Néptánctábor
Néptánctábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1191 Budapest, Fő u. 42.
Címkék
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36306702312
Napközis ár
23 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
1000 Ft testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
7-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Nyáron a KMO Művelődési Ház - három kispesti és egy kunbaracsi helyszínen - szabadtéri programokkal várja az óvodás és iskolás gyerekeket. Az idén sem fognak unatkozni a táborozók, hiszen lesz kreatív és képzőművészeti alkotótábor, Kunbaracson komplex művészeti szaktábor, időgép és drámajátékos tábor is. A tánc és mozgás iránt érdeklődő gyerekek a Néptánc- vagy a Mozdulj Rá! - játékos, zenés, táncos táborunkban találnak kikapcsolódási lehetőséget. Újdonságként Óvodából Meseországba néven iskola-előkészítő élménytábor is indítunk óvodásoknak, augusztus végén pedig nyelvi tábor nyújt lehetőséget, hogy a gyerekek már óvodás korban megismerkedjenek az angol és német nyelvvel. Az idén is színes élmények várják a KMO táboraiban a gyerekeket.
Leírás
Időpontja: 2018. július 9-13. hétfő-péntek 8.00-17.00

Helyszín: Kispesti Kaszinó, 1191 Budapest, Fő u. 42.A tábor ideje alatt a gyerekek megismerkednek az erdélyi körtáncok és a dunántúli ugrós táncok alap lépéseivel.

A természetes mozgáskészség kialakítása a néptánc mozgásvilágának segítségével, az életkori sajátosságokat figyelembe véve. A saját népi kultúránk iránti érdeklődés felkeltése. A tánc, a zene, a népdalok, közös játék megszerettetése, a játéköröm felkeltése.

A tréfás kiszámolók és a különböző játékok segítségével a közösségi és egyéni figyelem, az alkalmazkodóképesség, a szabályok elfogadásának megtanítása. Kézügyesség fejlesztése, különböző technikák és eszközök segítségével.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés