Botanicon Kertésztábor: Gyógynövények gyerekeknek, 2017
Botanicon Kertésztábor: Gyógynövények gyerekeknek, 2017
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1121 Budapest, Kázmér út 51.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36308955395
Napközis ár
40 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5% törzsvendég kedvezmény, legalább két egyidejű befizetésekor 5% kedvezmény, 5% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
5-12
Első tábor éve
2015
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A Botanicon táborok szervezője Szalontai Kriszta kertészmérnök, pedagógiai asszisztens, újságíró. KERTpedagógia: Nevelés a kertben - kertészet az oktatásban című könyve 2015-ben, Gyógynövények és tanösvények című könyve 2016-ban jelent meg. Bővebb bemutatkozás a www.botanicon.hu oldalon a Bemutatkozás menüpontban.
Leírás
GYÓGYNÖVÉNYEK 2017: Gyógynövény tanösvény bejárása, termesztett gyógynövények és fűszerek megismerése, kirándulás gyógynövénygyűjtéssel, gyógytea kóstoló és filter készítés, illatzsákocska készítés, gyermekvasutas kirándulás játszótérre, Budai Arborétum Biokert látogatás

A BOTANICON TANKERT – KÖRNYEZETTUDATOS ÉLMÉNYBÁZIS kislétszámú NAPKÖZIS TÁBORAI 5-12 éves gyermekeknek ajánlott. Hat különböző turnus 2016 nyarán!Napközis táboraink naponta 8-16.30 óráig tartanak. Minden tábor tartalmaz egy erdei sétával összekötött gyermekvasutas kirándulást.
Helyszín: Botanicon Tankert és Hill-top Családi Napközi (1121 Budapest, Kázmér út 51.), természetvédelmi terület mellett, ahol kisebbek és nagyobbak részére játszótérrel is rendelkezünk. A kertben és tornatermünkben nagymozgásos tevékenységeket is végzünk. A táborok változatos tematikával kerülnek megrendezésre, a KERTpedagógia című könyv módszertana alapján. Rossz idő esetén a foglalkozásokat teremben tartjuk.
Mindegyik turnus ára: 40.000 Ft. Az ár tartalmazza a napi 1x meleg és 2x hideg étkezést, a gyermekvasutas kirándulás, a programok és anyagok díját. Törzsvendégeink, a testvérek, illetve akik több mint két turnusba jelentkeznek, 5% kedvezményt kapnak.
Érdeklődés, jelentkezési lap kérése: Szalontai Kriszta, 06-30-895-5395, kriszta@botanicon.hu
További információk a www.botanicon.hu honlapon találhatók.
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés