Indián kézműves tábor
Indián kézműves tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 6200 Kiskőrös, Szarvas u. 1.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36303832199
Napközis ár
17 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
6-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
zok a gyermekek jöjjenek ide, akik szeretnek alkotni és van türelmük, kézügyességük. Hiszen minden nap érdekes, természetes anyagokra épülő kézműves technikákat sajátíthatnak el valamint az agyagozás, agyagedény készítés világába is belekóstolhatnak.
Mivel az indiánok világába kalandozunk el, így készítünk indián fejdíszt, fegyvert, ékszert, edényt sőt ruhát is. Az elkészült remekműveket csak hétvégén vihetik haza a gyerekek, hiszen egy teljes indián felszerelésben térhetnek majd haza. A jelentkező korosztály képességeinek megfelelő nehézségű technikákat állítunk össze, így a kisebbek és nagyobbak is sikerélményhez juthatnak. Az alkotásban megfáradt gyermekek aktív játékkal pihenhetik ki magukat az óriáscsúszdán és a kreatív játékok között, valamint a program elmaradhatatlan része a strand is.

A részvételi díj a napi négyszeri étkezést,  a strandbelépőt, fagyizást, gyümölcsözést, a kézműves foglalkozások anyagköltségét, valamint a szakmai vezetést és a játszóházi tevékenységeket tartalmazza.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés