Kelenfa Torna Móka és Alkotó Tábor

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1119 Budapest, Kelenfa Családi és Szabadidőközpont Tétényi út 72/B
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36303351427
Napközis ár
26 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
3-7
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Időpont: 2016. augusztus 8-12.

Helyszín: Kelenfa Családi és Szabadidőközpont (1119 Budapest, Tétényi út 72/b)

Résztvevői: 3,5-7 éves óvodások, akik szeretnek mozogni és alkotni :)

Ebben a táborban mesehallgatás közben nem kell nyugton ülnöd. Hogyis ne! Mikor a nyuszi ugrál, a süni gurul, a gólya fél lábon áll, a lovacska pedig vágtat a mesében! És érzed, hogy ezt te is tudod? Itt meg is mutathatod! Lehetsz te a nyuszi vagy a lovacska…Az átélt mese és mozgás örömmel tölt el, felszabadít.

Ebéd előtt a nyuszik, a lovacskák és társaik kiugrálnak-vágtatnak a játszira és ott folytatjuk mesés játékunkat.

A mese által megmozgatott fantáziánkat kihasználjuk az alkotás közben is. Minden napra jut valamilyen izgalmas kreatív foglalkozás, és amit csináltál, azt a nap végén haza is viheted (ugrálva és vágtatva és…:-)

Napirend
8.00-ra várjuk a gyerekeket és 16.00-kor búcsúzunk. Mozgással indítjuk a napot, aztán kimegyünk a szabadba. A környéken rengeteg bekerített játszótér van, ahová nagy úttesten nem kell átmenni. Általában három dal alatt elérjük a kiválasztott játszót :) Itt némi szabad játék után tízóraizunk és ha tele a pocak, zenés foglalkozást tartunk a jó levegőn. Ebédre visszamegyünk a Kelenfába. Csendespihenő alatt nem kötelező aludni, de valahogy általában mégis mindenki szokott ;) Ébredés után uzsonnázunk és elővesszük az aznapi alkotni valót. 15.45-kor megbeszéljük a napot és aztán midnenki folytatja az alkotást míg érte nem jönnek. 16:00-tól hazamennek.

A gyerekek tízórait, ebédet és uzsonnát kapnak a táborban. Igyekszünk egészséges, de a gyerekek szájíze szerint való ételeket adni. Bármilyen külön kívánsággal, ételérzékenységgel, szokással keress bátran, hogy segíteni tudjunk!

Amit hozz magaddal, mert kelleni fog:
törülköző, benti cipő, pizsi, cuki kisállat amivel aludni szoktál :-), naptej, sapka kényelmes ruha, puha talpú cipő vagy zokni táncolni, kintre olyan cipő amiben lehet rohangálni, mászókázni.

Ketten leszünk a gyerekekkel. Ha bármilyen kérdésed van, tedd fel bátran! Korlátozott a létszám, jelentkezz minél előbb, hogy ne érjen csalódás!

Díja: 26 000. (3-szori étkezéssel)- amit a Kelenfában lehet befizetni jelentkezési lappal (kérd a Kelenfában személyesen vagy e-mailen info@kelenfa.hu )

A jelentkezésed csak a teljes összeg befizetése után tudjuk elfogadni.

LEMONDÁSI feltételek: A tábor kezdése előtt 3 hétig tudjátok lemondani. Utána már csak az étkezés díját tudjuk visszatéríteni (a tábor előtti egy hétben történő lemondás esetén már az étkezést sem!


Szeretettel és izgatottan várunk benneteket,
Kelenfa Csapata

További táborainkat itt találjátok:
http://kelenfa.hu/almenuk-Taborok_2016-161.htm
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés