Kreatív Fejlesztő Jobb Agyféltekés Rajztábor kezdőknek –
Kreatív Fejlesztő Jobb Agyféltekés Rajztábor kezdőknek –
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1065 Budapest, Bajcsy-Zsillinszky utca 55. 2. emelet
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36706371407
Napközis ár
49 990 Ft
Fizetési mód
Bankkártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
10% testvérkezdvezmény
Ajánlott életkor
9-14
Turnusok
2021. jún 21, hétfő - 2021. jún 25, péntek (5 nap) Kreatív Fejlesztő Jobb Agyféltekés Rajztábor 9-14 éveseknek (5 napos)
2021. jún 28, hétfő - 2021. júl 2, péntek (5 nap) Kreatív Fejlesztő Jobb Agyféltekés Rajztábor 9-14 éveseknek (5 napos)
2021. júl 5, hétfő - 2021. júl 9, péntek (5 nap) Kreatív Fejlesztő Jobb Agyféltekés Rajztábor 9-14 éveseknek (5 napos)
2021. júl 12, hétfő - 2021. júl 16, péntek (5 nap) Kreatív Fejlesztő Jobb Agyféltekés Rajztábor 9-14 éveseknek (5 napos)
2021. júl 19, hétfő - 2021. júl 23, péntek (5 nap) Kreatív Fejlesztő Jobb Agyféltekés Rajztábor 9-14 éveseknek (5 napos)
2021. júl 26, hétfő - 2021. júl 30, péntek (5 nap) Kreatív Fejlesztő Jobb Agyféltekés Rajztábor 9-14 éveseknek (5 napos)
2021. aug 2, hétfő - 2021. aug 6, péntek (5 nap) Kreatív Fejlesztő Jobb Agyféltekés Rajztábor 9-14 éveseknek (5 napos)
2021. aug 9, hétfő - 2021. aug 13, péntek (5 nap) Kreatív Fejlesztő Jobb Agyféltekés Rajztábor 9-14 éveseknek (5 napos)
2021. aug 16, hétfő - 2021. aug 20, péntek (5 nap) Kreatív Fejlesztő Jobb Agyféltekés Rajztábor 9-14 éveseknek (5 napos)
2021. aug 23, hétfő - 2021. aug 27, péntek (5 nap) Kreatív Fejlesztő Jobb Agyféltekés Rajztábor 9-14 éveseknek (5 napos)
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
11 éve tartunk Jobb agyféltekés rajztanfolyamokat felnőtteknek és gyerekeknek. Küldetésünk: Megmutatni minél több embernek a művészeteken keresztül, hogy valójában sokkal többre képes, mint azt valaha gondolta volna magáról. Budapesten és országszerte tartunk gyermek tanfolyamokat és táborokat egyaránt. Felnőtteknek és gyerekeknek szóló online tanfolyamainkkal pedig az határokon belül és országhatárokon kívül is eljuttatjuk a magyarokat a gyönyörű rajzolás és festés képességéig. :) Online tanfolyamaink szélse tárházával készültünk, hogy akár az otthoni alkotások során is folyamatosan fejlődjön akár gyermeked, akár Te szülőként, ha kedvet kaptál. Várunk Sok szeretettel Benneteket! Kata
Leírás
Szünidei rajztábor 9-14 éveseknek - Ha tartalmas kreatív és fejlesztő tábort keresel

- Gyermeked szeret rajzolni?
- Szeretne még ügyesebb lenni?
- Szeretnéd, ha a szünidőben  jó kezekben lenne, fejlődne és még közben szuperul is érezné magát?

FEJLŐDÉS
ÚJ BARÁTOK
SIKERÉLMÉNY
KREATIVITÁS


Miről szól a szünidei Jobb agyféltekés rajztábor?

Ha gyermekednek egy igazán tartalmas tábort keresel, ahol a mellett, hogy jól érzi magát és új barátokat szerez még fejlődik is, akkor tökéletes helyen jársz.

A Művészház Jobb agyféltekés rajztábora egy  10 éves tapasztalaton alapuló tematika kifejezetten 9-14 évesekre szabva.

Gyermeked észrevétlenül sajátítja el a rajzolás legfontosabb tudnivalóit, hogy óriási sikere legyen.

Mit tanul meg gyermeked a Jobb agyféltekés rajztáborban?
✅ Ellenőrző rajzok:

A tanfolyamot csemetéd az ellenőrző rajzok elkészítésével kezdi. Sok-sok kép közül kiválasztja a számára szimpatikus fényképet, majd önállóan, az ajándékba kapott rajzeszközökkel lerajzolja, ahogy tudja. Ekkor még az oktató nem segít. Ez nem felmérő. Nem kell semminek sem megfelelni. Ennek csupán az a lényege, hogy a tábor végén legyen mihez hasonlítani a fejlődést.

✅ Lehull a lepel az arányos rajzolás titkáról:

A következő rész egy interaktív, beszélgetős rész, amiben megtanulja, hogy mi a Jobb agyféltekés rajzolás alapja. Hogyan rajzolunk és miért úgy rajzolunk. Pontosan érteni és tudni fogja azt a technikát, amivel a régi nagy művészek, mint például Dürer tanult meg arányosan rajzolni.

✅ Az alkotás, amitől elöszőr esik le csemetéd álla:

Ekkor az előbb tanult technikával elkészíti az első alkotását a gyerekek egyik kedvenc állatáról. Ilyenkor óriási az öröm, mert olyan arányos és élethű alkotást készít, ráadásul könnyedén, amit soha nem gondolt volna magáról.

✅ Az árnyékolás trükkjei:

Következő lépésben meg fogja tanulni azokat a technikákat és trükköket, amiknek a segítségével igazán élethűre tudja árnyékolni rajzait. Ebben a lépésben “nyakig” grafitosak leszünk. Igazán az alkotás részévé válik csemetéd és imádni fogja, ahogy az ujjai között csúszik a grafit és ahogy a megtanulva a radírokat használva meglepő és látványos fényeket varázsol a papírra.

“Olyan technikákat tanultam, amiekről még nem is hallottam és mindent úgy tudtam lerajzolni, hogy még nekem is tetszett és nagyon jól éreztem magamat ebben a sok tudással és barátokkal járó táborban.” Nagy Lara

✅ Jöjjön hát az izgalmas gyakorlat:

Felfegyverkezve az új és izgalmas technikákkal most jön az alkotás. Tanítási módszerünkben arra bátorítjuk gyermeked, hogy használja és alkalmazza a korábban tanultakat. Az oktató vezeti az alkotás elkészülését, de a korábban tanult és a gyermekek által javasolt módon. Így csemetéd rögtön bontogathatja szárnyait és kreatív megoldásokat találva készítheti el alkotását, miközben oktatónk biztos hálót nyújt számára.

✅ A portré rajzolás titkai:

Miután biztos alap van gyermeked kezében belevágunk a portré készítés titkaiba. Olyan trükköket és technikákat tanul meg, amivel a portréja nem csak arányos lesz, de az ekkor elkészült alkotása drámai különbséggel ékeskedhet az előtte rajza amellett. Bár ekkor láthatnád a büszke, elégedett és boldog mosolyt az arcán! Micsoda önbizalommal tölti ilyenkor el! Hogy ő erre képes volt!

✅  Extra, ami máshol nincs:

Az 5 napos tábor keretében extra ajándékként még megkapja gyermeked az ötödik napon az Állat Rajzolás tanfolyamot, ahol azt tanulja meg, hogy hogyan rajzoljon élethű állatokat, mi a szőr rajzolás titka, stb.

“Nagyon jó volt a tábor, mer még én is meglepődtem, hogy mennyit fejlődtem. A tábor előtt azt hittem, hogy soha sem fogok tudni szépen rajzolni, de rájöttem, hogy mindig lehet fejlődni.” Kruzics Szonja


Mit fejleszt a Jobb agyféltekés rajztábor?
✅  Valódi megfigyelés trükkjei:
Mivel a szép és élethű rajzolás egyik legfontosabb alapja a megfigyelés, így a fő hangsúly ennek fejlesztésén van. Egy különleges technikának köszönhetően ezt gyermeked szinte észrevétlenül, és játékosan fejleszti folyamatosan a tábor során. S hogy a megfigyelés fejlesztésének milyen előnyei vannak élete más területein is? Például Lorin anyukája arról számolt be, hogy gyermeke szövegértése sokkal jobb lett, mert jobban tud figyelni a szöveg tartalmára.

✅  Koncentráció magasabb fokon:
Mivel csemetéd megtapasztalja már a tábor első óráiban, hogy ha odafigyel és koncentrál, akkor milyen csodák kerülnek ki a kezei közül, így természetessé válik számára, hogy a szép eredményért koncentrálnia szükséges.

Folyamatosan tapasztalja a tábor napjai alatt, hogy minél nagyobb és alaposabb koncentrációt tesz alkotásába, annál elképesztőbb képek kerülnek ki a kezei közül.
Gyakran előfordul a táborban, hogy annyira lelkesek a gyerkőcök, hogy még otthonra és a játszótérre is szorgalmikat visznek.

✅  Kézügyesség új dimenziója:
A Jobb agyféltekés rajzolás egyszerű, de látványos technikájával és a sok gyakorlással kézügyessége egy egészen új dimenzióba lép. Olyan képeket lesz képes megalkotni, amiről soha nem gondolta volna, hogy képes lesz rá.

✅ Kreativitás kibontakoztatása:
A Művészházban azt az oktatási stílust valljuk, hogy miután megmutatjuk gyermekednek a rendelkezésére álló technikákat és eszközöket és hogy azokat hogyan alkalmazza pontosan, arra bátorítjuk őt, hogy a megszerzett tudással kreatívan alakítsa saját alkotását.

Oktatóink minden kérdésére választ adnak és külön papíron, – soha nem az ő alkotásába belerajzolva!! – ténylegesen megmutaják, hogy hogyan rajzolja meg azt a konkrét, adott dolgot.

“Mostantól minden nap rajzolok legalább 20 percet.” Felícia“Kedves Művészhàz!
A 11 éves lányom most vett részt a kezdő és haladó rajztanfolyamon. Nagyon jól érezte magát, s további kurzusokon szeretne majd részt venni.
A legfontosabb eredménye, hogy erősödött az önbizalma, büszke magàra, ami eddig nem volt jellemző.
Köszönöm szépen Önöknek, hogy ez megadatott!! ????”  Kadlott Zsuzsa


Mit ad még gyermeked részére a Jobb agyféltekés rajztábor?
✅ Óriási sikerélményt

“Nagyon sokat fejlődtem. Nagyon jó volt a tanár, és amikor első napon rajzoltunk egy fejet, akkor még nem annyira sikerült, de utolsó napon olyan szépet rajzoltam, hogy majdnem elájultam.” Major Petra


✅ Önbizalom növekedést
✅ Megerősítést

“Most érzem az erőt!” Kinga

✅ Új barátokat
✅ Életre szóló kalandot
✅ Egy telefon/számítógép mentes hobbit, amivel csak fejlődik
VÉLEMÉNYEK A TÁBORRÓL:

SZÜLŐKTŐL:

“Művészház amit ad a gyermekeinknek, csodálatos és minden elképzelést felülmúl, fantasztikus környezettel, jó megközelítessel… (remek oktatók, elképesztő szakmai tudással, pihenők, játszótér minden nap a tábor idején, csodás hangulat a nap folyamán! ????
Nem utolsó sorban Kata és Csaba kedvessége, segítőkészsége fantasztikus és említésre méltó ????!!! Mindenre szinte azonnal készségesen válaszolnak, rengeteg segítséget adva ezzel a szülőknek! Én Boldog vagyok, hogy Őket választottam, gyermekem nyári tábor helyszínéül????????!

Én mint felnőtt is szívesen választanám házimunka helyett a Művészházat ????!
Légy bátor szülő és a gyermeked visszajelzése lesz a legszívmelengetőbb érzés!!! Nem szeret rajzolni??? Művészházban tutira imádni fogja!!!

Máté saját szavaival élve: ” Anya, köszönöm, hogy beírattál a rajztáborba”

Kell ennél több(természetesen a minden napi széles mosollyal párosítva)???  Nekem nem!

Lamos Mónika”“Az iskolában is sikere volt, bemutathatta, hogy mivel töltötte a hétvégét, megcsodálták a rajzait, elmesélte a tanult technikákat, és ettől, ha lehet, még több energiát kapott. Úgy mesélte el otthon az iskolai bemutatóját, mint valami nagyon különleges csodát. (…)

Ez a látásmód, ez a fajta figyelem, a finom részletekre, árnyalatokra való összepontosítás azt is eredményezte, hogy a tanulásban is “stílust” váltott. Szerencsére szeret tanulni, első osztályban is, félévkor is kitűnő tanuló volt, könnyen tanul verseket. Azonban most valahogy máshogy tanul.

Az olvasottakban felfedez olyan részleteket is, amiken korábban átsiklott. Összességében “rendezettebb” lett világa, de mégsem az a kényszeres “rend” van a fejében.” Annamária (anyuka)


“Kedves Szülők!

Mint édesanya és mint pedagógus, tudom azt, hogy a mostani generációt nem foglalkoztat más, mint a tablet, számítógép, telefon…
Fiam (Máté 9) tipikus példája ennek a generációnak, és bár szeret rajzolni, de a huga miatt (21hós) sajnos nem nagyon tud, így nekünk nagyon jól jött ez a tábor lehetőség, mert itt ki tud teljesedni, és végre nem csak buszoktat, járműveket rajzol, hanem csodálatos állatokat, portrékat, több technikával!
Én csak azt javaslom, Ti mint szülők néha merjetek ráerőltetni a gyerekeitekre dolgokat, elfoglaltságokat, tevékenyésgeket…mert máskülömben, ha mindig a gyerek kérése, makacssága…kerülne előtérbe, akkor sosem fogjátok megtudni, milyen fantasztikus dolgokra képesek a gyermekeitek!”

Lamos Mónika“Én most Kedves szülőtársaimhoz szólnék, akik ha csak egy kicsit is, de eljátszottak a gondolattal, hogy gyermeküket beíratják a Művészház egy tanfolyamára, esetleg táborába!
Kisfiam(Máté 9éves)
Szerettem volna neki nyárra olyan elfoglaltságot, ami leköti és fejlődik általa! Rátaláltam a művészházra, ahol csudijó tanfolyam,- tábor témákkal találtam szembe magam, hogy nem is igazan tudtam dönteni elsőre, de mivel fiam még nem volt egy tanfolyamon sem így nem volt kérdés a kezdő tábort vettük célba, beírattam, úgy hogy Ő nem akart menni ????????.
Máté haragudott rám emiatt, főképp mikor megmondtam neki a következő héten a színes táborba is befizettem ????!
Az arcára volt írva minden egészen 2019. július 15-én a kezdés napjáig. Reggel nagy duzzogva bevittem, és úgy hagytam ott 8:50kor.
Hazafelé egész úton reménykedtem benne, hogy kedvet kap és mikor megyek érte mosolyogva mondja majd, hogy “anya, nagyon jó ez a tábor”!
Így is lett????!”

Lamos Mónika

GYEREKSZÁJ:
“Amikor ebbe a táborba jöttem nem gondoltam volna, hogy bármilyen nagy sikert elérek majd. Az első kérdésem az volt, hogy 5 nap alatt 100%-os szépség és technika javulás lesz? Biztos voltam benne, hogy javulni fogok rajzból, de nem ennyire. Mikor megláttam a két kép közötti különbséget, nem jutottam szóhoz. Ha valaki akar ide jönni, nyugodtan tegye, mert itt az oktatók nagyon megértőek. Köszönöm Kriszti, Kata, Bea, Andi!”  Tamás

“Nagyon jó volt. Az oktatók nem olyanok voltak, mint az átlag tanárok. Szeretnék még jönni.”  Boglárka

“Én nagyon jól éreztem magam, mert az oktatók és a gyerekek is nagyon kedvesek és viccesek voltak. Anyukám sokszor mondja, hogy “a tanárok azért nem elégedettek soha, mert a legjobbat akarják kozni belőlünk.” Itt azonban nem éreztem ezt. Nagyon jó volt a szivecske és ez a mappás ötlet! Nagyon köszönöm, hogy itt lehettem.”  Kinga

“Nagyon jól éreztem magam és nagyon sokat fejlődtem. Eleve annyira nem szerettem rajzolni, de most hogy befejeztem a tanfolyamot nagyon megszerettem rajzolni a sok sikerélmény miatt, amit a tábornak köszönhetek és a nagyon kedves oktatómnak.” Dóra

“Imádtam itt lenni, elképesztő volt az élmény, hogy olyat hozhattam ki magamból, amit nem is képzeltem volna. Mindig azt hittem, ilyeneket rajzolni 10 év után is egy talány, de mégsem…”

“Megtanultam, hogy híres festőművészek milyen technikákkal festenek vagy rajzolnak. Aranyos tanítónénit kaptunk, aki mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat. Az tetszett a legjobban, hogy most már olyan rajzot tudunk készíteni, ami élethűnek látszik.”


“4 nap alatt többet fejődtem, mint az elmúlt 4 évben. Teljesen más szemmel kezdtem el nézni a dolgokat, a szürke és a fekete ezerféle árnyalataiban játszó képeket, amiket eddig túl egyhangúnak és színtelennek tartottam.” E. Janka ÁgnesOKTATÓK:

Az oktatók elsődleges célja, hogy gyermeked óriási sikerhez juttassák. A közös tanulások mellett folyamatos egyéni segítséget nyújtanak számára, hogy garantált legyen a sikerélmény.

Elsődleges a barátságos, közvetlen és kedves hangnem, hogy csemetéd minél otthosabban érezhesse magát nálunk a Művészházban.Kinek ajánlott a Jobb agyféltekés rajztábor?
✅ Olyan 9-14 éves gyerekek részére, aki
✅ szeret rajzolni
✅ szeretné fejleszteni a rajztudását
✅ nem szeret rajzolni, mert nincs sikerélménye benne
✅ sikerélményre vágyik
✅ jófej tanároktól szeretne tanulni, akik az ő nyelvét beszélik
✅ klassz tábort keres, ahol felhőtlen kikapcsolódás várja, és új barátokat is szerezhetMiért hozd el gyermeked a Jobb agyféltekés rajztáborba?
✅Mert óriási sikerélménye lesz
✅Mert szuper jól fogja érezni magát
✅Mert hatalmasat fog fejlődni
✅Mert gyerekbarát oktatókkal várjuk
✅Mert szülőkönnyítő felügyelettel segítünk, hogy időben odaérj a munkába. (8:00-17:00)
✅Mert egy hét telefon, laptop, számítógép mentes kaland vár rá
✅Mert mi nem csak tudást, de élményt is biztosítunk számára.

HELYSZÍN:
A rajztábor a város szívében, nagyon könnyen megközelíthető helyen: a Nyugati térnél kerül megrendezésre. A kifejezetten gyerekek részére kialakított, színes termet gyönyörű alkotásaik díszítik és teszik igazán kreatívvá.JÁTÉK:
A rajztáborban nem csak a rajzolás kap szerepet.  A közelben színvonalas játszótér található, ahova minden nap ellátogatunk a gyerekekkel ebéd után és kettőig ott játszunk. Itt a főszerep a játéké, mozgásé, ismerkedésé.
Gyakran ismételt kérdések:

Milyen rajzeszközöket hozzunk magunkkal a tanfolyamra?

A tanfolyamra semmilyen rajzeszközt nem szükséges hoznotok, mert gyermeked ajándékba kap egy teljesen felszerelt, jó minőségű eszközökkel teli rajzcsomagot, ami bőségesen elegendő nem csak a tanfolyamon készült képek elkészítésére, de a tanfolyam utáni otthoni rajzolásra is.Mettől meddig tarta a tanfolyam?

A táborban az oktatás 9-től délután 16:00-ig tart. Gyerekedre azonban már 8:00-tól 17:00-ig vigyázunk.Nem hosszú ez a tanfolyam egy ilyen idős gyereknek?

A tanfolyamot úgy alakítottuk ki, hogy a gyerekek végig élvezzék. Nagyon figyelünk az elmélet, a gyakorlat és a játékos oktatás harmóniájára. Az ilyen korú gyerekek mozgásigényét egy szuper, közeli játszótér meglátogatásával biztosítjuk, így gyeremeked végig lelkes tud maradni és alig várja a következő napot!Hogy tudom gyermekem részére biztosítani az étkezést?

A Művészházban egy teljesen felszerelt konyha áll rendelkezésre, ahol a gyerekek elfogyaszthatják az otthonról hozott ennivalókat. Van lehetőség reggelente étteremből rendelni is, így délre frissen szállítják ki gyermekednek az ebédet. Oktatóink teljes segítséget nyújtanak gyermeked megebédeltetésében. A megrendelt étel árát nem tartalmazza a tanfolyam díja.Tudok e beszélni gyermekemmel, vagy a szervezőkkel a tábor alatt?

Igen. A tábor teljes időtartama alatt, bármikor tudsz hívni bennünket bármilyen kérdéssel. Szívesen állunk rendelkezésedre. Illetve gyermekeddel is van lehetőséged beszélni szünetekben. Általában nagy örömmel hívják anyát-apát, hogy elmeséljék számára, hogy milyen szuper rajzokat készítettek.A tábor végén hoz majd haza gyermekem saját készítésű alkotást?

Igen. A tábor során folyamatosan készít majd gyermeked rajzokat, amiket minden nap haza tud vinni és megmutatni számodra.Szükséges e előképzettség a Jobb agyféltekés rajztábor elvégzéséhez?

Nem, semmilyen előképzettség nem szükséges a Jobb agyféltekés rajztábor elvégzéséhez. Sőt kifejezetten nagy sikereket érnek el azok a gyerekek is, akik nem szeretnek rajzolni, sőt kurdarcuk volt benne.EXTRÁK:


Ajándék 1. – RAJZFELSZERELÉS
A rajztanfolyam első napján egy előre elkészített, színes, érdekességekkel teli rajzcsomagot kap gyermeked, amit a tanfolyam után meg is tarthat, így semmilyen felszereléssel nem kell készülnöd.


Ajándék 2. – MEGLEPETÉSEK A TÁBOR ALATT
A tábor alatt folyamatosan meglepetésekkel, apró ajándékokkal tesszük gyermeked részére még érdekesebbé a tanulást.

Ajándék 3. - KEDVEZMÉNYKÁRTYA MŰVÉSZBOLTOKBA
Mindezen felül meglepünk két 10%-os ajándékkártyával is, amelyet a Panton és az Artwebshop művészellátó boltban tudsz felhasználni korlátlan számban!

Ajándék 4. – ONLINE SZÍNES CERUZÁS TANFOLYAM - Bankkártyás fizetés esetén
Gyermeked ajándékba kapja a “Hogyan rajzolj tigrist” színes ceruzás online videótanfolyamot 9 990 Ft értékben!  Így már otthon felszerelkezve a Jobb agyféltekés rajztáborban tanult technikákkal a szünet másik felében a színezés világában is elmerülhet és tovább fejlődhet.Milyen kedvezményeket kérhetsz a táborra?
testvérkedvezmény – 10% testvérenként
ajánlói kedvezmény – 10% ajánlott főként
A kedvezményt más akciókkal nem lehetséges összevonni.
Mennyibe kerül a Jobb agyféltekés rajztábor?
5 napos tábor:
68 970 Ft helyett
55 470 Ft

A jelentkezés limitált, ezért jelentkezzetek még ma, hogy biztosan legyen hely a számotokra!

Jelentkezz most!


100% Sikerélmény garancia:
Élvezze gyermeked a Művészházban felhőtlenül az alkotást, hisz a SIKERÉLMÉNYRE 100% garanciát vállalunk Ha úgy érzi, hogy a tanfolyam nem nyújtott számára sikerélményt, vagy nem elégedett vele, akkor visszafizetjük a tanfolyam díját, esetleg megismételheti azt egy másik alkalommal.

Nem kell mást tenned, csak a tanfolyamot követő 3 napon belül írásban jelezned számunkra.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés