Kreatív Fejlesztő Jobb Agyféltekés Rajztábor kezdőknek - Miskolc
Kreatív Fejlesztő Jobb Agyféltekés Rajztábor kezdőknek - Miskolc
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 3500 Miskolc
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36706371407
Napközis ár
69 830 Ft
Fizetési mód
Bankkártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
10% testvérkezdvezmény
Ajánlott életkor
9-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
12 éve tartunk Jobb agyféltekés rajztanfolyamokat felnőtteknek és gyerekeknek. Küldetésünk: Megmutatni minél több embernek a művészeteken keresztül, hogy valójában sokkal többre képes, mint azt valaha gondolta volna magáról. Budapesten és országszerte tartunk gyermek tanfolyamokat és táborokat egyaránt. Felnőtteknek és gyerekeknek szóló online tanfolyamainkkal pedig az határokon belül és országhatárokon kívül is eljuttatjuk a magyarokat a gyönyörű rajzolás és festés képességéig. :) Online tanfolyamaink szélse tárházával készültünk, hogy akár az otthoni alkotások során is folyamatosan fejlődjön akár gyermeked, akár Te szülőként, ha kedvet kaptál. Várunk Sok szeretettel Benneteket! Kata
Leírás
MIRÓL SZÓL A JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTÁBOR?

Ha gyermekednek egy igazán tartalmas tábort keresel, ahol a mellett, hogy jól érzi magát és új barátokat szerez még fejlődik is, akkor a Művészház Jobb agyféltekés rajztábora a tökéletes választás.

Rajz- és festőtáboraink 1️⃣1️⃣ éves tapasztalaton alapuló tematika alapján vannak felépítve kifejezetten  9️⃣-1️⃣4️⃣ évesekre szabva, ahol a kreatív fejlődés mellett a kikapcsolódás is szerepet kap.

Gyermeked észrevétlenül sajátítja el a rajzolás ✍️ legfontosabb tudnivalóit, hogy óriási sikere legyen.


MIT TANUL MEG GYERMEKED A JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTÁBORBAN?

✅  Az ellőtte rajzok elkészítését követően játékosan és könnyen alkalmazhatóan megtanuljuk az arányos rajzolást. Már rögtön az első napon a tanult technikával olyan képet rajzol, amit soha nem gondolt volna magáról.
✅  Következő lépésben meg fogja tanulni azokat a technikákat és trükköket, amiknek a segítségével igazán élethűre tudja árnyékolni rajzait.
✅  Alkalmazva a tanultakat különféle állatképeken keresztül gyakorolja be a rajzolás mikéntjét.
✅ Az állatrajzokat követően belevágunk a nehéznek gondolt emberi portré készítésbe és kiderül, hogy ha ismeri a hogyanakot, akkor valójában nem is nehéz, hanem igazán egyszerű! :)
✅  A negyedik napon már magabiztosan használva az arányos rajzolás, az árnyékolás és a portré készítés technikáját önállóan lesz képes olyan arcképeket rajzolni, amit még egy felnőtt is megirigyelne.
✅  Az ötödik napon pedig egy különlegességgel lepjük meg gyermeked. Megtanulja az igazán élethű állat rajzolás lépéseit. A szőrök, bőrök, pikkelyek, tollak trükkjeit sajátíthatja el.MIT FEJLESZT A MŰVÉSZHÁZ JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTÁBORA?

✅  Megfigyelést
✅  Koncentrációt
✅  Kézügyességet
✅  Kreativitást

MIT AD GYERMEKEDNEK A MŰVÉSZHÁZ JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTÁBORA?

✅ Óriási sikerélményt
✅ Önbizalom növekedést
✅ Megerősítést
✅ Új barátokat
✅ Életre szóló kalandot
✅ Egy telefon/számítógép mentes hobbit, amivel csak fejlődikVÉLEMÉNYEK A TÁBORRÓL:

❤️ SZÜLŐKTŐL:

“Én most Kedves szülőtársaimhoz szólnék, akik ha csak egy kicsit is, de eljátszottak a gondolattal, hogy gyermeküket beíratják a Művészház egy tanfolyamára, esetleg táborába!
Kisfiam(Máté 9éves)
Szerettem volna neki nyárra olyan elfoglaltságot, ami leköti és fejlődik általa! Rátaláltam a művészházra, ahol csudijó tanfolyam,- tábor témákkal találtam szembe magam, hogy nem is igazan tudtam dönteni elsőre, de mivel fiam még nem volt egy tanfolyamon sem így nem volt kérdés a kezdő tábort vettük célba, beírattam, úgy hogy Ő nem akart menni.

Máté haragudott rám emiatt, főképp mikor megmondtam neki a következő héten a színes táborba is befizettem!
Az arcára volt írva minden egészen a kezdés napjáig. Reggel nagy duzzogva bevittem, és úgy hagytam ott 8:50kor.
Hazafelé egész úton reménykedtem benne, hogy kedvet kap és mikor megyek érte mosolyogva mondja majd, hogy “anya, nagyon jó ez a tábor”!

Így is lett!!!” Lamos Mónika❤️ GYEREKSZÁJ:

“Amikor ebbe a táborba jöttem nem gondoltam volna, hogy bármilyen nagy sikert elérek majd. Az első kérdésem az volt, hogy 5 nap alatt 100%-os szépség és technika javulás lesz? Biztos voltam benne, hogy javulni fogok rajzból, de nem ennyire. Mikor megláttam a két kép közötti különbséget, nem jutottam szóhoz. Ha valaki akar ide jönni, nyugodtan tegye, mert itt az oktatók nagyon megértőek. Köszönöm Kriszti, Kata, Bea, Andi!”  Tamás

“Nagyon jó volt. Az oktatók nem olyanok voltak, mint az átlag tanárok. Szeretnék még jönni.”  Boglárka

“Én nagyon jól éreztem magam, mert az oktatók és a gyerekek is nagyon kedvesek és viccesek voltak. Anyukám sokszor mondja, hogy “a tanárok azért nem elégedettek soha, mert a legjobbat akarják kozni belőlünk.” Itt azonban nem éreztem ezt. Nagyon jó volt a szivecske és ez a mappás ötlet! Nagyon köszönöm, hogy itt lehettem.”  Kinga

“Nagyon jól éreztem magam és nagyon sokat fejlődtem. Eleve annyira nem szerettem rajzolni, de most hogy befejeztem a tanfolyamot nagyon megszerettem rajzolni a sok sikerélmény miatt, amit a tábornak köszönhetek és a nagyon kedves oktatómnak.” Dóra

“Imádtam itt lenni, elképesztő volt az élmény, hogy olyat hozhattam ki magamból, amit nem is képzeltem volna. Mindig azt hittem, ilyeneket rajzolni 10 év után is egy talány, de mégsem…”

“Megtanultam, hogy híres festőművészek milyen technikákkal festenek vagy rajzolnak. Aranyos tanítónénit kaptunk, aki mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat. Az tetszett a legjobban, hogy most már olyan rajzot tudunk készíteni, ami élethűnek látszik.”


EARLY BIRD AKCIÓ ----  3️⃣+1️⃣ AJÁNDÉKKAL!

68 970 Ft helyett
49 990 Ft


KEDVEZMÉNYEK:

testvérkedvezmény – 10% testvérenként
ajánlói kedvezmény – 10% ajánlott főként
A kedvezményt más akciókkal nem lehetséges összevonni.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés