Korava alkotótábor
Korava alkotótábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
SKSzlovákia 94636 Karva, 186
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+421908834770
Bentlakásos ár
27 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
8-15
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A 2002. augusztusában megrendezett I. Kézműves és Képzőművészeti Alkotótábor sikerén felbuzdulva alapítottuk meg 2002. októberében a KORAVA Dunamenti Vidékfejlesztési és Kulturális Társulást azzal a céllal, hogy biztosítsuk fiataljaink hasznos időtöltését és fellendítsük falunk kulturális életétét.
2003-ban már második alkalommal rendeztük meg a Kézműves és Képzőművészeti Alkotótábort, a nagy érdeklődés miatt, két tábort kellett szerveznünk. Bővítettük a kézműves foglalkozások palettáját, így az agyagozás, a virágkötészet, a gyertyakészítés, a drótozás, a batikolás, a festés és a makramézás mellett a gyerekek megismerkedhettek többek között a kosárfonás, a gyöngyfűzés, a csuhézás, a nemezelés és a szalmázás szépségeivel is. Eddigi táborainkban több mint 170 gyerekben próbáltuk meg felkelteni az érdeklődést a kézművesség és a képzőművészet iránt.
Nagyobb rendezvényeink mellett nem feledkezünk meg falunk ifjúsági életének szervezéséről sem. Pályázatokon nyert összegekből támogatjuk a tánccsoport működését, valamint ifjúsági klubot szerveztünk, valamint folyamatosan részt veszünk különböző rendezvények szervezésében.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés