan tudunk úgy élni, hogy ez a bolygó, a Föld, még számotokra, sőt a ti gyermekeitek számára is élhető hely legyen. Környezettudatosság, szelektív hulladékgyűjtés, tudatos fogyasztás, minimalizmus, zero waste, ilyen fogalmakkal fogtok ismerkedni. Orsi feladatokkal készül nektek, amelyekkel egész héten foglalkozhattok!

Kedden déután is imprós-drámás foglalkozások lesznek.

Szerdán délután Zoltán "Nem félünk a farkastól" című csapat társasjátékot vezényel le. Ez marha jó, mi imádjuk!

Csütörtökön fiatal írókkal töltitek a délutánt, akik a műhelymunkáról és drámáról beszélgetnek veletek, illetve e kettő találkozási pontjairól.

Pénteken ismét dráma és impró foglalkozásokat zúzunk egész nap.

Szombaton délután a hétfőn kiadott projektmunka bemutatására, megbeszélésére kerül sor.

Vasárnap délelőtt a tábor zárásaként dráma-impró öröm játék, hogy mindenki meg tudja mutatni, mit tanult az egy hét alatt!

Turnus:

2019. július 29-augusztus 4.

A tábor ára:

45 000 Ft
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés