Katica kézműves alkotótábor
Katica kézműves alkotótábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 6513 Dunafalva, Kis u. 2.
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36703385995
Bentlakásos ár
30 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
7-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A tábor ideje alatt a magyar népi kultúrába vezetjük vissza tanulóinkat, megélve a század eleji falusi emberek életét. Minden munkadarab amit készítünk kötődik valami módon a régiek életéhez. Igyekezünk úgy élni a falu életét, akárcsak egy hétre is, ahogy ott élnek-éltek, erre a hétre szakítunk a „városi” életünkkel. A gyerekek körében különösen nagy sikere van a technikai eszközök mellőzésével is élvezhető hétköznapoknak, a délutáni daltanulásnak, a csendes pihenő és az esti lefekvéskor bevezetett hosszú meséknek.

A gyerekeknek a  sok manuális tevékenység által nem csak kézügyességük, de esztétikai érzékük is fejlődik. Az alkotó tevékenység mellett, az aktív pihenésre, kirándulásra, strandolásra, közösségi játékokra is van lehetőségük minden nap.

A tábor a nyári szabadidő hasznos eltöltéséhez biztosít lehetőséget.

A tanulók miden itt készült munkadarabot hazavihetnek, szüleik nagy megelégedettségére sok-sok pozitív élménnyel gazdagodva térhetnek haza.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés