Kapolcska Tábor
Kapolcska Tábor
Cím
HUMagyarország 8294 Kapolcs
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36705403433
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Páros kedvezmény (2 vagy több fő együttes jelentkezésénél): 5% Nagycsaládos kedvezmény: 7%
Ajánlott életkor
8-99
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A Kapolcsi Kulturális és Természetvédelmi Egylet 2017-ben hagyományteremtő céllal rendezte meg a Kapolcska Tábort, melynek célja a tehetségek fiatalok kutatása és tovább fejlesztése volt. A táborban 8 szekcióban közel 150 gyermek kapott lehetőséget, hogy 6 napon keresztül napi 6 órában részt vegyen a kiemelt művészek által vezetett órákon. A hét végére minden szekció önálló produkcióval készült el és közösen megtanulták a Szirtes Edina Mókus által írt Kapolcska Dalt.
Leírás
A minden elemében a gyerekeknek szóló kilenc nap 2018-ban második alkalommal kerül megrendezésre.  A Kapolcska Program június 24-án kezdődik egy hatnapos tehetségkutató- és fejlesztő táborral, ahol közel 250 iskolás korú fiatal kap „összkulturális” oktatást zenei, színházi, népzenei/ néptánc, kézműves és média kommunikációs csoportokban.
A csoportokat olyan elismert művészek, ill. intézmények vezetik, mint például Szirtes Edina Mókus hegedűművész, vagy a Hagyományok Háza munkatársai. A táborban – a település és környékének megismerése mellett – közös „alkotások” létrehozására is lehetőség lesz a kreativitás és a hagyományos „kapolcs érzés” jegyében. Az esti közösségi együttlétek és táncházak a közönség számára is nyitottak lesznek.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés